Endişeliyim.

ne tuhaf değil mi ? arsızlasan kızlara bende cevap vermesini bilirim anladıkları dilden ama cirkinleşmek istemiyorum. umarım öyleleri uzak durur bizim ilişkimizden yarabbım ya.. yani olacakta ölüme care yok..

kesinlikle bosver sen kalıtenı bozma canım .ha bide ben soramadım kaç yıldır berabersiniz

sevgiline güven. Dershanedeki kızlar da senın sevgilini beklemiyorlardır yani gelsede baksak diye. ama seni anlayabiliyorum. Seven kıskanır ama korkma bir şey olmaz.:16:

Canım benimde sevgilim dershaneye gidiyordu. Hemde 2 sene üst üste gitti. Aynısını bende düşündüm, tıpa tıp ayniyiz yani. Bende korkuyordum,yok kizlarla tanisicak yok değişir bilmemne falan. Sonra mecbur başladı dershaneye. içim rahat değildi ama zaman geçtikçe anladım ki boşuna kuruntu yapıp moralimi bozmusum.. Güven sevgiline,içinde olsa öyle bir şey,dibinde bile yapar merak etme. zaten uzun yıldir birliktesiniz,kızlara yüz verip hepsiyle konuşacak samimi olacak değil ya.. sen ayrisin diğerleri ayrı. Yani sıkma kendini boşuna bana inan hiç bir seycik olmaz:) mesela benim sevgilim o yilisik kızları gördükçe gelip bana askim iyi ki diğer kızlar gibi değilsin diyordu:) bunu bile anlayabilir yani. Umarım ilişkiniz mutlu sona daha doğrusu evliliğe kadar gider canım benimm:)) Hakkınızda hayirlisini versin Rabbim..

Canıııııııııımm içimi rahatlattın.. sanslısın iyi, anlayıslı ve sana bağlı bir sevgilin vaarrr. umarım bizde sizin gibi atlatırız bu dönemi. Amin canım benııımm amiinnnnnn

sevgiline güven. Dershanedeki kızlar da senın sevgilini beklemiyorlardır yani gelsede baksak diye. ama seni anlayabiliyorum. Seven kıskanır ama korkma bir şey olmaz.:16:

Canım illaki beklemiyorlar sevgilim gelsinde bakalım diye. ağzındanda yel alsın ayrıca :1: ama işte kıskanıyorum ya elimde değil..

fazla kıskanclık erkeklerı bunaltıyo ya sonra ayrılıyolar bızden ask acısı cek ısın yoksa :1:

ayy su erkeklerde çok tuhaf yani. nasıl davranıcağımızı bilmez hale geliyoruz bazen.. derslerimin üstüne bu kadar düşseydim neler yapardım neler :1: ben cok kıskancım sevgilimde çözmüş tabiki beni kendıme bugun kıskanmıcam onu diyorum ona görede cevap veriyorum haydaa askım ne oldu sana. sen buna bu şekilde karsılık vermezdın moralinimi bozdum diyo :D e gelde bu adamı kıskanclıktan perişan etme:1:

Sevgiline güven, ilişkiniz için bi sınav bence bu.. Bakalım sosyal ortamda değişiyor mu değişmiyor mu :31:

Sevgiline güven, ilişkiniz için bi sınav bence bu.. Bakalım sosyal ortamda değişiyor mu değişmiyor mu :31:

Canım ben bunu sınav olarak görürsem vay halıme. zaten cok hassasım en ufak yaptığı hareketi değerlendirirm kötüye yorarım yani kendımı bu sekılde sartlandırmamalıyım.

Back
X