Endoskopik yüz germe

ArsonGirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2010
7
0
86
İzmir
Kızlar izmirde endoskopik yüz germe ameliyatı için doktor tavsiye edebilir misiniz?Bu operasyonu izmirde yaptıran var mı?Bana Erhan eryılmaz'ı önerdiler gözümü kararttım gidicektim ama İstanbul'a böyle bir operasyon için gidip dönmek zor geliyor açıkcası.Burada da bana güven verecek bir doktor bulamıyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum çok sıkıntıya düştüm:50::43:

izlednmi videosunu .bend eyaptırcaktım ama ameliyat görüntüleri çok kötüydü onları yaptıramam asla ne kdr kötüde olsa yüzm dedim vazgeçtim.inşallh siz cesaretli davranır ve bizmle paylaşırsınız

Kızlar izmirde endoskopik yüz germe ameliyatı için doktor tavsiye edebilir misiniz?Bu operasyonu izmirde yaptıran var mı?Bana Erhan eryılmaz'ı önerdiler gözümü kararttım gidicektim ama İstanbul'a böyle bir operasyon için gidip dönmek zor geliyor açıkcası.Burada da bana güven verecek bir doktor bulamıyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum çok sıkıntıya düştüm:50::43:

Merhaba, ben de sizin gibi düşünmüştüm. Samsun'da yaşıyorum ve İstanbul'a gitmek zor gelir dedim. Samsun'da ameliyat oldum. 2,5 yıl oldu. Şimdi İstanbul'a gidip ikinci operasyonu olmayı düşünüyorum. Herşeyden önce doktoruzu iyi seçmelisiniz.

bende yaptiricam izmirde yuz amaliyati ve amaliyat oldgum tek estetikci doktoru onerebilirim oda ebru durmus. ben kendisine karin germe bel inceltme kas diktimi ve yag alimlariomi yaptirdim ve cok pismanim orada yuzmude gerdirmedigime.

Bu konuda Erhan beyi tavsiye ederim ben kendisine oldum ameliyati ve cok memnun kaldim..

resim paylaşabilir misin ? geçmiş olsun

Bende Erhan beye oldum.Resimlerim mevcut herkes bakabilir.Ben çok memnun kaldım.Bir 10 yıl gençleştim.Doktor çok çok önemli yüz sonuçta bence çok iyi düşünün derim

Bende Erhan beye oldum.Resimlerim mevcut herkes bakabilir.Ben çok memnun kaldım.Bir 10 yıl gençleştim.Doktor çok çok önemli yüz sonuçta bence çok iyi düşünün derim
Gerci 2 sene olmus ama, ameliyatiniz nasil gecti yuzunuze ne yaptirmistiniz, Erhan bey e kaca yaptirmistiniz, bana biraz bilgi verebilirmisiniz, bende tuz germe yaptirmak istiyorum Erhan beye,

Back
X