geçen yıl ağustos ayında kadın doğuma bi gideyim dedim..evlendim mart ayında gebelik istiyorum (ben sanıyorum ki korunmayı bırakırsak hemencik hamile kalacam) bakıldı tahliller falan derken nur topu gibi endo larımın olduğu söylendi ca125 37 olmasına rağmen..hemeeennnn istanbul un bütün doktorları gezildi.1 kişi ameliyat dedi onun dışında herkes tüp bebek konusunda ısrarcı oldu üstelikte acil olmalıydı..ben beklemeyi seçtim.biraz çabalayacaktım.ovulasyon takibi,klomen pregnyl kullanayım dedim..bu geçen süre içinde 1 kere olsun bhcg 5 bile olmadı
buhranlı günler,eşimle kavgalarımız oldu.. sonra başım eğik tüp bebeğe gittim geçen ay..ilk defa o ay e2 ve progesteron değerim şahaneydi.endometrium kalınlığı ise 12 mm...hemen kaçtım merkezden ben beklemeliydim belki bu ay olurdu... sonuç hüsran yine olmadı... sürekli kk da buldum kendimi ve bu ay farklı bişey yapıp üye oldum..beni anlayan insanlarla konuşmak istiyorum artık.ve onları da dinlemek .yalnız olmadığımı bilmek...her şeye yeniden başlamak..biliyorum altı üstü 1 yıl yaşadım stresi ama gerçekten yoruldum. bu ay tüp yolundayım
fsh lh e2 progesteron her şey normal Amh : 0.66 ..
sizler de anlatırsınız serüvenlerinizi diye bekliyorum kızlar...

buhranlı günler,eşimle kavgalarımız oldu.. sonra başım eğik tüp bebeğe gittim geçen ay..ilk defa o ay e2 ve progesteron değerim şahaneydi.endometrium kalınlığı ise 12 mm...hemen kaçtım merkezden ben beklemeliydim belki bu ay olurdu... sonuç hüsran yine olmadı... sürekli kk da buldum kendimi ve bu ay farklı bişey yapıp üye oldum..beni anlayan insanlarla konuşmak istiyorum artık.ve onları da dinlemek .yalnız olmadığımı bilmek...her şeye yeniden başlamak..biliyorum altı üstü 1 yıl yaşadım stresi ama gerçekten yoruldum. bu ay tüp yolundayım
fsh lh e2 progesteron her şey normal Amh : 0.66 ..
sizler de anlatırsınız serüvenlerinizi diye bekliyorum kızlar...