- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.387
- 798
- Konu Sahibi mercandedee
-
aklıma su geldıYemin ederim bezdim ya. Güneş sönsün, mars gelsin bize geçirsin, uzaylılar bassın, 89898998 şiddetinde deprem olsun komple telef olalım artık. Virüsten ölcez, yok hayır meteordan, o da değil susuzluktan, onla beraber kıtlıktan arada dünya savaşı çıkar nükleerden de ölebiliriz derken vallahi yangın var diye bağıracağım. Annem diyor ki niye ölmüyormuşum, sen benim kurtulup huzur bulmamı istemiyor musun? Cidden haklı kadın.
Yahu biraz uzaklasin su sosyal medyadan Allah askina her duydugunuza inanmayin millet siyirdi iyice coronadanArkadaslar bikac yorum gordum . Buyuk kitlik susuzluk gelecek diye. Boyle bisey var mi olurmu olacak mi kac yili bulur . Okadar endiseliyimki cocuklarim icon( susuz ac kaldiklarini dusune.juorm. Allah m normal bi yasam syrup oleleim diye dua ediyorum surekli
Böyle şeylere kulak asmayın bence yarına çıkacağımizin garantisi yokken ilerisi icin kaygılanmamak lazim sadece biz elimizden geldiğince tasarrufu davransak yeterArkadaslar bikac yorum gordum . Buyuk kitlik susuzluk gelecek diye. Boyle bisey var mi olurmu olacak mi kac yili bulur . Okadar endiseliyimki cocuklarim icon( susuz ac kaldiklarini dusune.juorm. Allah m normal bi yasam syrup oleleim diye dua ediyorum surekli
Kıtlık yok stokçular var türkiye gayet iyi durumda ama stokçula yüzünden sürekli gıda yönünde yada diğer şeylerde saklamaya gidildiği için fiyatlar arttırıldı insanlara kıtlık var algısı oluşturuldu insanlar sırf onlar yüzünden paronoyak oldu deli gibi alışveriş yapanları söylemiyorum bile şu dönemki sorunumuz paronoyaklık kıtlık değil insanlar aşırı paranoya ve stresli bi hale girdi sakinleşmemiz gerekiyorArkadaslar bikac yorum gordum . Buyuk kitlik susuzluk gelecek diye. Boyle bisey var mi olurmu olacak mi kac yili bulur . Okadar endiseliyimki cocuklarim icon( susuz ac kaldiklarini dusune.juorm. Allah m normal bi yasam syrup oleleim diye dua ediyorum surekli
Anı yaşayınArkadaslar bikac yorum gordum . Buyuk kitlik susuzluk gelecek diye. Boyle bisey var mi olurmu olacak mi kac yili bulur . Okadar endiseliyimki cocuklarim icon( susuz ac kaldiklarini dusune.juorm. Allah m normal bi yasam syrup oleleim diye dua ediyorum surekli
bu mesajı 60 kişiye yollamazsan akşama odana cin gelicek tarzı mesajlara da inanıyor musunuz böyle hemen?Arkadaslar bikac yorum gordum . Buyuk kitlik susuzluk gelecek diye. Boyle bisey var mi olurmu olacak mi kac yili bulur . Okadar endiseliyimki cocuklarim icon( susuz ac kaldiklarini dusune.juorm. Allah m normal bi yasam syrup oleleim diye dua ediyorum surekli
Endişeniz metnin içindeki 4658568 hatadan anlaşılıyorArkadaslar bikac yorum gordum . Buyuk kitlik susuzluk gelecek diye. Boyle bisey var mi olurmu olacak mi kac yili bulur . Okadar endiseliyimki cocuklarim icon( susuz ac kaldiklarini dusune.juorm. Allah m normal bi yasam syrup oleleim diye dua ediyorum surekli
Valla artık o kadar baydiki bu korona boşan butonuyumSırf şuna gülmek için geldim
Zombilerin de gercek olma ihtimali var biliyosunuz değil miona bakarsanız kıyametde kopacak dunyanın sonuda gelecek napalım ölelım mı haa bırde o var bırgun hepımız ölücez dımı :)
hersey nasıl basladıysa basladıgı gıbı bıtecek bu hayatın kuralıdır sonsuza kadar bolluk ıcınde sonsuzluk ıcınde yasamayacaktık
boyle felaket seylerı benı korkutmuyor benı mesela zombıler korkuturzombıler cıkacak deseydınız ıste ona tırsabılırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?