Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar benim 5 cm çikolata kistim var 1 aydır sabah akşam ağrı çekiyorum artık ilaçlarda fayda etmiyor 4 gün sonra laparoskopi olucam içinizde benim gibi olan varsa ve deneyimlerini paylaşırsa sevinirim korkuyorum biraz
Canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın bebeğin sana sımsıkı tutunsun rabbim yar ve yardımcın olsun
benim ağrım sızım yok. 3 4 cm civarında iki kistim var. beni rahatsız etmediği için dr ameliyattan önce visanneyi önerdi. simdilik bilmiyorum nasıl durumum ancak 3 kutu bitince karar verecek dr. artık ameliyatı önermiyorlarmış.yumurtalıklara zarar verdiği için..son care ameliyat dedi dr. ameliyat olup da doğal yollardan hamile kalan var mı?
Ben de 2008 yılında sağ yumurtalığımda 12 cmlik çikolata kisti ameliyatı oldum. Mayıs ayında da bu kez sol yumurtalığımda 7 cm lik çikolata kisti oluştuğunu öğrendim. Visanne denen bir ilaç kullanıyorum. 5 cm e kadar indi. Şu an takip ediyorum bakalım küçülecek mi. Ben de senin gibi çok fazla ağrı çekiyorum. Kasık ağrılarım azaldı sayılır. Ama bazı günler çok şiddetli bel ağrıları çekiyorum. Hemen hemen hergün adetliymişim gibi şişkinlik, leke tarzında kanama ve bel ağrım oluyor. Lekelenmelerin olmadığı günlerde ise rahatım ağrım yok diyebilirim. Yani ilaç kasık ağrılarına gerçekten iyi geldi. Bakalım umarım bel ağrılarım da son bulur ve ayrıca kisti de küçültür. Sana da çok geçmiş olsun. Umarım kurtulursun bir an önce bu ağrılardan.
Visanne kullanmaya devam ediyor musunuz hala ? Bugün bana da doktor bu ilaçtan verdi..Çok umutlu konuştu..Rabbim şifa versin..
amin..Rabbim hayırlı sağlıklı haberler almanızı nasip etsin..İnşaallah yeni ilacç çok iyi gelir..Zor bir dönem olsa gerek..Ama her zorlukla birlikte bir kolaylık vardır..umudumuzu kaybetmeyelim..ALLAH şifa versin cümlemize. Bende bu ayın 8 de acille gittim adet sncım yüzünden iğne yaptılar ve beni kadın doğuma gönderdiler doktor ultrason çekti ve hiç bişey demeden ilaç yazdı hormon yaziyorum kullan dedi çok sinir olmuştum. Temizlenınce gel vajinal muane ile yumurtalarına bakicam dedi. Neyse ilaç nadir bulunan bi ilaç miş sipariş üzerine geldi 7 gündür kullanıyorum ama özel bi hastanede yaptırcam muaneyi korkuyorum 5 aylık evliyim ve bebeğm olmadı. Bakalım cumartesi gitcem.
amin..Rabbim hayırlı sağlıklı haberler almanızı nasip etsin..İnşaallah yeni ilacç çok iyi gelir..Zor bir dönem olsa gerek..Ama her zorlukla birlikte bir kolaylık vardır..umudumuzu kaybetmeyelim..