Kendi gösteremese de sen gösterince git başımdan demesi iğrenç
Yok yok çocuğun dediği şey kötü git başımdan denir mi bir kıza , bende şap şıp öpülmeyi hiç sevmem ıslak ıslak yanağımdan ama git başımdan da dememİğrenç demeyelim ya
Açıkçası darlayarak seviyorsa ben de hiç gelemem ya. Eşimle kızımdan başka kimse dokunmasın mümkünse ki onlar bile daraltınca bi çekilin üstümden bunaldım diyorum
Yok yok çocuğun dediği şey kötü git başımdan denir mi bir kıza , bende şap şıp öpülmeyi hiç sevmem ıslak ıslak yanağımdan ama git başımdan da demem
Nerde mi yanlış yapıyorsun? Zıt olduğunuzu bile bile devam ediyorsunuz.yanı baslıktan da anlayacagınız uzere sevgılım o kadar durgun kı yapısı boyle anlıyorum ama ben cok hareketlı yerınde durmayan sureklı gezıp dolasan sevgımı baya darlayarak gosteren bı ınsanım tanıstıgımızdan berı bana uyum saglamaya calısıyor gorebılıyorum ama onun yanına cok mutlu gıdıyorum yanaklarını sıkıyorum oynuyorum onunla darlanıyor gıt basımdan dıyor benım moralım dusunce de ozur dılıyor ama o ılk saatlerın enerjısı gelmıyor sureklı senın gıbı olamıyorum dıyıp ozur dılıyor sorun degıl dıyorum ama ben artık yavas yavas ona donusmeye baslıyorum enerjım yavas yavas sonuyor hıc dısarı cıkmıyorum eglenemıyorum sızce nerde yanlıs yapıyorum
Söylemek var söylemek var ama canım bana konu sahibinin sevgilisi biraz umursamaz ve kırıcı geldi , sen gülerek falan diyorsan ki eşin olmuş yani seni tanımıştır bu konudaki düşüncelerini biliyordur demen fazla kırmayabilir onu , sevgilisinin sevgisinden daralıp canım el kol şakalarından hoşlanmıyorum pek biraz daha dikkatli olsan olur mu diye yaklaşabilvekken got boşomdon diyen bi erkekte çekilmezÇok daraltımca ben diyorum ya eşim kırılıyor mudur ki acaba :/
Yakın bı arkadasimin evliliği böyle. Kız çok enerjik çocuk ruhsuz , sürekli yatayım modunda evlendi ve kizida kendine benzetti iki ruhsuzlar şimdiyanı baslıktan da anlayacagınız uzere sevgılım o kadar durgun kı yapısı boyle anlıyorum ama ben cok hareketlı yerınde durmayan sureklı gezıp dolasan sevgımı baya darlayarak gosteren bı ınsanım tanıstıgımızdan berı bana uyum saglamaya calısıyor gorebılıyorum ama onun yanına cok mutlu gıdıyorum yanaklarını sıkıyorum oynuyorum onunla darlanıyor gıt basımdan dıyor benım moralım dusunce de ozur dılıyor ama o ılk saatlerın enerjısı gelmıyor sureklı senın gıbı olamıyorum dıyıp ozur dılıyor sorun degıl dıyorum ama ben artık yavas yavas ona donusmeye baslıyorum enerjım yavas yavas sonuyor hıc dısarı cıkmıyorum eglenemıyorum sızce nerde yanlıs yapıyorum
Sevgilin yanlış değil, sen de değilsin. Sadece birbirnize uymuyorsunuz… yapılabilecekler, o biraz enerji sağlayacak aen biraz sakinleşeceksn orta yolu bulacaksınız. Ya da ayrılık malesefyanı baslıktan da anlayacagınız uzere sevgılım o kadar durgun kı yapısı boyle anlıyorum ama ben cok hareketlı yerınde durmayan sureklı gezıp dolasan sevgımı baya darlayarak gosteren bı ınsanım tanıstıgımızdan berı bana uyum saglamaya calısıyor gorebılıyorum ama onun yanına cok mutlu gıdıyorum yanaklarını sıkıyorum oynuyorum onunla darlanıyor gıt basımdan dıyor benım moralım dusunce de ozur dılıyor ama o ılk saatlerın enerjısı gelmıyor sureklı senın gıbı olamıyorum dıyıp ozur dılıyor sorun degıl dıyorum ama ben artık yavas yavas ona donusmeye baslıyorum enerjım yavas yavas sonuyor hıc dısarı cıkmıyorum eglenemıyorum sızce nerde yanlıs yapıyorum
Benim erkek arkadasim‘da öyle cogu zaman durgundur ama bazi zamanlarda neselidir. O da bana arada ayak uydurmasidan kaynaklaniyor ki. Böyle daha iyi kizyanı baslıktan da anlayacagınız uzere sevgılım o kadar durgun kı yapısı boyle anlıyorum ama ben cok hareketlı yerınde durmayan sureklı gezıp dolasan sevgımı baya darlayarak gosteren bı ınsanım tanıstıgımızdan berı bana uyum saglamaya calısıyor gorebılıyorum ama onun yanına cok mutlu gıdıyorum yanaklarını sıkıyorum oynuyorum onunla darlanıyor gıt basımdan dıyor benım moralım dusunce de ozur dılıyor ama o ılk saatlerın enerjısı gelmıyor sureklı senın gıbı olamıyorum dıyıp ozur dılıyor sorun degıl dıyorum ama ben artık yavas yavas ona donusmeye baslıyorum enerjım yavas yavas sonuyor hıc dısarı cıkmıyorum eglenemıyorum sızce nerde yanlıs yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?