• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Enerji düşüklüğm , kitap okuyamama, özgüven sorunum, olumsuz düşüncelerim

blackmoda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2021
34
8
1
38
Merhaba arkadaşlar
İnanın kimseye anlatamıyorum
Kısır döngüden çıkamıyorum
Daha önceden yazmiştim tavsiyelerine uymaya çalişıyorum ancak enerjim çok düşğk ve hiç bir şey beni heyecanlandırmıyor aksine strese sokuyor çoğu şey
Bir gün yürüyüş yaptım 2 gün yerimden kalkamadım
Ev işlerinde bile çok zorlanıyorum evde olup çalişmadiğim halde .
Sesim bile yorgun 😑
Tiroid ilacı kullanıyorum hipotiroidi var onunla mı ilgili bilmiyorum
Sizde de oluyor mu nasıl insanlar bu kadar hareketli inanın imreniyorum

Troid yüzünden oluyor evet. Boyle yan etkileri var bunun. Ozguvenle ilgili terapi almanızı oneririm.

Merhaba arkadaşlar
Daha önceden yazmiştim tavsiyelerine uymaya çalişıyorum ancak enerjim çok düşğk ve hiç bir şey beni heyecanlandırmıyor aksine strese sokuyor çoğu şey
Sesim bile yorgun 😑
Sizde de oluyor mu nasıl insanlar bu kadar hareketli inanın

Kendimi uzun süredir hep yorgun hissediyorum. Sürekli bacaklarım ağrıyor. Resmen yapmak zorunda olduğum için yapıyorum bazı şeyleri 🤷‍♀️ muhtemelen bazı değerlerim düştü. Bende en kısa zamanda tahlil için gideceğim

Tabiki hastalığınızın da çok etkisi var ama özgüven sorunu hayattan zevk almama vs. konular için terapi yardımı alabilirsiniz.Bir dönem ben almıştım ve gerçekten faydası oldu.

Merhaba arkadaşlar
Sesim bile yorgun 😑
Sizde de oluyor mu nasıl insanlar bu kadar hareketli inanın imreniyorum
youtube da meditasyon yayınlarıvar 8-9 saat uyumadan acın koyun yanınıza bılncaltı temızlıgı falan 21 gun duzenlı yapın ıuı olursunuz

Karatay diyeti ile hipotiroidi yenen bir cok kisiyi okudum,
kendim bilmiyorum ama,
arastirip bir sans verebilirsiniz belki.

dinlemeyi cok sevdigim bir doktor da benzer seyler soyluyor,
video ingilizce ama:

İnsülin direncinize baktirdiniz mi
Oda depresyona sebep oluyor bahsettiginiz sikayetlerin tamami bende var doktor insulin direnci ve pkos teshisi koydu

kendim bilmiyorum ama,

video ingilizce ama:

Emzirdiğini için Karatay yapamıyorum sütü azaltır mı . 9 aylık gerçi bebeğim

kendim bilmiyorum ama,

video ingilizce ama:

Video da ne diyor acaba özet olarak İngilizce m çok az

Bir de bebekli yeni düzen de insanın enerjisini çekiyor galiba. Ben çok hareketli bir insandım. Doğum iznimdeyim. Mutsuzum. Yalnızım. Kronik yorgunum. İşe dönmek için gün sayıyorum resmen.

Bir de bebekli yeni düzen de insanın enerjisini çekiyor galiba. Ben çok hareketli bir insandım. Doğum iznimdeyim. Mutsuzum. Yalnızım. Kronik yorgunum. İşe dönmek için gün sayıyorum resmen.

Hamilelik de depolari bosaltiyor kizlar, o yüzden birwz takviye alabilirsiniz.

1 yıl kadar evden çalıştım, resmen bazen yataktan kalkmak istemiyordum, şimdi uzman desteği alıyorum anksiyete sorunum da vardı ama sizin gibi de hissediyordum aynı zamanda, gerçekten çok güç bir durum yaşayan bilir. Seratonin eksikliği vitamin eksikliği de bunlara sebep olabiliyor, bir görünün isterseniz uzmanına

D vitamini ve demir değerlerinize baktırın.
Son zamanda çevremde ki bir çok kişide aynı problemler var hepsinin de tahlil sonuçları sınırın altında çıkmıştı.

1 yıl kadar evden çalıştım, resmen bazen yataktan kalkmak istemiyordum, şimdi uzman desteği alıyorum anksiyete sorunum da vardı ama sizin gibi de hissediyordum aynı zamanda, gerçekten çok güç bir durum yaşayan bilir. Seratonin eksikliği vitamin eksikliği de bunlara sebep olabiliyor, bir görünün isterseniz uzmanına
Uzman desteği psikiyatr anlamında mı ? Aynı problemler bende de öyle . Anksiyete vb

Back
X