Gebeliğe Hazırlık Endometriumun 6.5 mm olması normal mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gamzelim1414

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2020
851
504
23
35
Kızlar endonetrium kalınlığı 6.5 olup hamile kalan var mı ? Doktorum normal dese de okuduğum kadarıyla en az 7mm olması lazımmış. Kafam karıştı. Yardım edebilir misini z lütfen

period dongunuzun hangi gunu olculdugu onemli degisken bi sey bu Kalinlik, örnegin en ince reglden sonra, sonra kalinlasmaya basliyor yumurtlama donemine kadar. doktorum bana da normal demisti ben de oyle biseyler okumustum sizin gibi. Sonuc olarak hamile kaldim bebegi siki siki tuttu tahmin. Eger ince ise bile sorun degil progesteron fitil ya da hap veriyorlar kalinlastirmak icin. Cok da sey etmeyin yani

Cevap için çok teşekkür ederim Biraz rahatladım. Bu gün döngümün 14. günü. Yumurtlama günü :)

kızlar cevap verebilecek başka kimse yok mu

Hangi gün çıktı bu değer? Endometrium adet başlamadan hemen önce en kalındır. Adetin 3.gününden sonra en incedir. Sonra yeniden kalınlaşır adet olur doku atılır incelir. Bu döngü içerisinde bi kalınlaşır bi incelir.

14.gün bu değer

14.gün bu değer

14. Gün için ince galiba. Benim de tam tersi kalın. Ben de 14. Gün girmiştim doktora.
14. gün 18 mm çıkmıştı.
Doktorum 14. Gün için 14 mm geçmemesi gerektiğini söylemişti. Alt sınırını bilmiyorum. Ama hem ince olması hem de kalın olması hormon tedavisi ile düzeltilebiliyor. Doktorunuz ne dedi bunla ilgili?

Normal dedi bebek olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…