Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bana bu sayfayı okur musunz 70e tamamlamam lazm 40 kişi okudu 30 kaldı kişi başı 1 kere okuması lazmms annem birinden görmüş bana da okutturuyo yardmcı olursanz sevnrm
Kızlar bana bu sayfayı okur musunz 70e tamamlamam lazm 40 kişi okudu 30 kaldı kişi başı 1 kere okuması lazmms annem birinden görmüş bana da okutturuyo yardmcı olursanz sevnrm Eki Görüntüle 2839609
Kızlar bana bu sayfayı okur musunz 70e tamamlamam lazm 40 kişi okudu 30 kaldı kişi başı 1 kere okuması lazmms annem birinden görmüş bana da okutturuyo yardmcı olursanz sevnrm Eki Görüntüle 2839609