Enayi kocam:(

tatlım yaza kadar bekle o zmn..
Yaz gelince,ee yaz geldi haydi güle güle dersin.

ah şu eler bilerek enayilik yapıyorlar sonra da en çok kendileri pişmn oluyor çıkamıyorlar işin içinden aynen böyle olacak...Allah şu anlayışsız ailelerden dolayı yardım etsin bize..

ah şu eler bilerek enayilik yapıyorlar sonra da en çok kendileri pişmn oluyor çıkamıyorlar işin içinden aynen böyle olacak...Allah şu anlayışsız ailelerden dolayı yardım etsin bize..

sağolun ama devreye girsem mi sizce?

eşim benimde bekar kaynımı tuttu yanımıza getidi başka memlektten iş buldum diye .. evde bulacam dedi bulamadı 6 -7 ay bizde kaldı en son kendi ne kadar ağladıysam boş..en son baktı kendi de olmuyor almış karşına konuşmuş rahtsızım kendine ev bul diye..şimdi ama bundan cesaret bulan anne babası sürekli onu araıyor ama nasıl böyle menfaatçi menfaatçi konuşuyorlar bize de bakarsın sen diye hepsi eşimin enayiliği ile başladı kaynım bu hafta çıkacak inşaalh bizden...
menfaatçi insanlar çok bizimkiler hem menfaatçi hem kötü kayınbabam kaynım için evde oturması gözüme batıyor maddi olarak diyordu ben anneme bakmıyorum param gider diye diyordu kaynbabam diyen bunu şimdi de eşimi sömürmeye çalışıyorlar...

eşim benimde bekar kaynımı tuttu yanımıza getidi başka memlektten iş buldum diye .. evde bulacam dedi bulamadı 6 -7 ay bizde kaldı en son kendi ne kadar ağladıysam boş..en son baktı kendi de olmuyor almış karşına konuşmuş rahtsızım kendine ev bul diye..şimdi ama bundan cesaret bulan anne babası sürekli onu araıyor ama nasıl böyle menfaatçi menfaatçi konuşuyorlar bize de bakarsın sen diye hepsi eşimin enayiliği ile başladı kaynım bu hafta çıkacak inşaalh bizden...
menfaatçi insanlar çok bizimkiler hem menfaatçi hem kötü kayınbabam kaynım için evde oturması gözüme batıyor maddi olarak diyordu ben anneme bakmıyorum param gider diye diyordu kaynbabam diyen bunu şimdi de eşimi sömürmeye çalışıyorlar...

evet haklısınız tabi.Allah'ım şu kocalara akıl versin karısını,çocuğunu düşünsünler.

amin çok dua edin siz de dua edince Allah hemen koşuyor yardıma ben bunu hep kv ile ilişkilerde gördüm hele haksızlarsa..bir de gece namazıda çok çok çok etkili...

amin çok dua edin siz de dua edince Allah hemen koşuyor yardıma ben bunu hep kv ile ilişkilerde gördüm hele haksızlarsa..bir de gece namazıda çok çok çok etkili...

gece namazlarını kılbilmek ne büyük nimet ben bir türlü vakit namazlarının dışına çıkamadım.maşallah size.hiç karışmasam diyorum ama biz bu kadar zor günler geçirirken de duramıyorum.çok kararsızım:(

tatlım bizlerede dua ettt :16:

bende buna benzer bir konu açacaktım eşimin iyiniyeti konusundan muzdaribim malesef

kaynım neyaparsa yapsın eşim üzerine titriyor eşime davranışlarını bir yazsam destan olur herpislik var kaynımda anlıyorum kardeşi atamıyor ama eşimn verdiği değerin 10 da birini haketmiyor

eşimi üzüyor ben eşimdn daha fazla üzülüyorum sonra 1 gün sonra eşim yağlı ballı oluyor ama ben unutamıyrm budurum beni çok sinir ediyor herzamn aynı şeyler eşime hiç saygısı yok eşimn kaynımn ismni duyunca gözleri parlıyr

daha dün eşimn yardıma ihtiyacı vardı birkonuda yardımetmeyi geç aramadı bile (maddi yardım değil) onun yüzünden dün sınava gidemedim bugünde gelmş pişkin pişkn eşimde hiçbirşey olammş gibi davranyr inanın anlatsam bana hak verirsinz iki kardşin arasını açmak değil derdim aama eşimn iyiniyetini kullanıyor pislik

Kızlar küçük bir gelişme var,sizlerle paylaşmak istedim.dün dayım gelmişti bize.eşim hacizlerle boğuştuğu kardeşinin hiç umursamayıp,evimizin kirasını aldığını söyledi.dayım da ben kardeşinle bu konuda konuştum,abine yardım et felan diye.kaynımda brenim borcum var deyip konuyu kapatmış.bu konuşmayı eşime anlattı,eşimde onunla konuşacağım bir yıl kirayı alsın borç için,sonra ben alacağım diye. Kızlar sizce eşim konuşur mu?bu konuda eşimle tekrar konuşsam mı?

Back
X