Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar benim merak ettigim endometriyozis hastalari asilama yada tup bebek olmadan hamile kalip kalamayacagi??birde endometriyosis olupda tup bebek veya asilamayla hamile kalan varmi aranizda???:çok üzgünüm:
arkadaslar benim merak ettigim endometriyozis hastalari asilama yada tup bebek olmadan hamile kalip kalamayacagi??birde endometriyosis olupda tup bebek veya asilamayla hamile kalan varmi aranizda???:çok üzgünüm:
canım bende aynı dertten muzdaribim ya,bende de çikolata kisti var ameliyat olmadan direk tüp bebeğe gideceğim ..aralık/ocak gibi,kafamda soru işaretleri var,bazıları kist engel değil diyo tutması için,bazıları sorun yaratabilir diyo..ama ben doktoruma güveniyorum.ameliyat olsan bile tekrarlayabilir,ameliyata vereceğin parayı tüp bebeğe ver şansın daha çok olur dedi..bilmiyorum artık nolcak sendemi tüp bebek düşünüyosun?arkadaslar benim merak ettigim endometriyozis hastalari asilama yada tup bebek olmadan hamile kalip kalamayacagi??birde endometriyosis olupda tup bebek veya asilamayla hamile kalan varmi aranizda???:çok üzgünüm: