endometriozis hastası olup,hamiş kalan güzel anneler.lütfen hikayenizi burda paylaşın

KARAFESLEGEN

RabbiminLütfuHosgeldin
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
2.915
6
681
İzmir
endometriozis hastası olup,hamiş kalan güzel anneler..lütfen hikayenizi burda paylaşırmısınız. moral e ihtiyacım var :(

ocak ayında laparoskopi oldum..tüplerim açıldı ve kistim temizlendi..mayıs ta negatif bir aşılamam oldu..şimdi beklemedeyim v moral e ihtiyacım var..sizleri bekliyorum..

bendede kıst var ama pco olandan bu cıkolata kıstınden daha kotu bu kadar usulme bıgun hepımız bebeıslerımızı kucagımıza alıcaz

Canım bendede Çıkolata kıstı vardı bende beklemedeyım Şu anda ben aÇık amelıyat olmuŞtum kasımda hala beklıyordum yanı daha doĞrusu 2-3 aydır bebek ıstıyoruz

endometriozis hastalığını bilmiyorum canım ama eğer çikolatakistiyse bendede vardı evlenmeden bikaçyıl önce dr doğumkontrol hapı ve adını hatırlamadığım bir ilaç daha vermişti 6 ay kullan geçmezse ameliyatla alıcaz demişti benimkiler 2 ay sonra yokoldular sonrada bıraktım iaçları kullanmadım
sende hiç stres yapma canım hayırlısıyla hepimizin olucak bebekleri sonuçta seninde hamile kalmak için hiçbir engelin yokki

çikolata kisti ilaçla yokolmuyor ki...
neyse sonuç itibariyle hepimizin amacı aynı ve endomeriyozis zor artı tekrarlayan bir rahatsızlık, ben de 23 gün önce laparoskopiyle aldırdım kistimi, 4,5 cm idi, solda ve sağ tüpüm de tıkanıktı o da acıldı, şimdi bebeğimin gelmesini bekliyorum, ve bu durumda moralin de çok önemli oldugunu biliyorum, bu rahatsızlıgı olup da anne olmuş güzellerimizin desteğine ihtiyacımız var

bu topiği açmakla çok dogru bir şey yapmışsın cnnsyrt, emegine sağlık...

ayy geçmiş olsun canımm nasıl bir hastalıktır bu bilmiyorum ama inşallah sorun olmamıştır sana canım moralini yüksek tut tatlım inşallah iyileşmişsindir

Son düzenleme:
Canım bendede Çİkolata kİstİ vardı bende beklemedeyİm Şu anda ben aÇık amelİyat olmuŞtum kasımda hala beklİyordum yanİ daha doĞrusu 2-3 aydır bebek İstİyoruz

evet cnm ya aynı durumdayız..ama benim 6 ayım dolucak neredeyse..doktorum 6 ay süre içinde gebe kalma şansın yüksek demişti..şimdi çok korkuyorum

endometriozis hastalığını bilmiyorum canım ama eğer çikolatakistiyse bendede vardı evlenmeden bikaçyıl önce dr doğumkontrol hapı ve adını hatırlamadığım bir ilaç daha vermişti 6 ay kullan geçmezse ameliyatla alıcaz demişti benimkiler 2 ay sonra yokoldular sonrada bıraktım iaçları kullanmadım
sende hiç stres yapma canım hayırlısıyla hepimizin olucak bebekleri sonuçta seninde hamile kalmak için hiçbir engelin yokki

evet canım aynı şey oluyor het ikiside ama benim bildiğim kadarıyla ilaçla falan erimiyor bu illet şey..ya tamamen yumurtalıkları alıyorlar yada ameliyat..ne güzel senikiler yok olmuş

annemde cıkolata kıstı vardı amelıyatla alınmıs 6 ay sonra hamıle kalmıs sımdı ablam ve ben 2 tane cocugu var

ne güzel cnm ya..allah bizede nasip eder inşallah..yazdığın için çok saol..

çikolata kisti ilaçla yokolmuyor ki...
neyse sonuç itibariyle hepimizin amacı aynı ve endomeriyozis zor artı tekrarlayan bir rahatsızlık, ben de 23 gün önce laparoskopiyle aldırdım kistimi, 4,5 cm idi, solda ve sağ tüpüm de tıkanıktı o da acıldı, şimdi bebeğimin gelmesini bekliyorum, ve bu durumda moralin de çok önemli oldugunu biliyorum, bu rahatsızlıgı olup da anne olmuş güzellerimizin desteğine ihtiyacımız var

bu topiği açmakla çok dogru bir şey yapmışsın cnnsyrt, emegine sağlık...

canım geçmiş olsun..inşşallah bebişlerimiz tez zamanda gelir..buraya yazan arkadaşlarda bize moral verirler..

ayy geçmiş olsun canımm nasıl bir hastalıktır bu bilmiyorum ama inşallah sorun olmamıştır sana canım moralini yüksek tut tatlım inşallah iyileşmişsindir

saol bitanem..teşekkür ederim iyi dileklerin ve yazdığın için..

konuyla ilgili bir bilgim yok maalesef..
allah kısa zamanda sana da bir yavru nasip etsin inşallah..
moralini de bozma ne insanlar var çocuğu olmayacak durumda olupta
anne olanlar..o yüzden moral en iyi ilaç sakın üzme kendini moralini yüksek tut..
bol şans sana arkadaşım..

arkadaşım hiç canını sıkma bendede hem çikolata kisti hem endometriozis vardı ben sadece rahim filmi çektirip diğer ay aşılama yaptırdım ve şimdi 24 haftalık üçüzlerime hamileyim doktorlar hep en kötüsünü söylüyor benim doktorumda aşılamanın tutması çok zor diyodu ama bak şimdi hamileyim allah hayırlısını versin

konuyla ilgili bir bilgim yok maalesef..
allah kısa zamanda sana da bir yavru nasip etsin inşallah..
moralini de bozma ne insanlar var çocuğu olmayacak durumda olupta
anne olanlar..o yüzden moral en iyi ilaç sakın üzme kendini moralini yüksek tut..
bol şans sana arkadaşım..

saol cnm..ilgin için teşekkür ederim..opuyorumnanaktan

arkadaşım hiç canını sıkma bendede hem çikolata kisti hem endometriozis vardı ben sadece rahim filmi çektirip diğer ay aşılama yaptırdım ve şimdi 24 haftalık üçüzlerime hamileyim doktorlar hep en kötüsünü söylüyor benim doktorumda aşılamanın tutması çok zor diyodu ama bak şimdi hamileyim allah hayırlısını versin

canım yaa..Allahım sana bağışlasın bebişlerini..sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..tüplerinde herhangi bir sorun çıktımı..bide ilk aşılamandamı tuttu?

heeeeeeeeeeeyyyyyyy bir dakika ben varım burada çikolata kisti ile tanıdı beni kk ve kk dakiler %85 olmama ihtimalim vardı kaç doktora gittimse çok zor dediler olmaz dediler dünyamı yıktılar sonra bir doktorla tanıştım çok zor dedi mucize beklicez dedi ama olacak dedi......
ŞıMDı OĞLUM ALTI AY 13 GÜNLÜKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
ADI ıSE UMUTTTTTTTTTTT

heeeeeeeeeeeyyyyyyy bir dakika ben varım burada çikolata kisti ile tanıdı beni kk ve kk dakiler %85 olmama ihtimalim vardı kaç doktora gittimse çok zor dediler olmaz dediler dünyamı yıktılar sonra bir doktorla tanıştım çok zor dedi mucize beklicez dedi ama olacak dedi......
ŞİMDİ OĞLUM ALTI AY 13 GÜNLÜKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
ADI İSE UMUTTTTTTTTTTT

canım ya..ne güzel Allah bağışlasın kendiliğinden mi geldi?

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/175905-endometriozis-hamilelik-hikayesi.html
canım bu yazının da iyi bir moral olacağını düşünüyorum umarım en kısa zamanda yumuk yumuk hayaline kavuşursun

saol tatlım ilgin için..hemen bakıcam..

evet canım kendiliğinden oldu biliyormusun.Allah verdi onu bana mucize.ama çok dua ettim hep olacak dedim Allah rızkını verdimi gelecek dedim ve geldi meleğim üzülme olur mu.olacağına inan herşeyden önce.linki vericem hemen sana .oku nasıl oldu umut hikayemiz orada yatıyor.ve tek ben değil bir arkadaşın daha kendiliğinden oldu.

Back
X