Kızlar merhaba, sağ tüpümü hidrosalpinks sebebiyle aldırdım. Patoloji sonucuna göre endometriozis sebebiyle hidrosalpinks oluşmuş. Şimdi doktorum ilerleyen dönemlerde endometriozsiz maalesef sol tupu de etkileyebilir dedi. Endometriozis olup aşılama yaptıranlar var mı ? Ya da yaptıracak olan,yaptırıp tutmuş olan?
En kötü konuyla alakalı doktorundan görüşü olann?
Inşallah hayırlı sonucu alırsın canım. Ne zaman belli olacak sonucun
Benim de hidrosalpinks sebebiyle sağ tüpüm alındı ve endometriozis göründü patolaji sonucumda. Yapışıklık çokmuş. Ama bana kist var vs. Demedi. Sadece normal dene olmazsa 3 ay sonra aşılama ya da tup bebek dedi. Ben de bekliyorum aşılamayı atlayıp tup bebek yaptirmak istemiyorum açıkçası
Inşallah hayırlı sonucu alırsın canım. Ne zaman belli olacak sonucun
Benim de hidrosalpinks sebebiyle sağ tüpüm alındı ve endometriozis göründü patolaji sonucumda. Yapışıklık çokmuş. Ama bana kist var vs. Demedi. Sadece normal dene olmazsa 3 ay sonra aşılama ya da tup bebek dedi. Ben de bekliyorum aşılamayı atlayıp tup bebek yaptirmak istemiyorum açıkçası
Sende bütün isteyenler de her zaman duamda canım yürekten yaşıyorum neler hissettiklerini yaşamayan bilemez Rabbim bu gecenin hürmetine hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ettiğimiz bütün dualar kabul olur Allah Kerim hayırlı bayramlar herkese
Bende bu adını söyleyemediğim çikolata kisti den bu ay aşılamaya başladık ama aşılama erkek infertilitesinde etkili diye biliyorum bizim durumlar için vakit kaybı sanki ama deneyelim dedik pek umudum yok
Bende bu adını söyleyemediğim çikolata kisti den bu ay aşılamaya başladık ama aşılama erkek infertilitesinde etkili diye biliyorum bizim durumlar için vakit kaybı sanki ama deneyelim dedik pek umudum yok