- 25 Haziran 2020
- 3.669
- 12.500
- 208
- 27
Allah razı olsun Merve . Rabbim ne muradınız varsa nasip etsin inşallahTabi okurum canım ismen okuyacağım ismin neydi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun Merve . Rabbim ne muradınız varsa nasip etsin inşallahTabi okurum canım ismen okuyacağım ismin neydi![]()
Çok teşekkür ediyorumBende okurum son sayfamı şimdi tam olarak?
Okurum inşallah. Kaç kez okumamız gerek? 1 defa mı sadece?
Kaç defa okuyabilirseniz . Allah razı olsunOkurum inşallah. Kaç kez okumamız gerek? 1 defa mı sadece?
Allah razı olsunOkurum canimm![]()
Allah razı olsun okursanız çok sevinirimSayınız tam olmadıysa bende okuyabilirim
İsmim Merve okutursanız çok sevinirimİsminemi okunsun ben şuan mazaretliyim bı arkadaşa okutacagm
Okuttumİsmim Merve okutursanız çok sevinirimAllah razı olsun
![]()
Amin cümlemizeAllah razı olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah![]()
Ben okumayı bilmiyorum malesef okumaya okumaya unuttum. İnşallah en kısa zamanda tekrar öğrenirim de gelirimAmin cümlemizedilersen grubumuza da gel ordada okuyoruz
Allah razı olsun
En çok kabul olunan dualar arasında kişinin din kardeşine ettiği duadır. Allah rızası için benim içinde okurmusunuz . Bende gebelik için istiyorum İsmim Aysun bir hafta içinde okutman gerek Allahim ne dileğiniz ne isteğiniz varsa kabul etsin inşallah Allah razı olsunOkuttum![]()