Endometriozis ve donmuş transfer

crosword

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.118
328
648
Çikolata kisti endometriozis için olup donmus transfer protokolünü nasildi. Adetle birlikte estrofem vb mi kullanarak başladınız yoksa kisti baskilabak icin başka tedaviler oldu mu

Çikolata kisti endometriozis için olup donmus transfer protokolünü nasildi. Adetle birlikte estrofem vb mi kullanarak başladınız yoksa kisti baskilabak icin başka tedaviler oldu mu
Ben de çikolata kisti ve adenomyosis var. adetin 2. Günü yumurta büyütme ile başladı sonra yumurta toplama ardından adet beklendi adetin 2. Günü geçici menopoz a gridim 2 ay geçici menopozdaydim. Sonra ise rahim hazır hale gelince transfere hazırlık başladı 🙈 çarşamba günü transfer günü olacak inşallah 🙏🏻

Ben de çikolata kisti ve adenomyosis var. adetin 2. Günü yumurta büyütme ile başladı sonra yumurta toplama ardından adet beklendi adetin 2. Günü geçici menopoz a gridim 2 ay geçici menopozdaydim. Sonra ise rahim hazır hale gelince transfere hazırlık başladı 🙈 çarşamba günü transfer günü olacak inşallah 🙏🏻
maşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallahhh kaç yumurta cıktı? amh kac sizin? ve kistleriniz kaç cm? cok soru sordum :D

maşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallahhh kaç yumurta cıktı? amh kac sizin? ve kistleriniz kaç cm? cok soru sordum :KK70:
20 yumurta toplandı 13 tanesi döllendi cnm. 6 tane dondurduk. 30 Haziran'da 2 tane 5. Gün 5AA kalitede embriyo transferi oldu. Çok şükür ikizlere gebeyim🙏🏻 amh benim yüksekti 6,7 arası çıkıyordu

20 yumurta toplandı 13 tanesi döllendi cnm. 6 tane dondurduk. 30 Haziran'da 2 tane 5. Gün 5AA kalitede embriyo transferi oldu. Çok şükür ikizlere gebeyim🙏🏻 amh benim yüksekti 6,7 arası çıkıyordu
kırkbınkere maşallah iyiymiş sizin sonucunuz rabbim banada nasip eder inşallah hamile olmanıza sevindim dua edin bizlerede bende bu ay baslıcam tüpe hayırlısıyla

merhabalar bende 35 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim ve hiç çocuğum yok. çok doktora gittim ama hepsi herhangi bir problemin yok demişti. çok kafama taktığım bi süreçti ve bu yüzden olmuyo sanarken 15 temmuzda gittiğim bi doktor endometriosis ve adenomyosis ayrıca çok sayıda miyomum olduğunu söyleyene kadar. hemen tüp bebek sürecine başlanılması gerektiğini söyledi içimde kelebekler uçuşmaya başlamıştı herşey bir umut işte :)
gittiğim tüp bebek merkezinde bu durumu anlattığımda hem bu durumlardan hemde yaşımdan dolayı aşılamayı pas geçip hemen tedaviye başladılar. zaten ne olduğunu anlayamadık o an. 28 temmuz sat. 2. günü gonal f ve cetrotide kullandım 11 gün boyunca.
sonra 7 ağustosta ovitrelle kullandım ve 9 ağustosta opu oldu. toplamda 5 yumurta alındı bunlardan 3 tanesi 5. gün embriyosu oldu ve dolduruldu. doktorum transfer yapmayacaklarını söyledi. heyecandan nedendir niçin diye soramadım bile. belki sizin gibi beni de geçici menopoza alırlar. heyecanla bekliyorum.
hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.

Benim önceki transferimden sonra kistler oluştu. Baskılamak için 2 3 ay doğum kontrol hapı kullandım. Tam olarak temizlenmesini bekledik ve bu ay tekrar transfer oldu. Adetimin 2. Günü gittim temiz görünce estrofem başlanmıştı.

Back
X