- 19 Temmuz 2013
- 3.003
- 3.391
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 kere yaptırdım artık kadrolu oldum ben
Sana tavsiyem; sedasyon anestezi iste mutlaka, kafan güzelken hissetmiyorsun hiçbir şey.. onun dışında çabuk bir işlem zaten yarım saat sürmez hastahaneden yürüyerek çıkarsın. aklıma başka bir şey gelmedi sen merak ettiğini sor ben söyleyeyim.. Geçmiş olsun..
bende iki kere oldum seneye bir daha yaptirmayi düsünüyorum. Korkuldugu gibi degil. Tabiki biraz ögürüyorsun. Benim bogazim uyusturulmustu ve bir sakinlestirici yapilmisti :) Gecmis olsun.
Boruyu boğazına sokarlarken öğürdünüz mü? Yokda sedasyon nedeniyle hiç böyle birşey hatırlamıyor musunuz?
Boruyu boğazına sokarlarken öğürdünüz mü? Yokda sedasyon nedeniyle hiç böyle birşey hatırlamıyor musunuz?
Office izin verirse cevap vereyim,sedasyonda,boru sokulmasını da hissetmiyorsunuz.önce damardan iğne yapıyorlar.sonra işleme başlıyorlar.10-15 dakikalık bir uyku hali.sonrasında hiç bir şey yok.
Evet aynen öyle abla, artık uzman olmuşuz bizde yalnız
doğru vallahi,yakında 4. beni bekliyor gibi.safra kesesi sorunuda var.ultrasonla beraber rutine bindi,benim endoskopi...
hatta komik bir şey söyleyeyim.ilk yaptığrdığımda,başıma geleceklerden habersiz,çarşıya gider gibi tek başıma gitmiştim.doktorun yardımcısı " aa tek mi geldiniz,yanınızda kimse yok mu" demişti.ben de ne var ki,ben çok cesurum bundan mı korkacağım dedim.(daha önce defalarca emar,tomografi çektirmiş biri olarak)ama çıktığımda,söylemesi ayıptır.öğürtmekten,malum kadınların tutamadığı şeyi yaptım azıcık.ıslak çamaşırla eve kadar yürümüştüm.hayatımda yaşadığım traji komik olaylardan biridir...
doğru vallahi,yakında 4. beni bekliyor gibi.safra kesesi sorunuda var.ultrasonla beraber rutine bindi,benim endoskopi...
hatta komik bir şey söyleyeyim.ilk yaptığrdığımda,başıma geleceklerden habersiz,çarşıya gider gibi tek başıma gitmiştim.doktorun yardımcısı " aa tek mi geldiniz,yanınızda kimse yok mu" demişti.ben de ne var ki,ben çok cesurum bundan mı korkacağım dedim.(daha önce defalarca emar,tomografi çektirmiş biri olarak)ama çıktığımda,söylemesi ayıptır.öğürtmekten,malum kadınların tutamadığı şeyi yaptım azıcık.ıslak çamaşırla eve kadar yürümüştüm.hayatımda yaşadığım traji komik olaylardan biridir...
yok canım ilk yaptırdığımda,anestezi istememiştim.endoskopi sırasında öğürttüm,biraz o sırada olan oldu.yatarken ama yapacak bir şey yoktu.hazırlıksızdım.Endoskopiden çıktıktan sonra öğürmemi oluyor ?????