Endişeliyim

Karı koca gibi birlikte yaşamıyorlar, birlikte kalıyoruz derken o anda birliktelermiş anlamında söyledi, sonraki mesajlarda bunu belirtmiş. Bende ilk önce öyle anladım ama bunu sorgulayan yorum olunca açıklık getirdi.
E ne önemi var ki? Sonuçta birbirlerinin vücutlarının her santimetrekaresine hakimler.
Ona okey, beraber uyumaya okey, girişi zorlamaya da okey
Ama içeriye giriş asla:)
Neden? Bu kadar kıymetliyse zarın sakın,sakla,kimseyle münasebetsiz şeylere yanaşma 😅

amaann önce yardım edin sonra bunu yargılamak haddinize değil sonra üyelik iptali ve son 😂 öff çok sıkıcı

Yanlış olduğunun farkındayım arkadaşım. Yanlışla doğruyu ayırt edebilecek yaştayım. Amma velakin sürekli olan bi beraberlik konusundan bahsetmiyorum o ara beraber kalıyoruz anlamında söyledim. Ve benim hayatımı yargılamak sende dahil kimsenin haddine değil yazdığım şeyle ilgili bir bilgin yoksa lütfen lafıgüzaf yapmayalım olur mu canım kardeşim 🙏
olmaz canım kardeşim ateşle barut yanyana durmaz. muhtemelen seviştiniz adam gaza gelip tamamlamak istedi. zira sevişirken bi
yerden sonra kontrolü kaybedebiliyorsun. bu ne perhiz ne lahana turşusu yani. zorlama vs olduysa üstünde iç çamaşırı yokmuş işte. sürtünüyormuşsunuz eleman hızını alamamış. millet doğruyu yazınca ne carlıyorsun ki hayret bi şey! soruya gelince içeri girmediyse yırtık sökük yoktur

E ne önemi var ki? Sonuçta birbirlerinin vücutlarının her santimetrekaresine hakimler.
Ona okey, beraber uyumaya okey, girişi zorlamaya da okey
Ama içeriye giriş asla:)
Neden? Bu kadar kıymetliyse zarın sakın,sakla,kimseyle münasebetsiz şeylere yanaşma 😅
sonra da bin bikiriyim cinim:rapci:

İlk mesajınızda "zorladı" yazan sizsiniz. Bu adam mı anlayışlı ?

Toplumdaki hangi yanlış algı ? Bu insandan ayrılırsanız; bir başka insana "elime kimse değmedi; hiçbir şey yaşamadım vb" mi diyeceksiniz ?
tabi ki öyle dicek sürtüştük kıvılcım çıktı dicek hali yok. bakireyim dicek oldu bitti. ben de çocuğum yok derim mesela neticede vajinal doğum yapmadım:KK53:

Back
X