- Konu Sahibi KARAFESLEGEN
endo kızları nerdesiniz :1ninca:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
18 yaşında bu hastalığı tesadüfen öğrenmiştim,kontrol altındaydım 3.5cm idi.
şu anda 25 yaşındayım.1.5 sene önce evlendim tabi bu arada da 4.2cm'e kadar büyüdü.(sağ overde)
6 aydır korunmuyodum bu ay hamile kaldım..
doktor müthiş güzel bi haber dedi:)
bu hastalıkta hamile kalmak zor ama imkansız değil..ilk öğrendiğimizde dünya başımıza yıkılmasın..umut hep var.
kızlar tüplerde bi sorun yok, bu ayın 17 sinde 2.aşılamamı oldum...2010 un ilk saatleri bana meleğimin haberini verir inşallah..
hadi hayırlı olsun canancım allah gönlüne göre versin, inşallah 2010 hepimize ugurlu gelir, maşallah tüpler de acıksa gerisi allaha kalmıs, güzel haberlerle görüşelim inşallah:)
iyiyim ben de nolsun, iki ay ara vermiştim doktor kontrollerine, bu hafta gittim tekrar, preseed kullanıyorum, klomen kullanmamı şiddetle tavsiye ediyor doktorum, mart nisan gibi olmazsa ilk asılamamı yaptırcaz sanırım, allah şükür ameliyatın üzerinden 7 ay geçti yeni bi olusum falan yok cok sükür, böyle işte. hayırlısıyla bekliyoruz, bu arada herkese hayırlı cumalar
sağol cnm sanada hayırlı cumalar, ameliyat sonrası en korktuğum şey hemen tekrarlamasıydı, şükürki seninde tekrarlamamış... inşallah hayırlısıyla gelir meleğin...
ayy inşallah güzel arkadasım, şu cuma günü dualarımız kabul olur inşallah, tekrarlamazsa ardarda hamiş kalıcam allah izin verirse:roflol:
ankaradaki doktorum ameliyattan sonra öyle demişti, kistin en iyi ilacı gebelik, 10 cocuk düşünüyosan 10unu da ardarda yapcan demişti, daha birini beceremedik:sinifsinif: