• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

endişeliyim

Sinemyusuf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
425
124
103
biri bana acil yardımcı olabilirmi ya 39 haftalık hamileyim 2gün önce kanla karısık kahverengimsi bir parça geldi sonrada sümükümsü pembemsi akıntı bu ne demek oluyo

Bencede doktora gıdın haftanız çok ileri doğum olabılırı sızde bebekte sıkıntı olabılır ıhmal etmeyin lütfen

Saglıklıca kucagınıza almanız dileğıyle

Bazen hayret ediyorum, 2 gün olmuş insan hiç mi bu ne deyip doktora gitmez.
Ne diyelim ki biz, inşallah bir şey yoktur.

haaa yani ben sezeryan olmuştum o yüzden nişan sancı su hiçbiri olmadı...
sancın fln yokmu ?????

Bencede doktora gıdın haftanız çok ileri doğum olabılırı sızde bebekte sıkıntı olabılır ıhmal etmeyin lütfen

Saglıklıca kucagınıza almanız dileğıyle[/QUOTE bu sıvıyı netten araştırdığımda doğum belirtisi diyo ama henüz sancım yok bu yüzden dk gitmeye çekiniyorum

Tatlım o nişan. Nisan gelince bi doktora görünmek en iyisi. Ama genelde nisandan 3 4 gun icinde dogum oluyor

biri bana acil yardımcı olabilirmi ya 39 haftalık hamileyim 2gün önce kanla karısık kahverengimsi bir parça geldi sonrada sümükümsü pembemsi akıntı bu ne demek oluyo

Tatlım nişanın gelmiş büyük ihtimalle 48 saat içinde bebeğin gelecek hayırlı doğumlar darısı başıma:nazar:

Saglıklıca kucagınıza almanız dileğıyle[/QUOTE bu sıvıyı netten araştırdığımda doğum belirtisi diyo ama henüz sancım yok bu yüzden dk gitmeye çekiniyorum

Ikı normal doğum yaptım ılk dogumumda 34 haftamda kanlı akıntı geldı

Gıttıgımde doktora eşi aşagıya inmiş dedi

39 haftamda su geldi dogum yaptım

İkinci hamılelıgımde de su gelmesi sonucu gıttım

Agrı sancı yada nişna belirtısı olmadı hıc

Agrınız var mı peki

Bız burdan ne desek boş inanın her bünye farklı tepki veriyor

Bazen hayret ediyorum, 2 gün olmuş insan hiç mi bu ne deyip doktora gitmez.
Ne diyelim ki biz, inşallah bir şey yoktur.

merak edyrm ama ilk burda tecrübeli bayanlara sormak istedim kimseyi telaşa sokmak istemiyorum bu sıvı sizde geldimi hiç ne oluyo bilginiz varmı

Ikı normal doğum yaptım ılk dogumumda 34 haftamda kanlı akıntı geldı

Gıttıgımde doktora eşi aşagıya inmiş dedi

39 haftamda su geldi dogum yaptım

İkinci hamılelıgımde de su gelmesi sonucu gıttım

Agrı sancı yada nişna belirtısı olmadı hıc

Agrınız var mı peki

Bız burdan ne desek boş inanın her bünye farklı tepki veriyor

henüz bi ağrım yok çok hafif sancım geliyo ama yani hiç yok diyebilecek kadar az

Canim nisanin gelmiş benimde öyle olmuştu 3. Gün suyum geldi.. Doğumun yakindir allah kolaylıkla kucagina almaya nasip etsin ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

henüz bi ağrım yok çok hafif sancım geliyo ama yani hiç yok diyebilecek kadar az

Anlıyorum canım benımde suyum geldıgınde hıc agrım yoktu gule oynaya gıtmıstım hastaneye hatta orda sureklı gezınıyordum sonra suni sancı verdıler agrım ve acılmam başladı

Tabı acılma oluncaya kadar su bıtıyor

Gıdın doktora zaten once ultrosonla bakıyorlar sonra nstye gırersınız gerek görürlerse catı ya bakarlar

Bu haftlar rısklı ne olur ne olmaz gec kalmayın

39 haftalik hamilesiniz iki gun olmus. Doktorunuza bi'alo demek zor olmamali can tasiyosunuz. Annem hamileliginde sancim yok diye beklemis beklemis rengi sararinca terslik var diye doktora gitmisler. İhmal etmeyin lutfen...

Canim nisanin gelmiş benimde öyle olmuştu 3. Gün suyum geldi.. Doğumun yakindir allah kolaylıkla kucagina almaya nasip etsin ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım çok teşekkür ederim ya heycanlandım şimdi :D dk gtmeme gerek varmı peki sen gitmişmiydin

Nişanın gelmiş canım, her an suyun da gelebilir. Lütfen hemen doktora git.

Back
X