bennnnnnn ve çok memnunumMerhaba
Daha önce üst göz kapağı ameliyatı oldum, yara izi kaldı, 1 sene sonrada tekrar düştü göz kapaklarım zaten, bizde genetik oldugundan dolayı.
Şimdide Endoskopik şakak germe ile kaşlarımı kaldırtmak istiyorum, böylece düşük göz kapağı görüntüsünden kurtulmak istiyorum.
Bu ameliyatı yaptıranlar varmı acaba aranızda?
Ben yaptirdimMerhaba
Daha önce üst göz kapağı ameliyatı oldum, yara izi kaldı, 1 sene sonrada tekrar düştü göz kapaklarım zaten, bizde genetik oldugundan dolayı.
Şimdide Endoskopik şakak germe ile kaşlarımı kaldırtmak istiyorum, böylece düşük göz kapağı görüntüsünden kurtulmak istiyorum.
Bu ameliyatı yaptıranlar varmı acaba aranızda?
Yaptirdim kızlar ve iyiki diyorumpusudayimmm yanitlari bekliyorumm
nasıl bir süreçti nolur bahsetYaptirdim kızlar ve iyiki diyorum
Eve geçince yazarim☺nasıl bir süreçti nolur bahset
Ben sakak germe göz çekme ve orta yüz oldum.ilk gun hastanede kaldım.2.gün evde agti kesici ve uyku ilaci mis gibi uyudumnasıl bir süreçti nolur bahset
fiyatt ve hangi doktor bilgisi alabilir miyimm?Ben sakak germe göz çekme ve orta yüz oldum.ilk gun hastanede kaldım.2.gün evde agti kesici ve uyku ilaci mis gibi uyudum
Ödem neredeyse 3gun sürdü o da facia boyutta değil.daha önce farklı dr a olan arkadaşlarım korkunçtu çünkü.8.gün metroya bindimkimse anlamadı.Ama hergeçen gün iyiki diyorum.ve neden bekledim diyorum en ışte çok dr a gittim araştırdım o yuzden yıllara yayıldı biraz.benden sonra 4 arkadasim oldu 2 tanesi de gün bekliyor
Ben zekeriya beye oldun.zekeriya kul.ozelden msj attın sizefiyatt ve hangi doktor bilgisi alabilir miyimm?
bu hanım bana inandırıcı gelmedi.fiyatt ve hangi doktor bilgisi alabilir miyimm?
detaylı bilgi verirmisin rica etsem. memnunmusun nasıl oldu yuzun4.Ay önce de sakak germe biraz göz çekildi ve orta yüz oldum
Ben çokluk memnunum acikcasi.yuzum deki ifade çok doğal daha dinc yorgun olmayan bir ifade var.olan arkadaşlarım da aynı .en büyük korkum yapay durmasiydi o yuzden çok araştırdım.cidden büyük motivasyon ya insanın kendini iyi hissetmesidetaylı bilgi verirmisin rica etsem. memnunmusun nasıl oldu yuzun
anlamadim?bu hanım bana inandırıcı gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?