Aşılama ENDOMETRIOZIS OLUP AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Durunado

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2018
246
236
33
35
Kızlar merhaba, sağ tüpümü hidrosalpinks sebebiyle aldırdım. Patoloji sonucuna göre endometriozis sebebiyle hidrosalpinks oluşmuş. Şimdi doktorum ilerleyen dönemlerde endometriozsiz maalesef sol tupu de etkileyebilir dedi. Endometriozis olup aşılama yaptıranlar var mı ? Ya da yaptıracak olan,yaptırıp tutmuş olan?
En kötü konuyla alakalı doktorundan görüşü olann?

ben yaptırdım canım, sağ yumurtalığımda 3mm lik bir çikolata kistim var. 29 eylül de aşılamam yapıldı.

ben yaptırdım canım, sağ yumurtalığımda 3mm lik bir çikolata kistim var. 29 eylül de aşılamam yapıldı.
Inşallah hayırlı sonucu alırsın canım. Ne zaman belli olacak sonucun :KK68:
Benim de hidrosalpinks sebebiyle sağ tüpüm alındı ve endometriozis göründü patolaji sonucumda. Yapışıklık çokmuş. Ama bana kist var vs. Demedi. Sadece normal dene olmazsa 3 ay sonra aşılama ya da tup bebek dedi. Ben de bekliyorum aşılamayı atlayıp tup bebek yaptirmak istemiyorum açıkçası

Inşallah hayırlı sonucu alırsın canım. Ne zaman belli olacak sonucun :KK68:
Benim de hidrosalpinks sebebiyle sağ tüpüm alındı ve endometriozis göründü patolaji sonucumda. Yapışıklık çokmuş. Ama bana kist var vs. Demedi. Sadece normal dene olmazsa 3 ay sonra aşılama ya da tup bebek dedi. Ben de bekliyorum aşılamayı atlayıp tup bebek yaptirmak istemiyorum açıkçası
Canım merhaba geçen sene yazmışsın ama sormak istedim tedavin nasıl ilerliyor acaba hamile kalabildin mi 🙄

Canım merhaba, kendiliğinden gebelik sağlanmadı maalesef bu süreçte. Eylül ayında tüp bebek için başlıyorum inşallah tedaviye.
İnşallah hayırla sonuçlanır tedavin muradına erersin Rabbim hepimize nasip etsin🙏🏻 Arefe gecesi 1000 ihlas suresi okuyanın duası kabul olurmuş bugün bı kaç yerde karşıma çıktı belki bı işarettir bilmiyorum paylaşmak istedim. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın aminnnn

İnşallah hayırla sonuçlanır tedavin muradına erersin Rabbim hepimize nasip etsin🙏🏻 Arefe gecesi 1000 ihlas suresi okuyanın duası kabul olurmuş bugün bı kaç yerde karşıma çıktı belki bı işarettir bilmiyorum paylaşmak istedim. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın aminnnn
Çok teşekkür ederim dualarında bana da yer verirsen sevinirim. ❣️

Çok teşekkür ederim dualarında bana da yer verirsen sevinirim. ❣
Sende bütün isteyenler de her zaman duamda canım yürekten yaşıyorum neler hissettiklerini yaşamayan bilemez Rabbim bu gecenin hürmetine hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ettiğimiz bütün dualar kabul olur Allah Kerim hayırlı bayramlar herkese ♥️🙏🏻

Bende bu adını söyleyemediğim çikolata kisti den bu ay aşılamaya başladık ama aşılama erkek infertilitesinde etkili diye biliyorum bizim durumlar için vakit kaybı sanki ama deneyelim dedik pek umudum yok

Bende bu adını söyleyemediğim çikolata kisti den bu ay aşılamaya başladık ama aşılama erkek infertilitesinde etkili diye biliyorum bizim durumlar için vakit kaybı sanki ama deneyelim dedik pek umudum yok
Takdir Allahın canım.❣️
Umarım başka denemeye gerek kalmadan Allah nasip eder. Ne zaman belli olacak sonucun?

Back
X