Enerjim çok düşük

Bugün gittim dr a benden saglıklısın dedi. Değerlerim çok iyi çoktı. Ben de bitkisel gnc marka birilaç aldım. Bakalım onu deneyeceğim... İnşallah iyi gelir.

Gözün aydın canım:)
Onu hiç bilmiyorum ama umarım iyidir. Doktora danışmadan kullanma da.

Valla bi daha gidemicem dr a güzeller. Bugün bile çok zorlandım iş yerinden sürekli çık geri gel. Problem hep. Kahve çekirdeğimiymiş bişiler saydılar bileşenlerinde ölücem yorgunluktan şimdibile yerlere yapışıyor yüzüm.

Spora baslayabilirsin,bana cok etki etti.Zipkin gibiyim :P

Derde girer mi bilemiyorum ama bana dert oldu. Kendimi bildim bileli bir miskinlik bir enerjisizlik var üzerimde. Kansız falan mıyım diye baktırdım çok kanlı canlı çıktım. O kısımda da bir sorun çıkmadı ama hemen yoruluyorum. Çok çabuk uykum geliyor. Çalışmıyorken sorun yoktu da şimdi çalışıyorum altından kalkamıyorum vallahi. Benim gibi böyle enerji düşüklüğü yaşayıp bunu aşanlar varsa ne ile aşmış bir fikir verirse sevinirim.

Benimde aynı problemim var sürekli uyumak sürekli yatmak istiyorum yani biyerde uzanabileceğim bişey varsa asla oturmam.. Hep yorgunum.. Hele sabahları.. Kendimi öyle çaresiz hissediyorum ki.. Bütün dünya başıma yıkılmış gibi.. O yataktan çıkmak bana ölüm.. Hep sinirliyim sabahları.. Çünkü çok kalitesiz bi uykum var.. Bu yüzden gündüz hep uykuluyum.. Her sabah evlenip çoluk çocuk yapıp ev hanımı olmaya karar veriyorum.. İşe gelince akşama doğru geçiyo bu his :1: Banada pekmez vesaire önerdiler nereye kadar yiceksin pekmezi.. Enerji verici ilaçta kullandım fos.. Bence bu tamamen psikolojik.. Spor da yaptım daha da çok yoruluyorum.. Spor yapabilen işten sonra kendinde bu enerjiyi bulan insanlara hep çok özendim.. Çalışmadığım zamanlar arkadaşlarımla bile görüşmek bana eziyet görüyo boş zamanım varsa o yatmak olmalı öyle yorgunum ki.. Antidepresan ilaç kullandığımda birazcık işe yaramıştı ama o da dengesizlik yaratıyo kimi gece hiç uyumayıp sonra o da olmicak zamanlarda uyku esneme yaptı ama sabaj enerjimi vermişti sanki.. Suan kullanmıyorum antidepresan... Hiçbişey yapmıyorum bu konuyla ilgili.. Bende tiroidlerime kanıma baktırdım bişey çıkmadı senin gibi :D Ben çok fazla psikoloğa gittim ama bi faydasını göremedim.. Bu kendi kendime halletmem gereken bir sorun.. Genelde mutsuz olduğum dönemlerde halsizliğim çoğalır.. Mutluysam daha enerjik oluyorum :) Ama bu ara yine yerlerdeyim.. :kkk:

Benimde aynı problemim var sürekli uyumak sürekli yatmak istiyorum yani biyerde uzanabileceğim bişey varsa asla oturmam.. Hep yorgunum.. Hele sabahları.. Kendimi öyle çaresiz hissediyorum ki.. Bütün dünya başıma yıkılmış gibi.. O yataktan çıkmak bana ölüm.. Hep sinirliyim sabahları.. Çünkü çok kalitesiz bi uykum var.. Bu yüzden gündüz hep uykuluyum.. Her sabah evlenip çoluk çocuk yapıp ev hanımı olmaya karar veriyorum.. İşe gelince akşama doğru geçiyo bu his :1: Banada pekmez vesaire önerdiler nereye kadar yiceksin pekmezi.. Enerji verici ilaçta kullandım fos.. Bence bu tamamen psikolojik.. Spor da yaptım daha da çok yoruluyorum.. Spor yapabilen işten sonra kendinde bu enerjiyi bulan insanlara hep çok özendim.. Çalışmadığım zamanlar arkadaşlarımla bile görüşmek bana eziyet görüyo boş zamanım varsa o yatmak olmalı öyle yorgunum ki.. Antidepresan ilaç kullandığımda birazcık işe yaramıştı ama o da dengesizlik yaratıyo kimi gece hiç uyumayıp sonra o da olmicak zamanlarda uyku esneme yaptı ama sabaj enerjimi vermişti sanki.. Suan kullanmıyorum antidepresan... Hiçbişey yapmıyorum bu konuyla ilgili.. Bende tiroidlerime kanıma baktırdım bişey çıkmadı senin gibi :D Ben çok fazla psikoloğa gittim ama bi faydasını göremedim.. Bu kendi kendime halletmem gereken bir sorun.. Genelde mutsuz olduğum dönemlerde halsizliğim çoğalır.. Mutluysam daha enerjik oluyorum :) Ama bu ara yine yerlerdeyim.. :kkk:

Canım aslında ben de hep vardı halsizlik de bu aralar iyice arttı. Buna bir tek tibetin gençlik pınarı iyi gelmişti bana ama onu da yapamıyorum halsizlikten. Aslında yapsam olur da bakalım bir tane gnc den enerji hapı aldım inşallah iyi gelir.

:44: Kan degerlerinde sorun yok ama hala boyle ilginc.Yine de yavastan basla,gun gectikce tempoyu artirirsin.Ilk gunden kmlerce kosman gerekmiyor.

Son düzenleme:
bende de aynı problem var. genelde hep yorgun ve halsizim enerjim çok düşük kan değerlerim normal ama troide mi baktırsam ben de:44:

Back
X