Endopeel ?????

mutluluk2015

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
3.477
4.776
208
45
Merhabalar!!! Arkadaşlar son 3 senedir düzenli botox yaptırıyorum ve çok memnunum. Geçenlerde Endopeel adında bir işlem öğrendim. Yaşadığım ilde görev yapan bir Dr, Endopeel yaptığını ve tavsiye ettiğini söyledi. Botox un kaz ayakları, alın ve kaş arasında yarattığı gerginliği; Endopeel ile tüm yüzde mimik kaybı olmadan yakalayabildiklerini belirtti. Botox dan farklı olarak kası güçlendiren bir işlemmiş. Sadece yüze değil, sarkan gıdı, kollar, kalçaya da uygulanabiliyormuş. Etkisi 6 aymış. Var mı yaptıran, memnun olan, tavsiye eden, etmeyen şimdiden teşekkür ediyorum

Asla mimik kaybı olmuyormuş. Beni bu çok etkiledi. Botox (gummy smile hariç) sadece kaz ayakları-alın-Kaş arasına önerilen birşey. Yüzün alt bölümüne uygulanması doğru bulunmuyor. Şimdi dudak kenarındaki çizgilere de dolgu yapıldığında yüz bir tuhaf duruyor, bir çok kadın güldüğünde Batman filmindeki Joker gibi oluyor. (Çok güzel olanlar da var onları tenzih ederim) eğer Endopeel dedikleri gibi yüzün heryerinde etkili olabiliyorsa, bu şahane birşey!!! Yapan dr arkadaş sadece ilacın maliyetinin 1500 civarı olduğunu (bu dolar artmadan evveldi) söylemişti. SiZin tecrübeleriniz önemli var mı yaptıran??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…