- Konu Sahibi adolf_ozge
-
ben 2008 den beri endometriozisle savaş veriyorum laparoskobi,6 aylık iğne,hsg,tüp bebek,3 kez kimyasal gebelik(düşü)yaşadımgeçen ay historoskobi ardından 2.tüp bebek ve sonuç negatiffff okadar yoruldumki hayatım hep bunun üzerine 3 yıllık bir mücadele olacak ve bu adar şey denedim ama olmadı demekki neymiş zamanı gelmeyince olmuyormuş.bir gün olacak diye sabretmeye devam edeceğim inşalahhh Allah tüm isteyenlere versinnn
hayırlı kandiller canım inşalah tez vakitte moralini yine topla bitkiselde olsa yine çabala birde devlette tüp bebek fiyatları biraz daha uygun kendinizi toparlayınca yaptırırsın belki bu zaman içinde kendiliğinden de oluverir bebeğin inşalahh.çok zor bi hastalıkmış insanın bezdiriyo gerçekten çok büyük çabalar sarfetmek gerekiyo bu yolda ne kadar çok uğraşıyoruz.bende bazen yeter deyip bırakmak istiyorum kendimi olmuyorrr ALLAH dualarımızı kabul etsin inşallah bebklerimizi tez vakitte nasip etsin bu yoldada bizlere dayanma gücü versin...............................Merhaba kızlar
doktora gittim bana bebek isteğim olup olmadığını eğer istemiyorsam yumurtalığımı aldırmamı bebek istiyorsam hiç uğraşmadan tüp bebek denememi söyledi ve sanhırım maliyeti 10 bin liraya yakın tutuyormuş ve biz kredi çekmiştik değil tüp bebek bu sıralar zor geçiniyoruz tüp bebek yaptıramam doğal yollardanda olmayacak sanırım kafam çok karışık bir doktara daha gideceğim aşılama isteyecem olabilirse bu ne ya ne kötü bir kistmiş neyse ben moralinizi bozmayayım artık bebek fikrini kafamdan çıkarmaya karar verdim bu doktorda tüp bebek derse tümden bırakacam her işte bir hayır vardır kendinize iyi bakın
hayırlı kandiller canım inşalah tez vakitte moralini yine topla bitkiselde olsa yine çabala birde devlette tüp bebek fiyatları biraz daha uygun kendinizi toparlayınca yaptırırsın belki bu zaman içinde kendiliğinden de oluverir bebeğin inşalahh.çok zor bi hastalıkmış insanın bezdiriyo gerçekten çok büyük çabalar sarfetmek gerekiyo bu yolda ne kadar çok uğraşıyoruz.bende bazen yeter deyip bırakmak istiyorum kendimi olmuyorrr ALLAH dualarımızı kabul etsin inşallah bebklerimizi tez vakitte nasip etsin bu yoldada bizlere dayanma gücü versin...............................
Merhaba kızlar
doktora gittim bana bebek isteğim olup olmadığını eğer istemiyorsam yumurtalığımı aldırmamı bebek istiyorsam hiç uğraşmadan tüp bebek denememi söyledi ve sanhırım maliyeti 10 bin liraya yakın tutuyormuş ve biz kredi çekmiştik değil tüp bebek bu sıralar zor geçiniyoruz tüp bebek yaptıramam doğal yollardanda olmayacak sanırım kafam çok karışık bir doktara daha gideceğim aşılama isteyecem olabilirse bu ne ya ne kötü bir kistmiş neyse ben moralinizi bozmayayım artık bebek fikrini kafamdan çıkarmaya karar verdim bu doktorda tüp bebek derse tümden bırakacam her işte bir hayır vardır kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?