Enayi kocam:(

shinox

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2011
2.115
972
163
Kızlar ben eşimin enayiliğinden dertliyim.siz,benim yerimde olsanız ne yaparsınız?ben ne yapmam gerektiğini bilemiyorum şu durumda.hemen mevzuyu anlatıyorum.eşim evimizin yarısını annesi, babası, kardeşleri için böldü.diğer daireyi de kiraya verip biz kiraya çıktık.annesi babası köye gitti bu arada şaynım üst katta daire yaptı.annesinin eşyalarını yaptığı daireye çıkardı,kendisi de tek başına yaptığı dairede kalıyor.bizim bölünen evimizin kirasını alıyor borçlarını ödüyor çalışıyor aynı zamanda.bizimde kredi borçlarımız var eşimin maaşı hacize gidiyor,zar zor geçiniyoruz.eşime,kardeşin kendi evini kiraya versin en alttaki abisinde kalsın diyorum,kabul etmiyor zor durumda olduğumuz halde.ben görümcemi ya da kaynımı arayıp kendi evini kiraya ver ,biz de diğer kirayı alalım, herkes kendi borcunu ödesin desem diyorum yoksa hiç karışmasam mı? Kızlar susmak beni çatlatıyor resmen hakkımız yeniyor ne yapsam lütfen cevap verin.hamileyim bir tane çocuğum var.çok sıkılıyorum duyduğumdan beri.cevaplarınızı bekliyorum.

Hiç eşini karşına alıp sakince konuşmayı düşündün mü?En azından sizin için olmasa bile çocukları için böyle yapmaması gerektiğini fln.Al karşına konuş bence çocuklarını öne sür (ki çocuklar herşeyden önemli)

bu tür erkek modelleri eşi çatlasın, borç biriksin o bildiğini yapar. her şey ortada gören gözleri ne alemde acaba adamın da kadının konuşmasıyla mı bingoooo uyanacak..

Zaten her ailede bi enayi oluyo, benimde var bitane:6:
Bikere kaynim tutturmus yazlik alin diye, biz yurtdisandayiz kendisi trde, genelde biz baska baska yerleri gezeriz,
o da her yaz keyfini sürcek. Bende ona yazlik aliesak bi gün kesinlikle buralardan olmuycak, sizin yaninizda bikini giyip denizemi
Gircem dedim (onun esi hepsi tesettürlü ).
Bidahada bisey demedi. :37:

Hani demek istedigim, esin öyleyse sen gözünü ac, yoksa zor valla.
Acikca de ne istedigini, yoksa daha cok sikinti cekersin.

Arkadaslar umarim esinizin yuzune karsi da enayi gibi kelimeleri kullanmiyorsunuzdur. Insan arkadasina bile dememeli boyle seyleri diye dusunuyorum.

Konu sahibi arkadasim, Acikcasi garip geldi sizin olayiniz da. Kendi evinizden cikip kiraya oturmaniz, ve kardeslerinin bundan faydalanmalari cok sacma. Bu isin altinda bir is mi var, yoksa esiniz kendisine denileni yapan biri mi ?

Kızlar konuyu açtım ama cevaplayamadım bilgisayarda problem vardı.açtığım konu hala aynı ben ne yapsam bilemedim.ama büyük kaynımı aramayı düşünüyorum.

nasıl hatırlatacak kağıda falan yazıp verse olur mu?
zaten olay adamın vurdum duymazlığı. hatırlatmak kadar basit bir çözümü olsa keşke

bu konuda defalarca sakince konuştum kendisiyle eşim kaynımdan 10 bin kadar borç aldığı için ses çıkarmıyor sanırım kardeşine. ama biz borç ,haciz,evin geçimi diye boğulurken kendisi durumdan istifade ediyor,sadece kendini düşünüyor.

nasıl hatırlatacak kağıda falan yazıp verse olur mu?
zaten olay adamın vurdum duymazlığı. hatırlatmak kadar basit bir çözümü olsa keşke

ben çok sıkılıyorum hamileyim bir de.bu konuya müdahil olsam mı? Yoksa karışmasam mı?çok kararsızsızım.

Kızlar cevabınız yok mu? Kimse yok mu?:(

Daha da doğrusu kaç daire var, kim nerede oturuyor onu tam anlamadım.

ev müstakil 2 kat.bizim daire üstte altta büyük kaynım oturuyor.üst kattı eşim yapmış ailesi köyden gelmiş bereber oturuyorlardı.bizim daire büyüktü ikiye bölündü.yarısında kvler diğ+r yarısında bizim kiracı var.kv ve kp köye gidinnce :bekar kaynım oturuyordu 3. Katta da kendine daire yaptı bu sene.şimdi kendi dairesinde oturup bizim evin kirasını alıyor.ben de diyorum ki.madem evini yaptın kiraya ver biz de alt kattın kirasını alalım diyorum.durum biraz karışık görünse de aslında değil.problem kendi evini kiraya vermeyip bizim kirayı alması.

ev müstakil 2 kat.bizim daire üstte altta büyük kaynım oturuyor.üst kattı eşim yapmış ailesi köyden gelmiş bereber oturuyorlardı.bizim daire büyüktü ikiye bölündü.yarısında kvler diğ+r yarısında bizim kiracı var.kv ve kp köye gidinnce :bekar kaynım oturuyordu 3. Katta da kendine daire yaptı bu sene.şimdi kendi dairesinde oturup bizim evin kirasını alıyor.ben de diyorum ki.madem evini yaptın kiraya ver biz de alt kattın kirasını alalım diyorum.durum biraz karışık görünse de aslında değil.problem kendi evini kiraya vermeyip bizim kirayı alması.

tatlım kendi evinin kirasını siz alsanıza o zamannnn :26:

tatlım kendi evinin kirasını siz alsanıza o zamannnn :26:

evet doğru olan bu ama eşim sadece izliyor ben kayınlarımla konuşsam sıkıntı olur mu diye kararsızım.ama zor durumdayken kaynımında kendi evinde oturup bizim kirayı almasını hazmedemiyorum çok bencilce ve tuhaf bir durumları var.

evet doğru olan bu ama eşim sadece izliyor ben kayınlarımla konuşsam sıkıntı olur mu diye kararsızım.ama zor durumdayken kaynımında kendi evinde oturup bizim kirayı almasını hazmedemiyorum çok bencilce ve tuhaf bir durumları var.

otur eşinle konuş.
neden senin kiranı elalem yicekmis :20:
su kılıbık erkeklerden nefret ediorumm :47::47:

Anladım canım, şimdi o da diyecek ki kendime ev yaptım niye abimle oturayım evim varken. Burada en mantıklısı yine herkesin evinde kalması ama o bölünmüş dairenin kirasını size bırakması ama anladığım kadarıyla ona olan borcunuzdan dolayı eşiniz böyle bir teklif getiremiyor. Acaba ona olan borcunu mu ödüyor kirayı ona bırakarak?
Bi de en altta oturan kaynınız da evli galiba, şimdi bekar kaynın onlarla yaşaması ne denli doğru bilemedim. Eltiniz ne diyecek bu duruma?

Back
X