Endiseliyim yine de....

Sonbahar 35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
909
393
53
Mrb Arkadaslar
Çok şükür iyi hissediyorum kendimi. .sanki yeniden doğmuş gibiyim. .babaevine bir önceki gelişim de duvarlar üzerime geliyordu. .Şimdi hafifledim. .ablam iyileşti. .çok şükür o adamı düşünmüyorum. .içim cız etmiyor. .önceden içimde değişik bir acı özlem olurdu. .duramaz nefes alamazdim. .şimdi iyiyim daha iyiyim ..ama korkuyorum tekrar aynı acı aynı özlem aynı şeyler aklıma gelir canm yine acır diye..suan hafiflemis hissediyorum. .

Mrb Arkadaslar
Çok şükür iyi hissediyorum kendimi. .sanki yeniden doğmuş gibiyim. .babaevine bir önceki gelişim de duvarlar üzerime geliyordu. .Şimdi hafifledim. .ablam iyileşti. .çok şükür o adamı düşünmüyorum. .içim cız etmiyor. .önceden içimde değişik bir acı özlem olurdu. .duramaz nefes alamazdim. .şimdi iyiyim daha iyiyim ..ama korkuyorum tekrar aynı acı aynı özlem aynı şeyler aklıma gelir canm yine acır diye..suan hafiflemis hissediyorum. .
Herhangi bir bosluk anında belki ayni aciyi ozlemi hissedeceksin ama o anlarda sabretmeyi basadirsan herseyin ustesinden gelecegine emin ol

Bi uğraş edin kendine bi hedef koy önüne
Onu düşünmeye vaktin dahi olmasın
Kendinle ilgilen artık
Hayata sıkı tutun ve en önemlisi bol bol dua canım

Sonbahar 35 Sonbahar 35 çok zor bak bende nişanlımdan ayrıldım insan yarıda kalan hayallerini düşündükçe canı çok yanıyor ama şöyle düşün kimse bizden daha önemli değil belkide bu bizim için daha hayırlı olacak karşımıza gerçekten bize değer verecek insan çıkartacak :oops: Sende artık hayatına bak eğer çalışmıyorsan bir iş bul hayatını baştan değiştir ben öyle yaptım yaşadığım şehiri bile değiştirdim çok işe yaradı.

Şuan is arayisindayim..kesinlikle ise gireceğim Rabbim de nasip ederse..sağolun arkadaşlar. .evet çok zordu..ama içim de bi rahatlama bi huzur. .bozulmasından çok korkuyorum

Mrb Arkadaslar
Çok sevidim adına inş daha güzel günlere...

Back
X