Endisem cok fazla artti ? Kitlik ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaslar bikac yorum gordum . Buyuk kitlik susuzluk gelecek diye. Boyle bisey var mi olurmu olacak mi kac yili bulur . Okadar endiseliyimki cocuklarim icon:KK43:( susuz ac kaldiklarini dusune.juorm. Allah m normal bi yasam syrup oleleim diye dua ediyorum surekli:KK43:
Neden guzel kafalarınızı mesgul edıyorsunuz.

Arkadaslar bikac yorum gordum . Buyuk kitlik susuzluk gelecek diye. Boyle bisey var mi olurmu olacak mi kac yili bulur . Okadar endiseliyimki cocuklarim icon:(( susuz ac kaldiklarini dusune.juorm. Allah m normal bi yasam syrup oleleim diye dua ediyorum surekli:(

“Gaybın anahtarları yalnızca O’nun katındadır. Onları ancak O bilir”.

Bolluk bereket içinde olsanız da nasibinizde yoksa bir yudum su içemezsiniz. Çok sevdiğim bir atasözü var bu konuda: Nasipte yoksa dayak bile yiyemezsin.

Iklim degisikligi diyoruz biz buna,
Dogayi mahvettikten sonra insan oglu nasil bir son bekliyor ki.

Ama hala umut var, geri dondurulebilir, kurtarilabilir.

Atik uretmemeye calisin, plastik özellikle tek kullanimlik plastigi hayatiniz Dan cikarin. Cocuklariniz icin surdurulebilir kaynaklara yonelin. Tuketmeyin.

Coronocılar biraz daha stok yapmaya devam ederse kıtlık olacağı kesin. Her gün saat bes altı arasi market kuyruğu cok oluyor. Hijyen malzemeleri bile ekmek su gibi gidiyor.Gecen markete islak mendil almaya girdim kalmadı dedi. Önümdeki kadın herhalde 10 tane falan noddle aldı. Her zaman yedigim hickimsenin almadığı gıdalar bile kalmamıştı :kızgın:

ona bakarsanız kıyametde kopacak dunyanın sonuda gelecek napalım ölelım mı haa bırde o var bırgun hepımız ölücez dımı :)

hersey nasıl basladıysa basladıgı gıbı bıtecek bu hayatın kuralıdır sonsuza kadar bolluk ıcınde sonsuzluk ıcınde yasamayacaktık

boyle felaket seylerı benı korkutmuyor benı mesela zombıler korkutur :D zombıler cıkacak deseydınız ıste ona tırsabılırdım

Bunlar olacaksa da düşünmekle engel olacağınız seyler değil.
Yani her türlüsü zarar.
Kişisel olarak önlem alabileceğiniz ne var, onu düşünün.

Yemin ederim bezdim ya. Güneş sönsün, mars gelsin bize geçirsin, uzaylılar bassın, 89898998 şiddetinde deprem olsun komple telef olalım artık. Virüsten ölcez, yok hayır meteordan, o da değil susuzluktan, onla beraber kıtlıktan arada dünya savaşı çıkar nükleerden de ölebiliriz derken vallahi yangın var diye bağıracağım. Annem diyor ki niye ölmüyormuşum, sen benim kurtulup huzur bulmamı istemiyor musun? Cidden haklı kadın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X