Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
endometriozis ameliyatı olup adet düzensizliği yaşayan var mı?
selam arkadaşlar ben 2011 Nisan ayında endometriozis ameliyatı oldum (laporoskopi ile) çok şükür şikayetlerim geçti ama o gün bugündür adetlerim çok düzensiz aranızda böyle bir sorun yaşayan varsa ve tecrübesini paylaşırsa çok sevinirim
Ameliyat sonrası yumurtalık rezervlerim tükenmiş benim. Amh ve Lsh testleriyle anlaşolıyor bu. Yani 3 ay oldu ameliyat olalı ve rezerv menepoza yakın çıkmış. AMH 0,2 (Sende baktır..
Ameliyat sonrası yumurtalık rezervlerim tükenmiş benim. Amh ve Lsh testleriyle anlaşolıyor bu. Yani 3 ay oldu ameliyat olalı ve rezerv menepoza yakın çıkmış. AMH 0,2 (Sende baktır..
merhaba çok geçmiş olsun kaç yaşındasın peki daha önce böyle bir şey duymamıştım evet mutlaka ameliyat rezervleri azaltır ama direk menopoza geçiş yapılmaz diye düşünüyorum :44: