- Konu Sahibi AnkaEnerjisi
-
Eğitim notlarımdan olan bilgileri burada paylaşıyorum. Herkesin kendisine iyi gelecek rehberi farklıdır. Çakra dengeleme ile başlamanızı öneririm. Sonrası zaten hayatınıza akar ve doğru kişi karşınıza çıkar.anka bende olumlama , tavsiye edeceğiniz internet sitesi varmı
Tabi ki. Anneye öfke çalışması var mesela. Değersizlik de barındırıyor içinde zaten. Müsait bir anımda yazarım size.MerhabaAnkaEnerjisi ,
Anne sevgisi, sevkati gormemis, kendisini hic bir zaman annesinin kiymetlisi hissetmemis olanlara tavsiyeniz var mi?
Her zaman değil de gün içinde bazen insanın enerjisi düşüyor gün içinde “Enerjimi verdiğim her yerden ve herkesten geri alıyorum. Diye içimizden tekrar etsek yine de etkili olurmuENERJİMİZ DÜŞTÜĞÜNDE
Enerjim çok düşük hiçbir şey yapmak istemiyorum diyorsan;
Eğer bu sorun biyolojik bir durum kaynaklı değil de psikolojikse ve çok sık oluyorsa, kendi sesini telefona kaydet ve ihtiyacın olduğunda dinle.
Bilinçaltımız bizim sesimizi emir kabul eder, özellikle çok sık duyduğu cümleleri hemen dosya dolabının en üstlerine yerleştirir ve hayatımıza çeker. (Burada şuna da dikkat çekeyim tekrar, neye odaklanırsanız hayatımıza onu çekeriz. Aman dikkat!)
Günün herhangi bir saatinde sesli veya sessiz, odaklanarak şu cümleleri söyle lütfen. (Enerjiniz hafifleyene kadar yapabilirsiniz)
“Enerjimi verdiğim her yerden ve herkesten geri alıyorum.
Benden izinsiz bir şekilde kullanan herkesten ve her şeyden kanallığımı kapatıp, onlara verdiğimi alıp, benim enerjimi düşüren herkesten, her şeyin enerjisini de onlara geri yolluyorum.
Başka insanlarda yerleşmiş ve kalmış enerjilerimi olduğu yerden şimdi geri çağırıyorum. Gücümü tekrar alanıma davet ediyorum. Benim enerjimi düşüren ve alanıma yerleşmiş başkalarının enerjilerini de şifa ekleyip onlara geri gönderiyorum.
Şifalandım şükürler olsun..
Tabi ki olur. Tertemiz niyet ve odaklanmakla 1 kelime bile yeter. Ardından da olmuş gibi düşünürsünüz. Çok etkilidir.Her zaman değil de gün içinde bazen insanın enerjisi düşüyor gün içinde “Enerjimi verdiğim her yerden ve herkesten geri alıyorum. Diye içimizden tekrar etsek yine de etkili olurmu
Tabi ki. Anneye öfke çalışması var mesela. Değersizlik de barındırıyor içinde zaten. Müsait bir anımda yazarım size.
MerhabaAnkaEnerjisi ,
Anne sevgisi, sevkati gormemis, kendisini hic bir zaman annesinin kiymetlisi hissetmemis olanlara tavsiyeniz var mi?
Çok güzel bu paylaşımElinizi kalbinize koyun ve aşağıdaki cümleyi okuyun lütfen. Benim 24 saatte geldi cevabım. Konu da “az kolay” bir konuydu aslında. Size de şifa diliyorum
Hayır niyete gerek yok. Niyet için ayrı bir paylaşım yaparımÇok güzel bu paylaşımAklımızda bir niyet olsun mu.? Yani Niyet edip o niyetimiz için mi bu cümleyi okuyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?