Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb benim yumartaliklarimda değil sezeryan izimde ameliyatlarından sonra oluştu şuan küçük ama ağrısı müthiş yanma yapiyo evet ameliyat esnasında dokuların iyice kazinip yakılması gerekiyo bende hastahane arayisina girdim özeller çok pahalı maalesefMerhaba bende de çikolata kisti var sizin boyutu kaç santim? Ve bildiğim kadarıyla tekrarlamaması doktora bağlı değil. Sadece yumurtalığa zarar vermeden alınması lazım diye biliyorum
İlk defa duydum orda olduğunu da çok geçmiş olsunMrb benim yumartaliklarimda değil sezeryan izimde ameliyatlarından sonra oluştu şuan küçük ama ağrısı müthiş yanma yapiyo evet ameliyat esnasında dokuların iyice kazinip yakılması gerekiyo bende hastahane arayisina girdim özeller çok pahalı maalesef
İnsİlk defa duydum orda olduğunu da çok geçmiş olsun
Evet özeller çok pahalı gerçekten inşallah bir an önce kurtulursunuz![]()
İnşAllah bilen biri çıkar önerisi olanİnsçok teşekkür ederim bende başıma gelince öğrendim maalesef
Mrb, Bursa’da önerebilirim düşünürseniz Mart 2019 yılında endometriozis ameliyatı oldum kapalı laporoskopi yöntemiyle özel hastanede 2019 yılında 6500₺ ye mal olmuştu bana .Mrb arkadaşlar endometriozis hastası olup İzmir'de ve İzmir'e yakın sehirlerde ameliyat olup memnun kaldığınız tekrarlamadi dediğiniz bı doktor öneriniz varmı devlet hastanesi olursa çok sevinirim ameliyat olma taraftarı değilim ama sanırım başka çarem yok
Benim de karın içerisinde yayılmış durumda. Ameliyat olma durumum yok çok yayılmış olduğu için tamamen temizleyemeyiz dediler ama demek ki sezeryanla doğum yapsam oraya da taşınacak bu dokular.Mrb benim yumartaliklarimda değil sezeryan izimde ameliyatlarından sonra oluştu şuan küçük ama ağrısı müthiş yanma yapiyo evet ameliyat esnasında dokuların iyice kazinip yakılması gerekiyo bende hastahane arayisina girdim özeller çok pahalı maalesef
Çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsunBenim de karın içerisinde yayılmış durumda. Ameliyat olma durumum yok çok yayılmış olduğu için tamamen temizleyemeyiz dediler ama demek ki sezeryanla doğum yapsam oraya da taşınacak bu dokular.
Umarım tamamen temizleyecek bir doktor bulursunuz. Çok geçmiş olsun.
Peki şuan nasılsınız tekrarlama yoktur ins bana açık önerdiler hangi daha sağlıklı bilmiyorum olmayida düşünmüyorum şimdilik ama ileride risk yaratır mı bilmiyorumMrb, Bursa’da önerebilirim düşünürseniz Mart 2019 yılında endometriozis ameliyatı oldum kapalı laporoskopi yöntemiyle özel hastanede 2019 yılında 6500₺ ye mal olmuştu bana .
Şu an gayet iyiyim ameliyat sonrası tekrarlama riskine karşı tüp bebek tedavisi ile 2019 mayıs ayında hamilelik planlandı mayıs ayında embriyo transferi yapıldı şubat 2020 de oğlum doğdu. Doğumdan sonra da herhangi bir tekrarlama olmadı daha önce normal yoldan hamile kalamamıştım bu yüzden ameliyat sonrası hemen tüp bebek tedavisine sıcak baktık rahim içi kistle dolar diye çünkü kist yüzünden rezervlerimde azalma olmuştu.2021 Ocak ayında normal yolla hamile kaldım şu an 37 haftalık hamileyim. 2 hafta sonra bir kızım olacak Allah’ın izniyle.Bu ameliyat sayesinde hamile kalmamdaki sorun da çözülmüş oldu .Çünkü doktorumun bana dediği eşinin spermleri rahime kistler yüzünden ulaşamıyor ve hamile kalmanı engelliyor.Ben ameliyatın çok faydasını gördüm ağrılı adetlerim de ortadan kayboldu ameliyattan önce adet döngülerim genelde ağrılı olurdu ameliyat sonrası ağrılı adetim olmadı hiç iyi ki olmuşum bu ameliyatı diyorum. Allah size de şifa versin inşallahPeki şuan nasılsınız tekrarlama yoktur ins bana açık önerdiler hangi daha sağlıklı bilmiyorum olmayida düşünmüyorum şimdilik ama ileride risk yaratır mı bilmiyorum
Amin ins bende endişeliyim açıkçası çok sevindim sizin adınızaŞu an gayet iyiyim ameliyat sonrası tekrarlama riskine karşı tüp bebek tedavisi ile 2019 mayıs ayında hamilelik planlandı mayıs ayında embriyo transferi yapıldı şubat 2020 de oğlum doğdu. Doğumdan sonra da herhangi bir tekrarlama olmadı daha önce normal yoldan hamile kalamamıştım bu yüzden ameliyat sonrası hemen tüp bebek tedavisine sıcak baktık rahim içi kistle dolar diye çünkü kist yüzünden rezervlerimde azalma olmuştu.2021 Ocak ayında normal yolla hamile kaldım şu an 37 haftalık hamileyim. 2 hafta sonra bir kızım olacak Allah’ın izniyle.Bu ameliyat sayesinde hamile kalmamdaki sorun da çözülmüş oldu .Çünkü doktorumun bana dediği eşinin spermleri rahime kistler yüzünden ulaşamıyor ve hamile kalmanı engelliyor.Ben ameliyatın çok faydasını gördüm ağrılı adetlerim de ortadan kayboldu ameliyattan önce adet döngülerim genelde ağrılı olurdu ameliyat sonrası ağrılı adetim olmadı hiç iyi ki olmuşum bu ameliyatı diyorum. Allah size de şifa versin inşallah![]()
Cok gecmıs olsun bende endometriosis hastasıyımŞu an gayet iyiyim ameliyat sonrası tekrarlama riskine karşı tüp bebek tedavisi ile 2019 mayıs ayında hamilelik planlandı mayıs ayında embriyo transferi yapıldı şubat 2020 de oğlum doğdu. Doğumdan sonra da herhangi bir tekrarlama olmadı daha önce normal yoldan hamile kalamamıştım bu yüzden ameliyat sonrası hemen tüp bebek tedavisine sıcak baktık rahim içi kistle dolar diye çünkü kist yüzünden rezervlerimde azalma olmuştu.2021 Ocak ayında normal yolla hamile kaldım şu an 37 haftalık hamileyim. 2 hafta sonra bir kızım olacak Allah’ın izniyle.Bu ameliyat sayesinde hamile kalmamdaki sorun da çözülmüş oldu .Çünkü doktorumun bana dediği eşinin spermleri rahime kistler yüzünden ulaşamıyor ve hamile kalmanı engelliyor.Ben ameliyatın çok faydasını gördüm ağrılı adetlerim de ortadan kayboldu ameliyattan önce adet döngülerim genelde ağrılı olurdu ameliyat sonrası ağrılı adetim olmadı hiç iyi ki olmuşum bu ameliyatı diyorum. Allah size de şifa versin inşallah![]()
Teşekkür ederim, sağ overden 6 cm soldan ise 3 ve 5 cm olarak 3 adet kist çıkarıldı.Cok gecmıs olsun bende endometriosis hastasıyımBursa da kime ameliyat oldunuz? Kistleriniz kaç cm?
Bursa’da Op.Dr Gerçek Aydın yaptı ameliyatımı.Cok gecmıs olsun bende endometriosis hastasıyımBursa da kime ameliyat oldunuz? Kistleriniz kaç cm?