Amin inşallah canım Duaların kabul olurEylulll09 LİSTEYİ BİTİRDİM ŞÜKÜR RABBİM HEPİMİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLARNASİP ETSİN İNŞLLAH HAMİŞ OLMAYANLARADA EN KISA ZAMANDA RABBİM NASİP ETSİN İNŞALLAH
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.. İğnelerle düşürürler onu inşallah merak etmekızlar az önce üzücü bi haber aldım annemin şeker hastalığı yoktu şeker hastalı çıktı ve 700 olmuş birden komaya girebilirdi bile demiş şimdi müdahale ediolar nolurr dua eder misiniz annemin adı nurcan kendisi bide panik atak çok korkuyorum nolur dualarınızı eksik etmeyin
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.. İğnelerle düşürürler onu inşallah merak etme
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.. İğnelerle düşürürler onu inşallah merak etme
Cok geçmiş olsun cnm dualarımz annen için inş rabbim şifasını verirÇok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.. İğnelerle düşürürler onu inşallah merak etme
Amin inş cnm hepimizin yüzü güler bir an önceEylulll09 LİSTEYİ BİTİRDİM ŞÜKÜR RABBİM HEPİMİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLARNASİP ETSİN İNŞLLAH HAMİŞ OLMAYANLARADA EN KISA ZAMANDA RABBİM NASİP ETSİN İNŞALLAH
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin yar ve yardımcısı olsunkızlar az önce üzücü bi haber aldım annemin şeker hastalığı yoktu şeker hastalı çıktı ve 700 olmuş birden komaya girebilirdi bile demiş şimdi müdahale ediolar nolurr dua eder misiniz annemin adı nurcan kendisi bide panik atak çok korkuyorum nolur dualarınızı eksik etmeyin
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin yar ve yardımcısı olsun
gözün aydın canım tebrik ederimKızlar bugün idrar da çift çizgiyi gordm dağa önce bir kürtajım var ve degerim düşük geldi lütfen hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaallah diye dua edip bana bir ayetel kürsi ve fatiha okur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?