Merhaba arkadaşlar
İnanın kimseye anlatamıyorum
Kısır döngüden çıkamıyorum
Daha önceden yazmiştim tavsiyelerine uymaya çalişıyorum ancak enerjim çok düşğk ve hiç bir şey beni heyecanlandırmıyor aksine strese sokuyor çoğu şey
Bir gün yürüyüş yaptım 2 gün yerimden kalkamadım
Ev işlerinde bile çok zorlanıyorum evde olup çalişmadiğim halde .
Sesim bile yorgun
Tiroid ilacı kullanıyorum hipotiroidi var onunla mı ilgili bilmiyorum
Sizde de oluyor mu nasıl insanlar bu kadar hareketli inanın
Kesinlikle bu konunun ilgisi vardırTiroid ilacı kullanıyorum hipotiroidi var onunla mı ilgili bilmiyorum
youtube da meditasyon yayınlarıvar 8-9 saat uyumadan acın koyun yanınıza bılncaltı temızlıgı falan 21 gun duzenlı yapın ıuı olursunuzMerhaba arkadaşlar
İnanın kimseye anlatamıyorum
Kısır döngüden çıkamıyorum
Daha önceden yazmiştim tavsiyelerine uymaya çalişıyorum ancak enerjim çok düşğk ve hiç bir şey beni heyecanlandırmıyor aksine strese sokuyor çoğu şey
Bir gün yürüyüş yaptım 2 gün yerimden kalkamadım
Ev işlerinde bile çok zorlanıyorum evde olup çalişmadiğim halde .
Sesim bile yorgun
Tiroid ilacı kullanıyorum hipotiroidi var onunla mı ilgili bilmiyorum
Sizde de oluyor mu nasıl insanlar bu kadar hareketli inanın imreniyorum
Evet insülin direnci ve PCos bende de var ne yapmalıyımİnsülin direncinize baktirdiniz mi
Oda depresyona sebep oluyor bahsettiginiz sikayetlerin tamami bende var doktor insulin direnci ve pkos teshisi koydu
Emzirdiğini için Karatay yapamıyorum sütü azaltır mı . 9 aylık gerçi bebeğimKaratay diyeti ile hipotiroidi yenen bir cok kisiyi okudum,
kendim bilmiyorum ama,
arastirip bir sans verebilirsiniz belki.
dinlemeyi cok sevdigim bir doktor da benzer seyler soyluyor,
video ingilizce ama:
Video da ne diyor acaba özet olarak İngilizce m çok azKaratay diyeti ile hipotiroidi yenen bir cok kisiyi okudum,
kendim bilmiyorum ama,
arastirip bir sans verebilirsiniz belki.
dinlemeyi cok sevdigim bir doktor da benzer seyler soyluyor,
video ingilizce ama:
Emzirdiğini için Karatay yapamıyorum sütü azaltır mı . 9 aylık gerçi bebeğim
Bir de bebekli yeni düzen de insanın enerjisini çekiyor galiba. Ben çok hareketli bir insandım. Doğum iznimdeyim. Mutsuzum. Yalnızım. Kronik yorgunum. İşe dönmek için gün sayıyorum resmen.
Hamilelik de depolari bosaltiyor kizlar, o yüzden birwz takviye alabilirsiniz.
Ben ilac kullaniyorum ama sikayetlerimde hala devam ediyor kilo vermeye çalışıyorumEvet insülin direnci ve PCos bende de var ne yapmalıyım
Uzman desteği psikiyatr anlamında mı ? Aynı problemler bende de öyle . Anksiyete vb1 yıl kadar evden çalıştım, resmen bazen yataktan kalkmak istemiyordum, şimdi uzman desteği alıyorum anksiyete sorunum da vardı ama sizin gibi de hissediyordum aynı zamanda, gerçekten çok güç bir durum yaşayan bilir. Seratonin eksikliği vitamin eksikliği de bunlara sebep olabiliyor, bir görünün isterseniz uzmanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?