• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

endometriozis tedavisi

milkabeyaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2006
388
4
96
Hatay
2 yıldır ilkel yöntemlerle korunduk(bu tıpta bir korunma yöntemi olarak alınıyor mu bilmiyorum),6 aydır korunmuyoruz ve 4 ay önce 2.5 cmlik bir endometriozisim olduğunu öğrendik,doktorumuz bekleyelim dedi,nisan ayı gibi laparoskopiyle alırız gerekirse denildi.bu konuda sizin de fikrinizi almak istiyorum,birçok kişi bu dertten muzdarip.yapmamız gerekenler nedir,beslenme tarzı önemli mi v.s.bizleri aydınlatırsanız seviniriz.

2 yıldır ilkel yöntemlerle korunduk(bu tıpta bir korunma yöntemi olarak alınıyor mu bilmiyorum),6 aydır korunmuyoruz ve 4 ay önce 2.5 cmlik bir endometriozisim olduğunu öğrendik,doktorumuz bekleyelim dedi,nisan ayı gibi laparoskopiyle alırız gerekirse denildi.bu konuda sizin de fikrinizi almak istiyorum,birçok kişi bu dertten muzdarip.yapmamız gerekenler nedir,beslenme tarzı önemli mi v.s.bizleri aydınlatırsanız seviniriz.

merhaba öncelikle 2,5cmli bir endometriomayı ameliyat etmek doğru değildir. yaşınızı belitmemişsiniz. ğere 35in altında ise basit tedavi yöntemleri ile bir süre denenbilir. ancak daha fazla beklemden özellikle infertilite ile uğraşan klinik ya da hekimlerden yardım isteyin. ayrıntılı değerlendirmeleriniz yapılsın ve yol haritası belileyin. istanbulda iseniz size yardım etme isterim, klinik numaram 0212230809dur. sevgiler.

merhaba öncelikle 2,5cmli bir endometriomayı ameliyat etmek doğru değildir. yaşınızı belitmemişsiniz. ğere 35in altında ise basit tedavi yöntemleri ile bir süre denenbilir. ancak daha fazla beklemden özellikle infertilite ile uğraşan klinik ya da hekimlerden yardım isteyin. ayrıntılı değerlendirmeleriniz yapılsın ve yol haritası belileyin. istanbulda iseniz size yardım etme isterim, klinik numaram 0212230809dur. sevgiler.[/Q

belirtmeyi unutmuşum,özür dilerim.28 yaşındayım.çok beklemeden inferlite ile uğraşan kliniklere gitmem gerektiğini söylemişsiniz,o halde tüp bebek yaklaşıyor desenize :(sizinle irtibata geçeceğim,cevabınızı bekliyorum.ilginiz için şimdiden teşekkürler

selam yaşın genç, korkma. ancak benim söylediğimi yanlış anlama lütfen, infertilite ile uğraşan hekimler yumurtalıklara başka gözle bakarlar ve daha hassastırlar. yani kapıdan giren herkese tüp bebek yapmıyorum:)umutsuzluğa kapılma olur mu?bekleyeceğim, sevgiler

selam yaşın genç, korkma. ancak benim söylediğimi yanlış anlama lütfen, infertilite ile uğraşan hekimler yumurtalıklara başka gözle bakarlar ve daha hassastırlar. yani kapıdan giren herkese tüp bebek yapmıyorum:)umutsuzluğa kapılma olur mu?bekleyeceğim, sevgiler

çok teşekkürler,insan ne kadar bilirse bilsin bazı konularda eksik kalabiliyor,böyle merkezlerde yumurta tedavisi veya benzer şeylerin yapıldığını bilmiyordum.görüşmek üzere

merhaba benimde adet agrılarım çok olur ilk gün özellikle.bazı aylar istifra bile ederim.ve adet olmadn 4gün önce siyah kahve lekelenmelerim oluyor.sonra 6gün regl.yani 10gün..25 yasındayım evliyim.ultrasyonda bişey çıkmadı.ama merak ediyorum illaki reglin 3üncü günümü gitmek gerekir.ben ilk günü gitmiştim temiz çıktı.bide illaki vajinal ultrsyn olması gerekirmi yoksa normal ultrsy ile gözükürmü kist felan?

merhaba benimde adet agrılarım çok olur ilk gün özellikle.bazı aylar istifra bile ederim.ve adet olmadn 4gün önce siyah kahve lekelenmelerim oluyor.sonra 6gün regl.yani 10gün..25 yasındayım evliyim.ultrasyonda bişey çıkmadı.ama merak ediyorum illaki reglin 3üncü günümü gitmek gerekir.ben ilk günü gitmiştim temiz çıktı.bide illaki vajinal ultrsyn olması gerekirmi yoksa normal ultrsy ile gözükürmü kist felan?

selam adetin 3.gününde bazı hormon testleri istediğimiz için önemli. ultrson vajinal yapıldığında yumurtalıkların durumu daha net izlendiğinden bekar deği iseniz önerim bu yöndedir.

Back
X