- Konu Sahibi gonulpolat
-
Düşe kalka büyürler ama en azından önlem alın yerlere battaniye serinslm kızlar kısa bır sorum olacak sıze 11 aylk bi oğlum var yeni yeni biyerlere tutunup yuruyo ama sürekli düşüp kafasını bıyerlere vuruyo sizce bişey olur mu çok dikkat edyoruz ama engel olamıyoruz bilgisi olan arkadaşlar yar dm lütfen
slm kızlar kısa bır sorum olacak sıze 11 aylk bi oğlum var yeni yeni biyerlere tutunup yuruyo ama sürekli düşüp kafasını bıyerlere vuruyo sizce bişey olur mu çok dikkat edyoruz ama engel olamıyoruz bilgisi olan arkadaşlar yar dm lütfen
Merhaba, konuyla ilgili olmayacak benim yorumum ama neden gonulpolat? Acaba bir sebebi var mi? Sizin adiniz mi? Yoksa reklam mi? Sadece merak ediyorum...[/QUOT canm kendı ısmım bu neden merak ettın bnde bunu merak ettım
Çocuklar düşe kalka büyür, ne kadar dikkat etseniz de sürekli peşinde olmanız mümkün değildir. Size düşen, düştüğünde ona zarar verecek şeyleri, sivri kenarlı eşyaları (masaları, sandalyeleri, sivri kenarlı ne varsa..) ortadan kaldırmaktır. Düştüğünde çarpacağı eşyaları mümkün olduğunca ortadan kaldırmaktır. Ve yine düştüğünde yumuşak bir zemine düşmesi içinde ya yumuşak dokulu halıfleks kaplatın yerleri, yada bir sürü battaniyeler serin. Güvenliği için hiçbir önlemi almaktan çekinmeyin. Allah sağlıklı ömürler nasip etsin.slm kızlar kısa bır sorum olacak sıze 11 aylk bi oğlum var yeni yeni biyerlere tutunup yuruyo ama sürekli düşüp kafasını bıyerlere vuruyo sizce bişey olur mu çok dikkat edyoruz ama engel olamıyoruz bilgisi olan arkadaşlar yar dm lütfen
hmmm anladım tatlım evlenmeden önce KESKİN dı esımın soyadı POLAT olunca değıştıGönül Polat diye bir tasarimci var ya ondan merak ettim
Kiz niye kendini desifre ediyorsun ki?hmmm anladım tatlım evlenmeden önce KESKİN dı esımın soyadı POLAT olunca değıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?