endişeliyim hanımlar yardım lutfen

gonulpolat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
158
13
38
35
Kocaeli
slm kızlar kısa bır sorum olacak sıze 11 aylk bi oğlum var yeni yeni biyerlere tutunup yuruyo ama sürekli düşüp kafasını bıyerlere vuruyo sizce bişey olur mu çok dikkat edyoruz ama engel olamıyoruz bilgisi olan arkadaşlar yar dm lütfen

Düşe kalka büyürler ama en azından önlem alın yerlere battaniye serin

Sert darbeler almasini onleyin yinede daha cok kucuk ama telaslanmayin bisey olmaz evdeki bebek icin tehlikeli olabilecek yerlere onlem alin ve sivri koselere sungerli bantlar var onlardan uygulayin derim

Sivri yerler için önlem alın yeter genelde böyle büyüyorlar benim oğlumun kafasında şişin biri inip biri çıkıyordu içim aciyordu peşinde koşup duruyordum ama yine basarip bir yere carpiyordu...

ben küçükken elimi sobaya yapıştırmışım, merdivenden yuvarlanmışım, eski camlı vitriner olur ya camı sürülür böyle yana doğru işte onun içine girip içerden camı kapatırmışım. daha neler neler. bana bile bişey olmadıysa sizin çocuğada bişey olmaz allahın izniyle

Gelişim caginda oluyor boyle şeyler normaldir pedagoji derslerinde öyle gördük hatta ergenliğe kadar olan tüm sakarlıklar bundanmis büyüme devam ettiği için dengede problem olurmus

Merhaba, konuyla ilgili olmayacak benim yorumum ama neden gonulpolat? Acaba bir sebebi var mi? Sizin adiniz mi? Yoksa reklam mi? Sadece merak ediyorum...

Benim ikizlerimde 20 Kasım doğumlu biri yürüyor biri henüz ayakta duruyor. Merak etme Düşe kalka öğrenecek ama sivri sert yerleri kamufle et. Yere e bebek mağazasında bulabilirsin serilen yumuşak Şeyler var adını unuttum ondan Alıp yerleştirebilirsin.

Benim oğlum da 2-3 kez yürüteçten düşmüştü kafa üstü hem de çok şükür bir şey olmadı, tabii 3. düşüşünde eşim sinirlenip yürüteci çöpe atmıştı. Bir şey olmaz korkmayın ama yine de önleminizi alın.

bişey olsa benim oğluma olurdu galiba o kadar vurmaya....
2 dk yerinde durmuyo..
duvara tırmanmaya çalışan 9,5 aylık oğlum var o da sürekli gözümüz üstünde olmasına rağmen vuruyo kafayı sağa sola...
zaten sürekli gözünüzün önündedir eminim yakın durun biraz tehlikeli yerlerde...
düşe kalka büyüyecekler artık...

Çocuklar düşe kalka büyür, ne kadar dikkat etseniz de sürekli peşinde olmanız mümkün değildir. Size düşen, düştüğünde ona zarar verecek şeyleri, sivri kenarlı eşyaları (masaları, sandalyeleri, sivri kenarlı ne varsa..) ortadan kaldırmaktır. Düştüğünde çarpacağı eşyaları mümkün olduğunca ortadan kaldırmaktır. Ve yine düştüğünde yumuşak bir zemine düşmesi içinde ya yumuşak dokulu halıfleks kaplatın yerleri, yada bir sürü battaniyeler serin. Güvenliği için hiçbir önlemi almaktan çekinmeyin. Allah sağlıklı ömürler nasip etsin.

Benim kizimda hep düşüyordu o aylarda. Biz yerlere düştüğünde parkeden canı acimasin diye parke altına seriler silteler varya onların kalinlarindan alip heryeri kaplamistik. Hem sıcak tutuyodu hep canı yanmiyodu düştüğünde. Hemde maliyeti uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…