Arkadaşlar, kistim için myralon doğum kontrol hapı kullanıyorum. Bugün kanamam oldu tahminen ara kanama. ilacın bitmesine 8 gün var. bir anlam veremedim. sizde olmuşmuydu? Biraz da ağrım var.
İlk ayım canım 14. günümKac aydir kullaniosun ve kist kac cm adet goruomusun cnm.Ben 1 AYLIK yasmin kullaniorum 12 gundur kullaniorum kanama falan olmadi
kist 5 cmKac aydir kullaniosun ve kist kac cm adet goruomusun cnm.Ben 1 AYLIK yasmin kullaniorum 12 gundur kullaniorum kanama falan olmadi
Ne kadar zaman kullanacan peki cocuk istiyon mukist 5 cm
evet tam istemeye başladık kist çıktıNe kadar zaman kullanacan peki cocuk istiyon mu
ben sagda ve solda 2.5 cm le hamılekaldım cnm.. ondan evvel uzun sure yasmın kullandım buyumesın dıye..Canim kac cm kistle hamile kaldin.Banada dr klomen igne verecek oncesinde 1 aylik yasmin verdi benim kistim 4,5 cm
canım bana hamıle kalman cokzor dedıler vs agladım cok. ıkı yıl sureklı yasmın kullandım buyumesın dıye.dr evlenesıe kadar kullan dedı. o kurlerıfalan yaptım hıc kuculmedı . gectıgımız agustosta evlendım ve hamıle kaldım o zaman. yanı bırılerı ne derse desın takma cok dua et ve stres yapma. dr bana hapı hazıranda bırak yumurtalıkların duzene gırsın patlama olur yumurtlamada bırakınca o da agustosa denk gelir hemen cocuk sahıb olmaa calısdemıstı. ben bu kadar erken beklemıordum onca olumsuz sozden sonra suprız oldu yanı bana. dr da şaşırdı yanı ALLAH BUYUKTUR O NE GUZEL VEKILDIR...Canım bana umut oldun.. Evet Rabbim ol desin yeterki engel yok.. Rica etsem bana biraz anlatırmısın? Nasıl oldu kaçıncı ayda hamile kaldın çok merak ediyorum
Gercekten çok şaşırdım.. Aynı şeyleri ben yaşıyorum.. Çok ağladım çok üzüldüm .. Banada dua edermisin bende çok istiyorum..canım bana hamıle kalman cokzor dedıler vs agladım cok. ıkı yıl sureklı yasmın kullandım buyumesın dıye.dr evlenesıe kadar kullan dedı. o kurlerıfalan yaptım hıc kuculmedı . gectıgımız agustosta evlendım ve hamıle kaldım o zaman. yanı bırılerı ne derse desın takma cok dua et ve stres yapma. dr bana hapı hazıranda bırak yumurtalıkların duzene gırsın patlama olur yumurtlamada bırakınca o da agustosa denk gelir hemen cocuk sahıb olmaa calısdemıstı. ben bu kadar erken beklemıordum onca olumsuz sozden sonra suprız oldu yanı bana. dr da şaşırdı yanı ALLAH BUYUKTUR O NE GUZEL VEKILDIR...
Gercekten şaşırılacak durum.. İki taraftada kist olup hamile kalmışşsın mucize..ben sagda ve solda 2.5 cm le hamılekaldım cnm.. ondan evvel uzun sure yasmın kullandım buyumesın dıye..
Su an aglama krizine girdim yine Allah cok buyuk bizede nasip olur insallah.Bazen cok umutsuz oluyorum.canım bana hamıle kalman cokzor dedıler vs agladım cok. ıkı yıl sureklı yasmın kullandım buyumesın dıye.dr evlenesıe kadar kullan dedı. o kurlerıfalan yaptım hıc kuculmedı . gectıgımız agustosta evlendım ve hamıle kaldım o zaman. yanı bırılerı ne derse desın takma cok dua et ve stres yapma. dr bana hapı hazıranda bırak yumurtalıkların duzene gırsın patlama olur yumurtlamada bırakınca o da agustosa denk gelir hemen cocuk sahıb olmaa calısdemıstı. ben bu kadar erken beklemıordum onca olumsuz sozden sonra suprız oldu yanı bana. dr da şaşırdı yanı ALLAH BUYUKTUR O NE GUZEL VEKILDIR...
bebegın olması olmaması kadar normal bırsey . yanı hıc bı sebeb yokken de evlat sahıbı olunamayabılıyor. bu tur sebeblere takılmamak lazımmıs. kendını strese sokarsan zaten olmaz. ben kendıme olmayabılır dıye cok telkınde bulundum ama illa kı olacaktırdıyordum. rahatla lutfen sebebler hastalıklar boş gercekten.Su an aglama krizine girdim yine Allah cok buyuk bizede nasip olur insallah.Bazen cok umutsuz oluyorum.
İlk bebeğine 3.5 cm kisti ameliyatla aldırıp sonramı hamile kaldın sonrada tekrar çıktıda 2. için mi uğraşıyon doğru mu anladım.Benimde bu ay klomenden önceki son şansım ilk bebeğime 3.5 cm kistim vardı ameliyattan sonra hamile kaldım şimdi 2.17 cm bklm ne oluck ayın 24 de belli olur nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?