Endometrial ko kültür yaptıranlar

Yokohomo

Her şey çok güzel olacak.
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
27
0
36
Ankara
Merhaba arkadaşlar,
Ben de 5. denememi yapmak üzereyim. İlk defa endometrial ko kültür deniyoruz. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar,
Ben de 5. denememi yapmak üzereyim. İlk defa endometrial ko kültür deniyoruz. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Selam
Öncelikle Rabbim yar ve yardimcin olsun Allahim bu sefer melegini gonderir insallah.Ben co_kulturu iki kez denedim hic faydasini gormedim.
Belki size bebeginizi getirir ins size bir soyleyeyimmi bence her sey nasip meselesi yeterki mevlam ol desin yeterki istesin neden olmasin inanin bende coooooooooook emek verenlerdenim bu ugrda Allahim kimsenin kucaklarini bos komasin Mevlam tum isteyenlere bu ugurda maddi ve manevi emek veren herkese hayirli salih evlatlar versin AMINNN :emir_bebek:

Selam
Öncelikle Rabbim yar ve yardimcin olsun Allahim bu sefer melegini gonderir insallah.Ben co_kulturu iki kez denedim hic faydasini gormedim.
Belki size bebeginizi getirir ins size bir soyleyeyimmi bence her sey nasip meselesi yeterki mevlam ol desin yeterki istesin neden olmasin inanin bende coooooooooook emek verenlerdenim bu ugrda Allahim kimsenin kucaklarini bos komasin Mevlam tum isteyenlere bu ugurda maddi ve manevi emek veren herkese hayirli salih evlatlar versin AMINNN :emir_bebek:

Çok sağol canım, demek hiçbir fayda görmedin, buna üzüldüm. Yani embriyo sayısı ve kalitesinde bir değişiklik olmadı mı? Bir de nerede yaptırmıştın?
Umarım her şey dilediğimiz gibi olur...

Çok sağol canım, demek hiçbir fayda görmedin, buna üzüldüm. Yani embriyo sayısı ve kalitesinde bir değişiklik olmadı mı? Bir de nerede yaptırmıştın?
Umarım her şey dilediğimiz gibi olur...

Selam evet faydasini görmedim ama benim icin iyi bir deneyim oldu.7. denemede az bir ilac protokoluyla 5 gun ignelere devam sonra tek bir yumurtayla bebegim kucagimda hamd olsun sukrolsun Rabbime Inanin her daim duamdasiniz su uc aylar hurmetine Mevlam tum isteyenlere hayirli salih evlatlar versin AMINNN
Ben yurt disindayim 4 dunu burda 3 nu turkiyede MEMORIALDE 3. denememde oldu sukurler olsun umutlarim tukendigi anda umudum bana geldi sizlerinde umudu sizlere tez gunlerde gelir insallahtoplamda 7. denememde geldi melegim.

Bülent Tıraş doktorum canım. İnşallah sonu güzel olur. Sen nerede düşünüyorsun?

canım bende acıbademde başlayacağım doktorumuz aynı bülent hoca ilaç takipleri merisnde yapılacak opu ve tarnsfere yanına gideceğim ...bilgilerini ve yaşadıklarını paylaşırsan çok sevinirim canım...hayırlı kandiller

merhaba arkadasim

ben 7 denemde co culture yaptirdim
memorial da
ilk defa tuttunma oldu
biz kalite icin degil de tutunmasi icin yaptirdik co culture
ve allahin izniyle bu denemede olmustu.
malesef kizimi 22 haftalikken erken dogumla kaybettim...
ama önceki denemelerde hic pozitifim yoktu
yani co cultureün faydasina inaniyorum ben
bizim burda birkac kisi brüksel de yaptirdi..ve gebe kaldilar..

sevgiler....bol sanslar...

merhaba arkadasim

memorial da
ilk defa tuttunma oldu

canım önce sevindim sonra üzüldüm Allah hayırlısını versin...bizde memoriale co-cültür için gittik ama bu uygulamadan vazgeçtiklerini artık yapmadıklarını söylediler....

canım önce sevindim sonra üzüldüm Allah hayırlısını versin...bizde memoriale co-cültür için gittik ama bu uygulamadan vazgeçtiklerini artık yapmadıklarını söylediler....

gercektenmi ??

benim arkadasim daha subat ayinda giti co culture orda yaptirdi
sana ne zaman dediler bunu ?
ilginc
hakkimizda hayirlisi canim....

gercektenmi ??

benim arkadasim daha subat ayinda giti co culture orda yaptirdi
sana ne zaman dediler bunu ?
ilginc
hakkimizda hayirlisi canim....

mayıs ayında gittik canım memorial şişli hatanesine semra hanım yoktu aynur hanımla görüştük biz ona co-cültür yaptırmak istediğimizi söyledik o da artık co-cültür yapmadıklarını çünkü istenilen başarıyı vermediğini söyledi ....

canım bende acıbademde başlayacağım doktorumuz aynı bülent hoca ilaç takipleri merisnde yapılacak opu ve tarnsfere yanına gideceğim ...bilgilerini ve yaşadıklarını paylaşırsan çok sevinirim canım...hayırlı kandiller

Ben de hayırlı kandiller diliyorum canım biraz geç oldu kusura bakma:)
Bize ko kültürü Bülent Hoca tavsiye etmedi, biz kendimiz istedik. Çünkü hemen hemen her tedaviyi denedik ve başarı elde edemedik. Ama o da hayır yapmayalım demedi. Ben daha önce uzun protokol, kısa protokol, femara protokolü, sulandırılmış lukrin ve kumulus ko kültür denedim ama malesef olmadı.
İnşallah hepimiz tez zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız.

merhaba arkadasim

memorial da
ilk defa tuttunma oldu

Çok üzüldüm gerçekten, inşallah yakın zamanda kavuşuruz hepimiz bebişlere. Vakti saati vardır gelecekler, ben inanıyorum...
Bu poziitifleri duymak bile insanda umut uyandırıyor. Çok teşekkür ederim. Sen yakın zamanda düşünüyor musun?

Selam

Çok teşekkür ederim canım. Umarım ben de senin gibi kucağıma alırım bebişimi ya da bebişlerimi:)
Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallah hepimize, bebişleri de anne babalarına; anne babalarını da bebişlere bağışlasın inşallah...

Ben de hayırlı kandiller diliyorum canım biraz geç oldu kusura bakma:)
Bize ko kültürü Bülent Hoca tavsiye etmedi, biz kendimiz istedik. Çünkü hemen hemen her tedaviyi denedik ve başarı elde edemedik. Ama o da hayır yapmayalım demedi. Ben daha önce uzun protokol, kısa protokol, femara protokolü, sulandırılmış lukrin ve kumulus ko kültür denedim ama malesef olmadı.
İnşallah hepimiz tez zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız.

canım peki co-cültür için fazladan ne kadar alıyorlar? sizin sorun neydi?

Çok üzüldüm gerçekten, inşallah yakın zamanda kavuşuruz hepimiz bebişlere. Vakti saati vardır gelecekler, ben inanıyorum...
Bu poziitifleri duymak bile insanda umut uyandırıyor. Çok teşekkür ederim. Sen yakın zamanda düşünüyor musun?

evet gülüm düsünüyoruz...
biraz daha para biriktirmek gerekiyor
ama simdi sisli de ko kültür yok diyor arkadas..
biz aslinda oraya gidecekti gene
bilemiyorum simdi
dr hale hanimla bir görüsmeyliyim...
kizlar, hakkimizda hayirlisi hep bunu diliyelim
saglikli hayirli evlat...baska istedigmiz ne ki sanki...

Back
X