enerjik ben ve ruhsuz sevgilim

mer28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2023
12
0
1
24
yanı baslıktan da anlayacagınız uzere sevgılım o kadar durgun kı yapısı boyle anlıyorum ama ben cok hareketlı yerınde durmayan sureklı gezıp dolasan sevgımı baya darlayarak gosteren bı ınsanım tanıstıgımızdan berı bana uyum saglamaya calısıyor gorebılıyorum ama onun yanına cok mutlu gıdıyorum yanaklarını sıkıyorum oynuyorum onunla darlanıyor gıt basımdan dıyor benım moralım dusunce de ozur dılıyor ama o ılk saatlerın enerjısı gelmıyor sureklı senın gıbı olamıyorum dıyıp ozur dılıyor sorun degıl dıyorum ama ben artık yavas yavas ona donusmeye baslıyorum enerjım yavas yavas sonuyor hıc dısarı cıkmıyorum eglenemıyorum sızce nerde yanlıs yapıyorum

Kendi gösteremese de sen gösterince git başımdan demesi iğrenç

İğrenç demeyelim ya 😅
Açıkçası darlayarak seviyorsa ben de hiç gelemem ya. Eşimle kızımdan başka kimse dokunmasın mümkünse ki onlar bile daraltınca bi çekilin üstümden bunaldım diyorum 😅

İğrenç demeyelim ya 😅
Açıkçası darlayarak seviyorsa ben de hiç gelemem ya. Eşimle kızımdan başka kimse dokunmasın mümkünse ki onlar bile daraltınca bi çekilin üstümden bunaldım diyorum 😅
Yok yok çocuğun dediği şey kötü git başımdan denir mi bir kıza , bende şap şıp öpülmeyi hiç sevmem ıslak ıslak yanağımdan ama git başımdan da demem 🥹

Yok yok çocuğun dediği şey kötü git başımdan denir mi bir kıza , bende şap şıp öpülmeyi hiç sevmem ıslak ıslak yanağımdan ama git başımdan da demem 🥹

Çok daraltımca ben diyorum ya eşim kırılıyor mudur ki acaba :/

Maalesef üzüm üzüme baka baka kararıyor. Ama siz kararmayın o kararsın o size benzesin. Ben de eşime benzedim çünkü biliyorum yani güzel bişi değil 😂

yanı baslıktan da anlayacagınız uzere sevgılım o kadar durgun kı yapısı boyle anlıyorum ama ben cok hareketlı yerınde durmayan sureklı gezıp dolasan sevgımı baya darlayarak gosteren bı ınsanım tanıstıgımızdan berı bana uyum saglamaya calısıyor gorebılıyorum ama onun yanına cok mutlu gıdıyorum yanaklarını sıkıyorum oynuyorum onunla darlanıyor gıt basımdan dıyor benım moralım dusunce de ozur dılıyor ama o ılk saatlerın enerjısı gelmıyor sureklı senın gıbı olamıyorum dıyıp ozur dılıyor sorun degıl dıyorum ama ben artık yavas yavas ona donusmeye baslıyorum enerjım yavas yavas sonuyor hıc dısarı cıkmıyorum eglenemıyorum sızce nerde yanlıs yapıyorum
Nerde mi yanlış yapıyorsun? Zıt olduğunuzu bile bile devam ediyorsunuz.
Zıt kutuplar birbirini çeker lafına bir zamanlar inanırdım ama insan ilişkileri için hiçte doğru bir söz değilmiş yaşayıp gördüm.

Çok daraltımca ben diyorum ya eşim kırılıyor mudur ki acaba :/
Söylemek var söylemek var ama canım bana konu sahibinin sevgilisi biraz umursamaz ve kırıcı geldi , sen gülerek falan diyorsan ki eşin olmuş yani seni tanımıştır bu konudaki düşüncelerini biliyordur demen fazla kırmayabilir onu , sevgilisinin sevgisinden daralıp canım el kol şakalarından hoşlanmıyorum pek biraz daha dikkatli olsan olur mu diye yaklaşabilvekken got boşomdon diyen bi erkekte çekilmez 🫠

Yakın bı arkadasimin evliliği böyle. Kız çok enerjik çocuk ruhsuz , sürekli yatayım modunda evlendi ve kizida kendine benzetti iki ruhsuzlar şimdi

Eşimle bende öyleyiz oğlak burcu eşim ve asker bu arada başlarda da ciddiydi ama değişir sandık meğer ben değişmeye başladım onun gibi mutsuz ruhsuz birine dönüşüyorm dikkat et seninde enerjini emmesin

Sevgilin yanlış değil, sen de değilsin. Sadece birbirnize uymuyorsunuz… yapılabilecekler, o biraz enerji sağlayacak aen biraz sakinleşeceksn orta yolu bulacaksınız. Ya da ayrılık malesef

Benim erkek arkadasim‘da öyle cogu zaman durgundur ama bazi zamanlarda neselidir. O da bana arada ayak uydurmasidan kaynaklaniyor ki. Böyle daha iyi kiz 😂 bi ara onu cok darladim, sal beni giz diye aglicakti dkdkd amaan saldim dedim biraz yüzüm düstü sonra kendi geldi enerjin hic mi bitmez dedi 😂 evet hic bitmiyor napalim mezara girek mi diye sakasina takildik 🤣 bosver napcan oynak erkegi daha berbat. Erkek arkadasimin bana gercekten deger verip vermedigine bakarim degeri biterse zaten ben orali olmam. Aramizda 10 yas farki var anlasabiliyoruz genel olarak. O böyle durgun diye senin öyle olacagin anlamina gelmemesi lazim kendi karakterini sakin bastirma iyice öz benligini kaybedersin ha disari cikalim falan demiyo mu sana? Beraber spor falan katilin? Bi etkinliginiz yok mu

Back
X