Kızlar ben eşimin enayiliğinden dertliyim.siz,benim yerimde olsanız ne yaparsınız?ben ne yapmam gerektiğini bilemiyorum şu durumda.hemen mevzuyu anlatıyorum.eşim evimizin yarısını annesi, babası, kardeşleri için böldü.diğer daireyi de kiraya verip biz kiraya çıktık.annesi babası köye gitti bu arada şaynım üst katta daire yaptı.annesinin eşyalarını yaptığı daireye çıkardı,kendisi de tek başına yaptığı dairede kalıyor.bizim bölünen evimizin kirasını alıyor borçlarını ödüyor çalışıyor aynı zamanda.bizimde kredi borçlarımız var eşimin maaşı hacize gidiyor,zar zor geçiniyoruz.eşime,kardeşin kendi evini kiraya versin en alttaki abisinde kalsın diyorum,kabul etmiyor zor durumda olduğumuz halde.ben görümcemi ya da kaynımı arayıp kendi evini kiraya ver ,biz de diğer kirayı alalım, herkes kendi borcunu ödesin desem diyorum yoksa hiç karışmasam mı? Kızlar susmak beni çatlatıyor resmen hakkımız yeniyor ne yapsam lütfen cevap verin.hamileyim bir tane çocuğum var.çok sıkılıyorum duyduğumdan beri.cevaplarınızı bekliyorum.