Ender Saraç'la Ramazan Star Tv

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.620
773
39
Ender Saraç “orucun da sağlıklısı olur mu” diyenler için hafta içi her gün 14:30′dan itibaren Star TV’de olacak…

Genç ve dinamik yapım ekibi de beni motive edince ortaya hem faydalı,hem de sıradanlıktan oldukça uzak, bilgi bombardımanıyla dolu bir program içeriği ortaya çıktı. Bu programda; ilaç gibi yemek tariflerini, günün şifalı bitkileri ve baharatlarını, doğal çayların hazırlanışlarını, yaşlanmayı geciktirici tüyoları, hastalık risklerini azaltıcı formülleri ve bunun gibi sağlıklı yaşama dair her tür bilgiyi bulabileceksiniz.

Tabii ki Ramazan’a ozel olarak bu programda “nasıl sağlıklı oruç tutarız?”, “iftar ve sahur arasındaki ara öğünlerde neler yemeliyiz?”, “bir yandan oruç tutarken diğer yandan enerjimizi nasıl muhafaza edebiliriz?”, “Kur’an-ı Kerim’de adı geçen şifalı bitkiler, sebze ve meyveler nelerdir?”, “İftar sonrası oluşan şişkinlik ve gaz problemlerini nasıl giderebiliriz?”, “Ramazan ayını kilo almadan nasıl tamamlayabiliriz?” gibi merak ettiğiniz pek çok sorunun cevabını da bulacaksınız.

Programımızda konuşacaklarımız yalnızca sağlıklı yaşam olmayacak elbette. Bu mübarek ayın ruhuna uygun olarak, kendi hayatımda da bizzat uyguladığım çok özel manevi bilgileri siz değerli izleyicilerimizle paylaşıyor olacağım.

çok güzel bilgiler veriyor dün bayanların bel bölgesi 88 geçmemeli geçerse hastalık ve yağlanmanın habercisidir deditam göbek deliğinin altından ölçün benim tam 85 çok az kalmışım aman dikkat edeyim bariaklinialirimsmile erkeklerinde 94 geçmemeliymiş çok takdire şayan akıllı bir insan izliyorum süreklikaydirigubbakcemile3

Bende programı beğenerek izliyorum...Çok güzel bilgiler veriyor...Son bölümdeki fakir aile için çok üzüldüm,umarım bir işadamı sahip çıkar...:çok üzgünüm:

Dün Gülben Ergen ile çekilen bölümün tekrarı vardı.
Biraz izleyebildim çok faydalı bilgilere yer verilmişti.
Bence izlenilmeli.

Katiliyorum nihayet faydali bi program.. Ender saracin verdigi tüm bilgiler altin degerinde..

ya program çok güzel, çok faydalı ama birlikte sundukları kıza sinir oluyorum ya, çok gerekli gereksiz konuşuyo, tecrubesiz sanırım, ender saraç tek başına sunsa daha iyi olurdu

Back
X