- 3 Nisan 2023
- 2.310
- 4.613
- 63
- 25
Herkeste olmuyorAma kızlık zarı yırtılsaydı mutlaka kanama olurdu. Muhtemelen o anki zorlama yüzünden ağrı çekiyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkeste olmuyorAma kızlık zarı yırtılsaydı mutlaka kanama olurdu. Muhtemelen o anki zorlama yüzünden ağrı çekiyorsunuz
Arkadaşlar bi ilişkim var sevgilimle beraber kalıyoruz aramızda haddinden fazla bi yakınlaşma oldu 2 kere zorladı o anlamda son dakika kendimi geri çektim bi ağrı hissettim ama o kadar şiddetli değildi ki zaten o bölgem komple ağrıyordu üst kısmına kadar zorlamadan önce de ağrıyordu zaten o anlamda da zorlayınca ufak bi ağrı hissettim ama dediğim gibi şiddetli değildi kesinlikle ve hiçbir şekilde kanama ve b*şalma olmadı onunkine de kan vs. bulaşmadı sadece kizlik zarımın yırtılmış olma ihtimalinden korkuyorum. Ama ne o an ne de ilişki sonrasında kanama olmadı. Öyle ağrı da hissetmedim zaten. Adet düzensizliğim var birkaç gün içinde olmam gerekiyor. Hamile olmaktan ya da kızlık zarımın yırtılma ihtimalinden korkuyorum doktora gitmeden nasıl anlayabilirim?
Yardımcı olur musunuz lütfen?
Temennileriniz için teşekkür ederim öncelikle ve verdiğiniz bilgiler içinde. Her bir satırı benim içi çok kıymetli yazdıklarınızın. Ama şu konuya bir açıklık getirmek isterim kendi adıma, önüme gelen her kişiyle birliktelik yaşayan bir kız asla değilim. Şimdi olduğu gibi daha önceleri de nana böyle şeyler çok ters gelmesiyle birlikte hissettiğim ve yaşadığım böyle şeyler yüzünden buralara uğrayacağımı ve bunları yaşayacağımı aklımın ucundan dahi geçirmezdim. Ama insanoğlu işte hataya düşebiliyor. Artık ne olacağını ilerleyen akıp giden zaman gösterecek. İster istemez biraz daha rahatladım. Hoş rahatlamam gereken bir durumda mıyım yoksa başlıkta attığım gibi her an endişeli olmam mı gerekiyor bundan emin değilim. Evet yanlışla doğruyu ayırt edebilecek yaştayım bu doğru ama bu kez bu süreci ayırt etmem de yaşım değil zaman etkili olup büyük rol oynayacak. Stresli olduğum doğrudur ama insan sevdiğiyle yaşadığı zaman yine de bi yanı mutlu olabiliyor. Hayatıma daha önce çok insan girdi çıktı kötü anlamda değil tabiki ama suan hayatımdaki insan için her şeyi göze alacak çok seviyor olmam bunda etkili oldu sanırsam. Ama kesinlikle bir ısrara ya da baskıya maruz kalmadım. Aksine sen istemediğin ve izin vermediğin sürece sana dokunmam, sana istemediğin hiçbir şeyi yapmam diyip en ufacık konuda bile anlayışlı olan biriyle biriyle birlikteyim. Bu da zannımca güzel bir şey. Hatta çok güzel. Tabiki insan sevdiğini bekler beklemeli bende bundan yanayım ama başta da dediğim gibi insanoğlu hata yapmak üzerine kurulu. Yapılmasa çok daha iyi tabiki ama olanı değiştiremem öleni geri getiremem. Böyle bir güce haşa sahip değilim. Oldu bir kere. Umarım dediğiniz gibi hiçbir şey olmamıştır ve tüm endişelerim yersizdir. Vevdediginiz bir konuya daha katılıyorum kimseye hiçbir şeyin açıklamasını yapmak zorunda değilim başta kızlık zarı :) Ama toplumdaki yanlış algı şuan bunu olgunlukla karşılayacak düzeye ve bilgiye sahip değil ne yazık ki..
Yeterli olmadı bana.Anlık olan anlık gelişen bir durum. O an ne kadar uğraşsan da kontrol edebilecek kadar iradeni kullanamıyorsun. Yeterli oldu mu?
Yazdığım şeyi gözünüzle okumanızdan yanayım. Zorladı derken o bölgeye doğru bir harekette bulunmak istedi demek istedim. Dediğiniz gibi bir duruma maruz kalmış olsam bu isteğim dahilinde olan bir durum değil taciz tecavüz vb. olur. Evet dediğimin doğru olduğunu düşünmekle birlikte toplumda yanlış bir algı olduğunu da tekrar tekrar belirtmek isterim. Erkeklerin onca kızla her türlü şeyi yaşayıp da eline erkek eli değmemiş kız istemelerinden de çok da sağlıklı düşünemediklerini söyleyebilirim. Ben yalan söyleme taraftarı olan bir insan değilim sadece yukarı kısımda da belirttiğim gibi tövbe edilmiş günahın gizli tutulması makbuldür. Bende sadece olup bitmiş bir şey konusunda yardımcı olunmasını istedim "bilgisi olanlar ve gerçekten anlama yetisine sahip olanlar dahilinde "İlk mesajınızda "zorladı" yazan sizsiniz. Bu adam mı anlayışlı ?
Toplumdaki hangi yanlış algı ? Bu insandan ayrılırsanız; bir başka insana "elime kimse değmedi; hiçbir şey yaşamadım vb" mi diyeceksiniz ?
Yeterli olmadı bana.
Bak güzel kardeşim burda yorum yapanlara çemkireceğine ya adam gibi seviş korunarak ve kızlık zarım diye ağlama ya da iradeni zorlayacak ortamlarda bulunma
Yani kan yoksa yırtılma olmaz boşalma olmazsa hamilelik olmaz aynı yaşayıp neden bu konuyu takıyorsunuz ateşle barut hiç yanyana dururmuArkadaşlar bi ilişkim var sevgilimle beraber kalıyoruz aramızda haddinden fazla bi yakınlaşma oldu 2 kere zorladı o anlamda son dakika kendimi geri çektim bi ağrı hissettim ama o kadar şiddetli değildi ki zaten o bölgem komple ağrıyordu üst kısmına kadar zorlamadan önce de ağrıyordu zaten o anlamda da zorlayınca ufak bi ağrı hissettim ama dediğim gibi şiddetli değildi kesinlikle ve hiçbir şekilde kanama ve b*şalma olmadı onunkine de kan vs. bulaşmadı sadece kizlik zarımın yırtılmış olma ihtimalinden korkuyorum. Ama ne o an ne de ilişki sonrasında kanama olmadı. Öyle ağrı da hissetmedim zaten. Adet düzensizliğim var birkaç gün içinde olmam gerekiyor. Hamile olmaktan ya da kızlık zarımın yırtılma ihtimalinden korkuyorum doktora gitmeden nasıl anlayabilirim?
Evet o durum öyle ama ani gelişen durumlarda da böyle şeyler söz konusu olabilir mi merak ettiğim bu açıkçasıYani kan yoksa yırtılma olmaz boşalma olmazsa hamilelik olmaz aynı yaşayıp neden bu konuyu takıyorsunuz ateşle barut hiç yanyana dururmu
Sevgilinle beraber kaliyorsun zaten zar yirtılsa nee yirtilmasa ne. Bos bos kafalar ciddenArkadaşlar bi ilişkim var sevgilimle beraber kalıyoruz aramızda haddinden fazla bi yakınlaşma oldu 2 kere zorladı o anlamda son dakika kendimi geri çektim bi ağrı hissettim ama o kadar şiddetli değildi ki zaten o bölgem komple ağrıyordu üst kısmına kadar zorlamadan önce de ağrıyordu zaten o anlamda da zorlayınca ufak bi ağrı hissettim ama dediğim gibi şiddetli değildi kesinlikle ve hiçbir şekilde kanama ve b*şalma olmadı onunkine de kan vs. bulaşmadı sadece kizlik zarımın yırtılmış olma ihtimalinden korkuyorum. Ama ne o an ne de ilişki sonrasında kanama olmadı. Öyle ağrı da hissetmedim zaten. Adet düzensizliğim var birkaç gün içinde olmam gerekiyor. Hamile olmaktan ya da kızlık zarımın yırtılma ihtimalinden korkuyorum doktora gitmeden nasıl anlayabilirim?
Boş boş yorumlar cidden :)Sevgilinle beraber kaliyorsun zaten zar yirtılsa nee yirtilmasa ne. Bos bos kafalar cidden
Olur haşmetlim çekildim huzurundanŞovunu yaptın çekilebilirsin.
İçine girdimi? Yani doktora gıtmelısın. Bunu uzaktan kımse anlayamaz. Doktor anlar.Arkadaşlar bi ilişkim var sevgilimle beraber kalıyoruz aramızda haddinden fazla bi yakınlaşma oldu 2 kere zorladı o anlamda son dakika kendimi geri çektim bi ağrı hissettim ama o kadar şiddetli değildi ki zaten o bölgem komple ağrıyordu üst kısmına kadar zorlamadan önce de ağrıyordu zaten o anlamda da zorlayınca ufak bi ağrı hissettim ama dediğim gibi şiddetli değildi kesinlikle ve hiçbir şekilde kanama ve b*şalma olmadı onunkine de kan vs. bulaşmadı sadece kizlik zarımın yırtılmış olma ihtimalinden korkuyorum. Ama ne o an ne de ilişki sonrasında kanama olmadı. Öyle ağrı da hissetmedim zaten. Adet düzensizliğim var birkaç gün içinde olmam gerekiyor. Hamile olmaktan ya da kızlık zarımın yırtılma ihtimalinden korkuyorum doktora gitmeden nasıl anlayabilirim?
Elbetteki olabilir yani iki dk şey kizligin bozulması bir damla yetiyor hamile kalmaya o yüzden. Herşeyin yeri ve zamanı var elbette ki hakkınızda hayırlısıEvet o durum öyle ama ani gelişen durumlarda da böyle şeyler söz konusu olabilir mi merak ettiğim bu açıkçası
E yırtılma olsun olmasın neden önemli ki? Sonuçta kari koca gibi aynı evde yaşıyorsunuz, birbirinizi defalarca çıplak görmüşsünüz, her şeyi yasamissiniz.Umarım yırtılma olmamıştır demekten başka bir seçeneğim yok ne yazık ki..
Girip girmediğini bende bilmiyorum anlamadım çünküİçine girdimi? Yani doktora gıtmelısın. Bunu uzaktan kımse anlayamaz. Doktor anlar.
Nasıl yani anlamamanız ımkansızGirip girmediğini bende bilmiyorum anlamadım çünkü
Eee niye soruyorsun burada o zaman?Aldığın yorumlar tabi ki bu şekilde olacak.Boş boş yorumlar cidden :)
Karı koca gibi birlikte yaşamıyorlar, birlikte kalıyoruz derken o anda birliktelermiş anlamında söyledi, sonraki mesajlarda bunu belirtmiş. Bende ilk önce öyle anladım ama bunu sorgulayan yorum olunca açıklık getirdi.E yırtılma olsun olmasın neden önemli ki? Sonuçta kari koca gibi aynı evde yaşıyorsunuz, birbirinizi defalarca çıplak görmüşsünüz, her şeyi yasamissiniz.
Bu panik neyin paniği yani, ileride başkasıyla evlenirsen 'elime el şeyime şey değmedi' diye yalan söylemeyi mi düşünüyorsun???
Ayrıca ilk ilişkide kan olması kadının kendini kasmasiyla , sikmasiyla alakali bir şey. Sağlıklı olan kadının yeterince hazır ve ıslak halde olması ve herhangi bir kan gelmemesi.
Tüm uzmanların dediği de bu, benim kişisel hayatımda yaşadığım da bu
Yani kan yoksa bakireyim diye bir dünya yok.
İlle kocanı kandırmak istiyorsan kana da ihtiyacın yok. Dünyadaki milyonlarca kadında olduğu gibi ilk iliskinde kan görülmeyebilir. Adama 'aaa yeterince ıslandım herhalde ondan, yoksa bilirsin ilk seni gördüm' dersin, yine kandirirsin