Endişeliyim. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Lilyaslan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2023
13
0
1
32
Selam arkadaşlar . Adetime bir hafta var yaklaşık 4- 5 gündür sol kasığımda batma, iğnelenme hissediyorum . Sanki sol tarafımda bir ağırlık şişkinlik var . Mfk eş paketi + advictor + Amh kullanıyorum vitaminlerin etkisi mi yoksa kist vs mi oldu ne oldu endişeleniyorum :( mal danışmanına sordum yumurtanız gelişiyor olabilir dedi . yumurtlama mı yaşıyorum diye düşündüm test yaptım o da silik çıktı . Anlamadım ne oluyor normalde adetim sancılı geçer ama karnım ağrır böyle tek taraflı batma ağırlık ilk defa hissediyorum umarım kist filan yoktur 🥺

Eklentiler

• IMG_3582.webp
    IMG_3582.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 84
Almanyada yaşıyorum kan testi veremiyorum kendi isteğimle maalesef. Kist filan orada mı çıkıyor ben doktora gideyim ultrasonla baksın demiştim. Adetim gecikirse belki o zaman kadın doğumcu test yapabilir. Bende buraya yeni geldim iki yıl oldu sistemleri çok farklı hala tam anlayamadım 🥲

Almanyada yaşıyorum kan testi veremiyorum kendi isteğimle maalesef. Kist filan orada mı çıkıyor ben doktora gideyim ultrasonla baksın demiştim. Adetim gecikirse belki o zaman kadın doğumcu test yapabilir. Bende buraya yeni geldim iki yıl oldu sistemleri çok farklı hala tam anlayamadım 🥲
Canm bende fransadayim buraların sistemi karışık mecbur adet gecikmesini bekleyeceksin diğer ihtimal randevu al direk jinekologa git ama oda adet geçsin der 2 yıldır bende anlamaya çalışıyorum ama mecbur adeti bekleyeceğiz doktora gitsen bile kese varsa bile görünmez bekle sabır canm bnm

Almanyada neredesin bende 2 yıl oldu geleli 2021 de geldim😊

Forma yeni katıldım yeni olduğum için cevaplama sistemini tam anlayamadım kusura bakmayın birden fazla yere yazdığım için 🙈

Canm bende fransadayim buraların sistemi karışık mecbur adet gecikmesini bekleyeceksin diğer ihtimal randevu al direk jinekologa git ama oda adet geçsin der 2 yıldır bende anlamaya çalışıyorum ama mecbur adeti bekleyeceğiz doktora gitsen bile kese varsa bile görünmez bekle sabır canm bnm
Ben Kayseriliyim bu arada ☺️

Sen Kayserili misin acaba 38 görünce aklıma öyle geldi ☺️bende geleli 2 yıl oldu , Frankfurt tarafındayım. Cevap için çok teşekkür ederim ayrıca ❤️

Canm bende fransadayim buraların sistemi karışık mecbur adet gecikmesini bekleyeceksin diğer ihtimal randevu al direk jinekologa git ama oda adet geçsin der 2 yıldır bende anlamaya çalışıyorum ama mecbur adeti bekleyeceğiz doktora gitsen bile kese varsa bile görünmez bekle sabır canm b

Çok yakınmış 🙈 belki görüşürüz bir gün 😊. Benim batmalarım geçti ya kesin adet olurum. Düşünmeyim kafaya takmayım diyorum ama yinede kendi kendime her şeyi didik düşünüyorum boş yere 😞

Selam arkadaşlar . Adetime bir hafta var yaklaşık 4- 5 gündür sol kasığımda batma, iğnelenme hissediyorum . Sanki sol tarafımda bir ağırlık şişkinlik var . Mfk eş paketi + advictor + Amh kullanıyorum vitaminlerin etkisi mi yoksa kist vs mi oldu ne oldu endişeleniyorum :KK43: mal danışmanına sordum yumurtanız gelişiyor olabilir dedi . yumurtlama mı yaşıyorum diye düşündüm test yaptım o da silik çıktı . Anlamadım ne oluyor normalde adetim sancılı geçer ama karnım ağrır böyle tek taraflı batma ağırlık ilk defa hissediyorum umarım kist filan yoktur 🥺
Gebesiniz kist olduğunu düşünmüyorum cizgide gayet belirgin

Back
X