Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 9 haftalıkken kullanmıştım. O dönem 3 lt su içiyordum bol sıvı tüketiyordum. Şu an 22 haftadayız çok şükür
Hala kullanmaya devam ediyor musunuzBen 9 haftalıkken kullanmıştım. O dönem 3 lt su içiyordum bol sıvı tüketiyordum. Şu an 22 haftadayız çok şükür
Kavun karpuz salatalık gibi su oranı yüksek yiyecekler tüketebilirsiniz. İlk 3 ay bende su içsem bile kusuyordum doktorum önermişti.Ben şuan 12+3 deyim ama su beni çok zorluyor su içince mide bulantısı başlıyor geçen su içtim afedersin hepsini çıkardım ne yapcam bilmiyorum 1 buçuk üstü zorlanıyorum bı fikir bı yöntem
Çok teşekkür ederim karpuz yiyorum ekstra ayran içiyorum ama birde dediğiniz gibi salatalık felan eklim normalde de çok su icwn biri değilim zaten hamileliğin benim için tek zorluğu su olsa gerek birde birşey sorcam 2 buçuk litre sadece su içsem yine cokmu az bilemedimKavun karpuz salatalık gibi su oranı yüksek yiyecekler tüketebilirsiniz. İlk 3 ay bende su içsem bile kusuyordum doktorum önermişti.
Yani az değil hiç yoktan iyidir. 3/3.5 litre diyor bana doktorum. Su hem kasılmaları hem erken doğumu önlüyormuş en önemli şey yani. Siz yine de elinizden geleni yapın. 16dan sonra neredeyse hiç bulantım kalmadı ama hala yemek yapamıyorum sadece yiyebiliyorumÇok teşekkür ederim karpuz yiyorum ekstra ayran içiyorum ama birde dediğiniz gibi salatalık felan eklim normalde de çok su icwn biri değilim zaten hamileliğin benim için tek zorluğu su olsa gerek birde birşey sorcam 2 buçuk litre sadece su içsem yine cokmu az bilemedim
Bir de ben normalde de hiç su içmeyen biri oldugum için direkt 1.5 tl şişeden içiyorum. Sürekli elimin altında olunca daha çok içiriyorYani az değil hiç yoktan iyidir. 3/3.5 litre diyor bana doktorum. Su hem kasılmaları hem erken doğumu önlüyormuş en önemli şey yani. Siz yine de elinizden geleni yapın. 16dan sonra neredeyse hiç bulantım kalmadı ama hala yemek yapamıyorum sadece yiyebiliyorum![]()
Hayır 5liydi diye hatırlıyorum. 5 tane kullanıp bırakmıştım kanamam bitmiştiHala kullanmaya devam ediyor musunuz
Bir de ben normalde de hiç su içmeyen biri oldugum için direkt 1.5 tl şişeden içiyorum. Sürekli elimin altında olunca daha çok içiriyor
Teşekkür ederim beni de 2 hafta sonra çagırdı. Sizde işe yaradı mı peki erken doğum yapacağım diye korkuyorum artıkMerhaba ben 2 ay kullandım ama 2 haftada bir kontrole gittim doktor sürekli kontrol etti bol su içtim herhangi bir sorun olmadı
Kasılmaları azaltıyor fakat 32. Haftada bırakmak gerekiyor bende 33.haftada doğum yaptım bebeğim ciğer geliştirici iğneden dolayı strese girip kakasını yapınca suyum geldiTeşekkür ederim beni de 2 hafta sonra çagırdı. Sizde işe yaradı mı peki erken doğum yapacağım diye korkuyorum artık
Ya şimdi nasılsınız bebeginiz de sağlıklıdır umarım. Rahim şeklimden dolayı diye düşünüyorum bende günde 5 6 ya yakın kasılmam oluyor. Umarım ilaç işe yararKasılmaları azaltıyor fakat 32. Haftada bırakmak gerekiyor bende 33.haftada doğum yaptım bebeğim ciğer geliştirici iğneden dolayı strese girip kakasını yapınca suyum geldi
Oğlum 1,5 yaşında şuannçok şükür sağlıklı doğduğunda 3 hafta küvezde kaldı herhangi bir sağlık sorunu olmadı çok şükür kilo alması için beklemiştikYa şimdi nasılsınız bebeginiz de sağlıklıdır umarım. Rahim şeklimden dolayı diye düşünüyorum bende günde 5 6 ya yakın kasılmam oluyor. Umarım ilaç işe yarar