Endişeliyim.

selena19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2012
1.115
0
0
İstanbul
[Kızlar öncelikler merhaba herkesee..
benım kafama taktığım bir sorunum var. sevgilim bu ay sonu dershaneyee baslayacak yeni ortam yeni arkadas cevresı vs ne bılıyım endişeliyim işte değişir mi askım acaba bu durumda.
bu konuyu yuz yuzede konuştuk içimi rahatlattı ona guvenmemı soyledi. kendımı onun yerıne koyuyorum ben 2 sene boyuncaa dershanedeydım arkadas cevrem vardı ama sevgıllımı hiç cıkarmadım aklımdan. ama derler ya kadına zararı en çok kadın verir o ortamdakı kızlardan korkuyorum ki parmağında kendı aramızdda taktığımız söz yuzuğumuzde var.
bu durumları yasayan arkadaslar mı ne yapmalıyım şu endışelerden arınmak için? onerilerinize ihtiyacım var tesekkürler herkese.
/FONT]

Son düzenleyen: Moderatör:
senin hüsnü kuruntun bence... ileride ve her zaman böyle ortama gırebilirki erkek arkadasın, üniversitede, işyerınde vs. evham yapma, biraz güven ilişkinize, kendıne ve arkadasına da. arkadaşın oralı olmadıktan sonra güvenmedıgın kızlar da bir şey yaptıramaz ona merak etme.
olmadı arada dershane giriş veya çıkışında gösterirsin kendini, mesaj atarsın ararsın, yüzüğünüz de varmış. sorun yok.

sevgiline güvenmiyormuşssun gibi hissettim doğrusu..
seni böyle düşünmeye iten mutlaka önceden yaşadığınız kötü bi anı var.
dayanak olarak kendine kendi aramızda taktığımız yüzüğü var demişsin emin ol bi başkasına bakacak olan erkek senin yanında bile bakar ruhun duymaz.

arada bir gidersiniz arkadaşlarıyla tanışırsınız. ikiniz de ileride farklı ortamlara gireceksiniz şimdiden bu kadar sıkıntı ederseniz işiniz zor. bu konuyu bir daha gündeme getirip arkadaşınızı bunaltmayın bence.

senin hüsnü kuruntun bence... ileride ve her zaman böyle ortama gırebilirki erkek arkadasın, üniversitede, işyerınde vs. evham yapma, biraz güven ilişkinize, kendıne ve arkadasına da. arkadaşın oralı olmadıktan sonra güvenmedıgın kızlar da bir şey yaptıramaz ona merak etme.
olmadı arada dershane giriş veya çıkışında gösterirsin kendini, mesaj atarsın ararsın, yüzüğünüz de varmış. sorun yok.

canım evet kesınlıkle benım kuruntum katılıyorum. erkek arkadasım cııkışlarıma gelirsin seni görüştüğüm arkadaslarımın hepsiyle tanısırım olmaz mı dedi?
ben daha önce aldatıldığım için herkesi o pislik gibi sanıyorum işte.

sureklı bu mevzuyu acma bence bı kere konusmussunuz orada bırak yoksa zorla cocugun aklına baskalarını sokmus olursun yapmayacagı varsada yapar yanı

sevgiline güvenmiyormuşssun gibi hissettim doğrusu..
seni böyle düşünmeye iten mutlaka önceden yaşadığınız kötü bi anı var.
dayanak olarak kendine kendi aramızda taktığımız yüzüğü var demişsin emin ol bi başkasına bakacak olan erkek senin yanında bile bakar ruhun duymaz.

canım güveniyorum. 3 sene olacak tabiki güveniyorum. ama önceki ilşkimde aldatılmıstım cok seviyodum. onun etkisi bence. ayrıcaa çok haklısın teşekkür ederim

sana şunu soylemek ısterim yuzuk falan hıkaye.bazı kızlar o kadar arsız oluyo kı hiç bişeyı gormuyo gozlerı.benım sevgilime guvenım sonsuzdur mesela .ama kızlardan cok cektim . en iyisi dersaneye git arada ve sevgilinle beraber gorun.
sevgilin yuz vermedigi surece kımse yaklasamaz yanına yaklasanada agzının payını versin:47:

arada bir gidersiniz arkadaşlarıyla tanışırsınız. ikiniz de ileride farklı ortamlara gireceksiniz şimdiden bu kadar sıkıntı ederseniz işiniz zor. bu konuyu bir daha gündeme getirip arkadaşınızı bunaltmayın bence.

Haklısın canım. elimde değil işte. gecmisin izleerini tasıyıp tek bi hayvanın yaptığı pisliği tüm erkeklere mal etmek benımkısı ama inan elimde değil. tesekkür ederim

sureklı bu mevzuyu acma bence bı kere konusmussunuz orada bırak yoksa zorla cocugun aklına baskalarını sokmus olursun yapmayacagı varsada yapar yanı

evet ya. daha fazla bu konuyu uzatmayacağım. istanbulun göbeğinde calısıyo. milyonlarca insanla konusuyo. yapıcak insan yapardı zaten öyle değil mmi.

sana şunu soylemek ısterim yuzuk falan hıkaye.bazı kızlar o kadar arsız oluyo kı hiç bişeyı gormuyo gozlerı.benım sevgilime guvenım sonsuzdur mesela .ama kızlardan cok cektim . en iyisi dersaneye git arada ve sevgilinle beraber gorun.
sevgilin yuz vermedigi surece kımse yaklasamaz yanına yaklasanada agzının payını versin:47:

heh işte bende öylelerinden cok korkuyorm. yoksa inanın güvenle alakası yok.

Yaşlarınız genç, bu kadar bunaltma sevgilini

Sen kuruntu yaptıkça, o sıkılır, sıkıldıkça kaçış arar, kaba bir tabir bilirim ; eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek diye, ortada bir şey yokken zorlama

Konuşmuşsunuz zaten daha üsteleme sakın, arada sırada çıkışlarına git, sende arkadaş gurubuna dahil ol, bir sorun çıkmayacaktır , eğer ona güveniyorsan rahat ol biraz.

evet ya. daha fazla bu konuyu uzatmayacağım. istanbulun göbeğinde calısıyo. milyonlarca insanla konusuyo. yapıcak insan yapardı zaten öyle değil mmi.
degısen ınsan degısır yanı herseyın hayırlısı neler okuyoruz burada ,
dedıgın gbı ıs hayatı sosyal hayat cevremızde bırsuru ınsan oluyo cocuk bu zmna kdr bısey yapmamıs neden yapsınkı durduk yere zaten

heh işte bende öylelerinden cok korkuyorm. yoksa inanın güvenle alakası yok.

ben sen cok ıyı anlıyorum bende guvenıyorum ama işte etraftakı ınsanlar.o kadar yırtık ve arsız kızlar varkı goruyorum yanı .yuzugu olanlara asılanları da gordum . bosver canım aanı yaşa .hep korkuyla bakarsan herseye ilişkinden bi tat alamazsın bırak olacagı varsa olsun elden ne gelir ki.

Yaşlarınız genç, bu kadar bunaltma sevgilini

Sen kuruntu yaptıkça, o sıkılır, sıkıldıkça kaçış arar, kaba bir tabir bilirim ; eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek diye, ortada bir şey yokken zorlama

Konuşmuşsunuz zaten daha üsteleme sakın, arada sırada çıkışlarına git, sende arkadaş gurubuna dahil ol, bir sorun çıkmayacaktır , eğer ona güveniyorsan rahat ol biraz.

evet canım ben 19 o 20 yasında. çooooooook haklısın canım ya cok. düsünüyorum dershanede kuruntu yapıyorsun yarın üniversiteye baslayacak ondan sonra iş hayatı vs. e sen bu adamı paketleyip evin bas kösesinde saklayamazsınki. ama gel gelelim anlatabiliyormuyum kendime. güveniyorum canım..

degısen ınsan degısır yanı herseyın hayırlısı neler okuyoruz burada ,
dedıgın gbı ıs hayatı sosyal hayat cevremızde bırsuru ınsan oluyo cocuk bu zmna kdr bısey yapmamıs neden yapsınkı durduk yere zaten

yani tabiki değişir. ama ne bileyim ya.. kafam o kadar karıstıki. okuldada görüyorum sevgilisi olan insana asılan kızlar var. e cocukta yüz verdi ertesi gün koridorda öpüşüyorlardı. tiksiniyorrum böyle insanlardan ya

yani tabiki değişir. ama ne bileyim ya.. kafam o kadar karıstıki. okuldada görüyorum sevgilisi olan insana asılan kızlar var. e cocukta yüz verdi ertesi gün koridorda öpüşüyorlardı. tiksiniyorrum böyle insanlardan ya
​iğrenc gercekten ama herkes yapacak dıye bırsey yokkı hayatım ...

ben sen cok ıyı anlıyorum bende guvenıyorum ama işte etraftakı ınsanlar.o kadar yırtık ve arsız kızlar varkı goruyorum yanı .yuzugu olanlara asılanları da gordum . bosver canım aanı yaşa .hep korkuyla bakarsan herseye ilişkinden bi tat alamazsın bırak olacagı varsa olsun elden ne gelir ki.

ne tuhaf değil mi ? arsızlasan kızlara bende cevap vermesini bilirim anladıkları dilden ama cirkinleşmek istemiyorum. umarım öyleleri uzak durur bizim ilişkimizden yarabbım ya.. yani olacakta ölüme care yok..

Canım benimde sevgilim dershaneye gidiyordu. Hemde 2 sene üst üste gitti. Aynısını bende düşündüm, tıpa tıp ayniyiz yani. Bende korkuyordum,yok kizlarla tanisicak yok değişir bilmemne falan. Sonra mecbur başladı dershaneye. içim rahat değildi ama zaman geçtikçe anladım ki boşuna kuruntu yapıp moralimi bozmusum.. Güven sevgiline,içinde olsa öyle bir şey,dibinde bile yapar merak etme. zaten uzun yıldir birliktesiniz,kızlara yüz verip hepsiyle konuşacak samimi olacak değil ya.. sen ayrisin diğerleri ayrı. Yani sıkma kendini boşuna bana inan hiç bir seycik olmaz:) mesela benim sevgilim o yilisik kızları gördükçe gelip bana askim iyi ki diğer kızlar gibi değilsin diyordu:) bunu bile anlayabilir yani. Umarım ilişkiniz mutlu sona daha doğrusu evliliğe kadar gider canım benimm:)) Hakkınızda hayirlisini versin Rabbim..

Back
X