• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endoskopik kaş kaldırma şakak germe

LaTaahzen

Tırtılın yolun sonu dediğine, Allah 🦋 demiş.
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2021
683
307
53
Merhaba

Daha önce üst göz kapağı ameliyatı oldum, yara izi kaldı, 1 sene sonrada tekrar düştü göz kapaklarım zaten, bizde genetik oldugundan dolayı.
Şimdide Endoskopik şakak germe ile kaşlarımı kaldırtmak istiyorum, böylece düşük göz kapağı görüntüsünden kurtulmak istiyorum.
Bu ameliyatı yaptıranlar varmı acaba aranızda?

Merhaba

Daha önce üst göz kapağı ameliyatı oldum, yara izi kaldı, 1 sene sonrada tekrar düştü göz kapaklarım zaten, bizde genetik oldugundan dolayı.
Şimdide Endoskopik şakak germe ile kaşlarımı kaldırtmak istiyorum, böylece düşük göz kapağı görüntüsünden kurtulmak istiyorum.
bennnnnnn ve çok memnunum 🙋🐥

Merhaba

Ben yaptirdim 🙋

nasıl bir süreçti nolur bahset
Ben sakak germe göz çekme ve orta yüz oldum.ilk gun hastanede kaldım.2.gün evde agti kesici ve uyku ilaci mis gibi uyudum
Ödem neredeyse 3gun sürdü o da facia boyutta değil.daha önce farklı dr a olan arkadaşlarım korkunçtu çünkü.8.gün metroya bindim😂kimse anlamadı.Ama hergeçen gün iyiki diyorum.ve neden bekledim diyorum en ışte çok dr a gittim araştırdım o yuzden yıllara yayıldı biraz.benden sonra 4 arkadasim oldu😂2 tanesi de gün bekliyor

Ben sakak germe göz çekme ve orta yüz oldum.ilk gun hastanede kaldım.2.gün evde agti kesici ve uyku ilaci mis gibi uyudum
Ödem neredeyse 3gun sürdü o da facia boyutta değil.daha önce farklı dr a olan arkadaşlarım korkunçtu çünkü.8.gün metroya bindim😂kimse anlamadı.Ama hergeçen gün iyiki diyorum.ve neden bekledim diyorum en ışte çok dr a gittim araştırdım o yuzden yıllara yayıldı biraz.benden sonra 4 arkadasim oldu😂2 tanesi de gün bekliyor
fiyatt ve hangi doktor bilgisi alabilir miyimm?

detaylı bilgi verirmisin rica etsem. memnunmusun nasıl oldu yuzun
Ben çokluk memnunum acikcasi.yuzum deki ifade çok doğal daha dinc yorgun olmayan bir ifade var.olan arkadaşlarım da aynı .en büyük korkum yapay durmasiydi o yuzden çok araştırdım.cidden büyük motivasyon ya insanın kendini iyi hissetmesi

Canim cok gecmis olsun kime yaptirdiniz ve ne ucret ödediniz rica etsem önce sonrası atarmisiniz

Back
X