• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endometriozis hastası sadece nodulleri olanlar

eva_cute

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2018
117
16
28
34
Arkadasların aranızda endometriozis hastası olup cıkolata kıstı olmayıp sadece nodulleri olup asırı derecede her Allahın gunu agrısı olan varmı benım gibi doğum kontrol hapı kullanıyorum ama fayda etmiyor napcam bilmiyorum lütfen ayni durumda olan cozum onerısı olanlar yazabilir mi 😞

Bende de çikolata kisti var bulunduğum ilçe ve ildeki bütün drlar 15 gün sonraya randevu veriyor o yüzden tekrar muayene olamadım. Ama kasıkta yanma, belde ve bacaklara vuran ağrı yaşıyorum hemen hergün. Birde sanırım kist büyüdü dokunduğum zaman bile farkediliyor.Sadece nodülü olduğunu Dr hangi belirtilere göre söyledi size?

Bende de çikolata kisti var bulunduğum ilçe ve ildeki bütün drlar 15 gün sonraya randevu veriyor o yüzden tekrar muayene olamadım. Ama kasıkta yanma, belde ve bacaklara vuran ağrı yaşıyorum hemen hergün. Birde sanırım kist büyüdü dokunduğum zaman bile farkediliyor.Sadece nodülü olduğunu Dr hangi belirtilere göre söyledi size?
Bende emarda belli oldu nodul oldugu kist yok daha ortada olusmamıs milimetrik noduller var ıkı tane sag overde 1 tanede rahım arkasında ama her Allahın gunu felaket agrım oluyor kasıklarım bacagım

Bende emarda belli oldu nodul oldugu kist yok daha ortada olusmamıs milimetrik noduller var ıkı tane sag overde 1 tanede rahım arkasında ama her Allahın gunu felaket agrım oluyor kasıklarım bacagım
Nodüller yumurtalık içinde mi şuan? Erimesi için alternatif tıbba yönelseniz? Kasık ağrınız tek taraflı mı çift mi?

Nodüller yumurtalık içinde mi şuan? Erimesi için alternatif tıbba yönelseniz? Kasık ağrınız tek taraflı mı çift mi?
Sag overde diyor valla Yumurtalık ıcınde mı onu bilmiyorum alternatif tıp derken ne önerebilirsiniz bana kasık agrım tek taraflı genelde sag tarafim agrıyor

Bitkisel çaylar. Belinize ağrı vuruyor mu peki? Devamlı mı ağrınız var ve batma şeklinde oluyor muydu

Devamlı var hem batma bazende sızı seklinde belime sadece adet zamanı vuruyor dıger turlu Kasık ve bacak agrısı cekıyorum

Emar ilaçlı bir yöntem mi biraz anlatır mısınız acı oluyor mu

Hayır hı
Emar ilaçlı bir yöntem mi biraz anlatır mısınız acı oluyor mu
Hayır hıc acı olmuyor radyolajı uzmanı geliyor gıyecegın kıyafeti veriyor giyiyorsun hıcbı takı metal esya kalmıyo uzerınde alete giriyorsun igneyle ilacı enjekte edıyor zaten sana tum herseyı anlatıyorlar orda makıneden cıkan sesi cok fazla duymaman ıcın kulaklık takıyor sabır bir sekılde bekliyorsun biraz uzun sürüyor sadece bu sıkıcı sabit beklemek kımıldamadan sınır bozuyor okadar benım 40 dk belkide daha fazla sürmustu

Kullandım ama bı faydası olmadı bana nodul karın ıcı yapısıklık oldugu ıcın agrı oluyor
Ozaman dogum kontrol hapı veya gecici menapoz doktorun neyi uygun görürse tabi tedaviye baslayıp eritebilir yada cok şikayetniz varsa laparoskopi

Kullwn
Ozaman dogum kontrol hapı veya gecici menapoz doktorun neyi uygun görürse tabi tedaviye baslayıp eritebilir yada cok şikayetniz varsa laparoskopi
Kullanıyorum yasmın kullanıyorum ama malesef bana faydası olmadı 3 uncu kutu bitmek uzere bes haftayı gecıyor ama duzelemedım etkisiz kalıyor bu ılac visanne istedim menepoza sokun dedım doktora ama vermedi inatla ilacımı degıstırmıyor ustune birde acık amelıyat onerınce ben doktorumu degıstırmeye karar verdim Baska bir yere gıdecegım

Kullwn
Kullanıyorum yasmın kullanıyorum ama malesef bana faydası olmadı 3 uncu kutu bitmek uzere bes haftayı gecıyor ama duzelemedım etkisiz kalıyor bu ılac visanne istedim menepoza sokun dedım doktora ama vermedi inatla ilacımı degıstırmıyor ustune birde acık amelıyat onerınce ben doktorumu degıstırmeye karar verdim Baska bir yere gıdecegım
Yaa iyi yapmissiniz açık ameliyatmı kaldı artık. Makineleri yetersizdir ondan öyle demistir. Benimde adet dışında bacak agrılarm ve yerini tarif edemedgm legen kemigim olabilir orasi agriyo ama alıştım herhalde artık farketmiyrum agriyi. Aklima düsünce farkediyorum. Yasmin ara kanama yaptımi sizde

Yaa iyi yapmissiniz açık ameliyatmı kaldı artık. Makineleri yetersizdir ondan öyle demistir. Benimde adet dışında bacak agrılarm ve yerini tarif edemedgm legen kemigim olabilir orasi agriyo ama alıştım herhalde artık farketmiyrum agriyi. Aklima düsünce farkediyorum. Yasmin ara kanama yaptımi sizde
Isın garip tarafı adam tum ameliyatları kapalı yapıyor bana acık dedı belkide kendine güvenemedı tüm odakları temızleyemeyecegini dusundu acık dedı ki olmayım bilmiyorum yok yasmın bende ara kanama yapmadı sadece ilk kullandıgım ay bikac gun hafif kan geldi okadar zaten aralıksız kullanıyorum ben adet görmuyorum 3 ay aralıksız kullan demıstı doktor

Benim de hem adet hem adet dışı ağrılarım var karın ağrısı çekmekten yoruldum Allahım şifa versin

Back
X