endometriyozis olup hamile kalan var mı

kızlar bende de çikolata kisti var ve ilk tüp denememde tuttu şimdi 6 haftanın içinde yalnız o kadar cok rahim agrılarm bek agrılarım var ki hele rahimdeki kramplar, kasılmalar, yanmalar, bişey düşecekmiş gibi bir his veriyo acaba çikolata kisti ile gebe kaldgm için mi bu kadar agrılı oluyo cok korkuyorm düşük yapıcam diye benimle aynı sorunlar yaşayan varmı lütfen yazn canlarım

endometriozisi olanlar hiç korkmayın tüple oluyo bende sizin gibi çok karamsardım 2 yıl önce laporoskopi oldum hastalığım evre 3 tü sonra tüp bebek yaptırdım ilk denemede tuttu hemde üçüz üç buçuk aylıkken onları kaybettim ama olsun bu hastalıkla bu bile büyük başarı benim için şimdi ikinciyi denemeyi düşünüyorum pes etmek yok bu hastalık engel değil arkadaşlar herkes bol şanslar...

kızlar bende de çikolata kisti var ve ilk tüp denememde tuttu şimdi 6 haftanın içinde yalnız o kadar cok rahim agrılarm bek agrılarım var ki hele rahimdeki kramplar, kasılmalar, yanmalar, bişey düşecekmiş gibi bir his veriyo acaba çikolata kisti ile gebe kaldgm için mi bu kadar agrılı oluyo cok korkuyorm düşük yapıcam diye benimle aynı sorunlar yaşayan varmı lütfen yazn canlarım

asuman merhaba tebrikler öncelikle. insallah saglikla kucağına alırsın.

agrıları hiç merak etme bence bir yerde okumuştum endolu kadınlar hamile kaldıklarından dolayı kistlerden, karın içindeki yapışıklıklardan ve karın içi odaklardan dolayı ağrıları daha fazla oluyormuş. normalda tabi rahatlıkla esneyebilen dokulan veya genişleyen rahim bizdeki gibi yapışıklıklar vs. nedeniyle sabitlendiği için ağrılar olabiliyormuş. bence hiç meraklama ama yine de için rahat etsin istiyorsan doktoruna bir telefon et derim.

bu gün başlıyoruz 1.denemeye..umarım hayırlısı olur..her şey çok kolay olur ve bebiş bizi üzmez..düşünmesi bile çok heyecanlı..nası bekliycem onca günü ben..

aynı sorun bende de var, doktorum beni geçici menopoza soktu, 3 ay baskılanma yapıldı, şimdi yeniden deneyeceğiz... eğer bende başarı sağlarsa, hepinize daha detaylı olarak tedavi yöntemini anlatırım, şimdi bende işe yarayıp yaramayacağı konusunda soru işaretleri ile doluyum.

Back
X