Endimetriosiz ( cukalata kist ) Hastalari Hikayeler

Selam kızlar benim 5cm çikolata kistim var 1 aydır sabah akşam ağrı çekiyorum artık ilaçlarda fayda etmiyor 4 gün sonra laparoskopi olucam içinizde benim gibi olan varsa ve deneyimlerini paylaşırsa sevinirim korkuyorum biraz

Selam kızlar benim 5 cm çikolata kistim var 1 aydır sabah akşam ağrı çekiyorum artık ilaçlarda fayda etmiyor 4 gün sonra laparoskopi olucam içinizde benim gibi olan varsa ve deneyimlerini paylaşırsa sevinirim korkuyorum biraz

Ben de 2008 yılında sağ yumurtalığımda 12 cmlik çikolata kisti ameliyatı oldum. Mayıs ayında da bu kez sol yumurtalığımda 7 cm lik çikolata kisti oluştuğunu öğrendim. Visanne denen bir ilaç kullanıyorum. 5 cm e kadar indi. Şu an takip ediyorum bakalım küçülecek mi. Ben de senin gibi çok fazla ağrı çekiyorum. Kasık ağrılarım azaldı sayılır. Ama bazı günler çok şiddetli bel ağrıları çekiyorum. Hemen hemen hergün adetliymişim gibi şişkinlik, leke tarzında kanama ve bel ağrım oluyor. Lekelenmelerin olmadığı günlerde ise rahatım ağrım yok diyebilirim. Yani ilaç kasık ağrılarına gerçekten iyi geldi. Bakalım umarım bel ağrılarım da son bulur ve ayrıca kisti de küçültür. Sana da çok geçmiş olsun. Umarım kurtulursun bir an önce bu ağrılardan.

Ya arkadaşlar bilmem şu kadar cm kistim var diyorsunuzda bu sizce mm olmasın bi test sonuçlarınıza bakın.benimki 5,6 mm ve 4,5 mm iki tane var sol overimde.2.5 aylık evliyim 6 ay olmazsa laparoskopi dediler.dua ediyorum allah büyüktür.birbirimize dua edelim.:7:

benimde sol overde yaklaşık 3 cm var. ilk tüp negatif. Allah izin ederse bu ay dondurulmuşlar konacak.
inşallah hayırlı olumlu sonuç alabilirim.

Canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın bebeğin sana sımsıkı tutunsun rabbim yar ve yardımcın olsun

benim ağrım sızım yok. 3 4 cm civarında iki kistim var. beni rahatsız etmediği için dr ameliyattan önce visanneyi önerdi. simdilik bilmiyorum nasıl durumum ancak 3 kutu bitince karar verecek dr. artık ameliyatı önermiyorlarmış.yumurtalıklara zarar verdiği için..son care ameliyat dedi dr. ameliyat olup da doğal yollardan hamile kalan var mı?

benim ağrım sızım yok. 3 4 cm civarında iki kistim var. beni rahatsız etmediği için dr ameliyattan önce visanneyi önerdi. simdilik bilmiyorum nasıl durumum ancak 3 kutu bitince karar verecek dr. artık ameliyatı önermiyorlarmış.yumurtalıklara zarar verdiği için..son care ameliyat dedi dr. ameliyat olup da doğal yollardan hamile kalan var mı?

bende 7cm çapında çikolata kisti vardı ilk 2011 ocak ayında fark ettik doktorlar hemen bebek önerdi biz daha düşünmediğimizi söyleyince yasmine başladım aralıksız 5 ay kullandım hiç adet olmadım çikolata kisti ona rağmen ne büyümesi durmuştu ne de küçülmüştü..ben pek önemsemedim ve 1 yıl bebek olayını ertelemiştik 2012 mayıs da doktora kontrol için gittim doktor artık bir kavun büyüklüğüne geldiğini ameliyat etmezsek patlayacağını söyledi amliyata gün verildi tam ameliyat olacağım sabahın gecesinde kist patladı açık ameliyat oldum batına içine filan hep dağılmıştı zor bi ameliyat olmuştu sağ yumurtalığım ve tüplerim alındı..Burayı okudukça çok umutsuzluğa kapılıyordum doktor ilk 6 hafta ilişki yasak dedi temmuz ayında da bebek için çalışmalara start verildi 3 ay olmadı ama Allaha çok şükür ekim ayında hamile kalmıştım tek yumurtalık olmasına rağmen..Sizde umutsuzluğa kapılmayın dua edin bol bol..ben 7 gün üst üste yusuf suresi okudum 4 cuma üst üste 1000 ya evvel çektim bebek için yapılacak tüm duaları ekim ayında yaptım ve o ay hamile kaldım Allahın izni ile..

Ben de 2008 yılında sağ yumurtalığımda 12 cmlik çikolata kisti ameliyatı oldum. Mayıs ayında da bu kez sol yumurtalığımda 7 cm lik çikolata kisti oluştuğunu öğrendim. Visanne denen bir ilaç kullanıyorum. 5 cm e kadar indi. Şu an takip ediyorum bakalım küçülecek mi. Ben de senin gibi çok fazla ağrı çekiyorum. Kasık ağrılarım azaldı sayılır. Ama bazı günler çok şiddetli bel ağrıları çekiyorum. Hemen hemen hergün adetliymişim gibi şişkinlik, leke tarzında kanama ve bel ağrım oluyor. Lekelenmelerin olmadığı günlerde ise rahatım ağrım yok diyebilirim. Yani ilaç kasık ağrılarına gerçekten iyi geldi. Bakalım umarım bel ağrılarım da son bulur ve ayrıca kisti de küçültür. Sana da çok geçmiş olsun. Umarım kurtulursun bir an önce bu ağrılardan.

Visanne kullanmaya devam ediyor musunuz hala ? Bugün bana da doktor bu ilaçtan verdi..Çok umutlu konuştu..Rabbim şifa versin..

Visanne kullanmaya devam ediyor musunuz hala ? Bugün bana da doktor bu ilaçtan verdi..Çok umutlu konuştu..Rabbim şifa versin..

ALLAH şifa versin cümlemize. Bende bu ayın 8 de acille gittim adet sncım yüzünden iğne yaptılar ve beni kadın doğuma gönderdiler doktor ultrason çekti ve hiç bişey demeden ilaç yazdı hormon yaziyorum kullan dedi çok sinir olmuştum. Temizlenınce gel vajinal muane ile yumurtalarına bakicam dedi. Neyse ilaç nadir bulunan bi ilaç miş sipariş üzerine geldi 7 gündür kullanıyorum ama özel bi hastanede yaptırcam muaneyi korkuyorum 5 aylık evliyim ve bebeğm olmadı. Bakalım cumartesi gitcem.

ALLAH şifa versin cümlemize. Bende bu ayın 8 de acille gittim adet sncım yüzünden iğne yaptılar ve beni kadın doğuma gönderdiler doktor ultrason çekti ve hiç bişey demeden ilaç yazdı hormon yaziyorum kullan dedi çok sinir olmuştum. Temizlenınce gel vajinal muane ile yumurtalarına bakicam dedi. Neyse ilaç nadir bulunan bi ilaç miş sipariş üzerine geldi 7 gündür kullanıyorum ama özel bi hastanede yaptırcam muaneyi korkuyorum 5 aylık evliyim ve bebeğm olmadı. Bakalım cumartesi gitcem.
amin..Rabbim hayırlı sağlıklı haberler almanızı nasip etsin..İnşaallah yeni ilacç çok iyi gelir..Zor bir dönem olsa gerek..Ama her zorlukla birlikte bir kolaylık vardır..umudumuzu kaybetmeyelim..

amin..Rabbim hayırlı sağlıklı haberler almanızı nasip etsin..İnşaallah yeni ilacç çok iyi gelir..Zor bir dönem olsa gerek..Ama her zorlukla birlikte bir kolaylık vardır..umudumuzu kaybetmeyelim..

Amin inşallah. Cumartesi günü gitcem demiştim özele gittim. Doktorum smear aldı ve yumurtalarlarima baktı. Adet sancım kistten falan değil. Rahim çok güzel ama iltihap çok var bu da gebelıge engel olabilir dedi. Bana neo penotran forte L fitil verdi 7 tane gece kullanıyorum bugün 3. Kullanıcam bakalım. Bu cumartesi kontrol ve smear testi sonucunu alcam. İnşallah iyi sonuçlarla yazarım size.

5 yıllık evliyim. Yaklaşık 1'5 yıl önce gebelik düşünüyorum genel bir kontrole gideyim dediğim bir muayene günümde çikolata kistim olduğunu öğrendim. Adet ddöneminde ne sancım olur ne ara kanama ne de eşimle beraber olduğumuzdan ağrı sızı. Şuan tüp bebek tedavisine başladım. Şimdilik ilaç kullaniyorum.allah acil şifa versin hepimize.

Back
X