Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben varim. ama tup bebekle. 1 yil normal denedik olmadi. ilk tup denemesinde oldu.
iyi sanslar a.s.
canım nası öğrendin peki?
önce bütün tetkikler yapılmamışmıydı
nasl anlaşıldı
süpersin çok sevindim tüp denemeye korkuyodum tutmaz diye demek ilk tüpde oldu çok güzel umarım benim de olur yani hiç doğum kontrolle uğraşmadın mı direk ameliyat olup sonrada tüp mü yaptırdın benimde dayanacak sabrım kalmadı direk ameliyat ve tüp istiyorm..
senin kistler ne durumdaydı yapışıklık falan var mıydı ve hamilelikte düşük sorunu yaşadın mı biliyorum çok oldu ama çok şaşkınım yeni öğrendim ve bi karar vermem gerkiyo..doğum kontrol mü ameliyat mı..
hayir dogum kontrolle ugrasmadim, doktorum cok farkedecegini dusunmedi. benim endometriyozisim acil bi kist ameliyati sirasinda ortaya cikti. en ufak bir belirtim yoktu, tesadufen ogrendik yani. ameliyattan once 6 ay, sonra 6 ay normal denedik ama olmadi. yapisiklik yoktu bende, tuplerim de iyi durumdaydi. dusuk sorunum da olmadi cok sukur. su an 27 haftalik hamileyim, bir kizim olacak:)
sirf endo. yuzunden ameliyat olmani tavsiye etmem. direk tup yaptir bence. kistin ne durumda? buyuklugu nedir? eger kist problemliyse onu aldirmak icin ameliyat olman gerekebilir.
teşekkürler iyi dileklerin için .. ne tatlı kız bebek bayılırım ben de çok istiyorum hatta ikiz ikiz olur inşallah..umarım sağ salim kavuşursun bebişine..
slm ben de endo 4.seviyedeki bi hastayım.yapışıklık var.1 kez ameliyat oldum açık ameliyattı çok zordu.sonra 2hafta önce ilk tüp bebek deneyimimi yaşadım ve sonuç negatif.3 embryo yerleştrmişlerdi emindim olacağına ama olmadı.bilmyorum ne yapmalıyım.istanbulda bu işte en iyi doktor kimse ona görnmek istyorum durumumu öğrenmek istyorum .gittğim bi doktor yeniden ameliyat dedi diğeri yeniden tüp bebek deneyelim dedi hangisi doğru ...
bende geçen sene çikolata kistinden ameliyat oldum bu ameliyattan sonra 2 negatif aşılama 1 negatif tüp bebek ve 2. tüp bebekte hamile kaldım ümitsizlik yok yola devam allah herkesin yardımcısı olsun.