Benimde aynı problemim var sürekli uyumak sürekli yatmak istiyorum yani biyerde uzanabileceğim bişey varsa asla oturmam.. Hep yorgunum.. Hele sabahları.. Kendimi öyle çaresiz hissediyorum ki.. Bütün dünya başıma yıkılmış gibi.. O yataktan çıkmak bana ölüm.. Hep sinirliyim sabahları.. Çünkü çok kalitesiz bi uykum var.. Bu yüzden gündüz hep uykuluyum.. Her sabah evlenip çoluk çocuk yapıp ev hanımı olmaya karar veriyorum.. İşe gelince akşama doğru geçiyo bu his

Banada pekmez vesaire önerdiler nereye kadar yiceksin pekmezi.. Enerji verici ilaçta kullandım fos.. Bence bu tamamen psikolojik.. Spor da yaptım daha da çok yoruluyorum.. Spor yapabilen işten sonra kendinde bu enerjiyi bulan insanlara hep çok özendim.. Çalışmadığım zamanlar arkadaşlarımla bile görüşmek bana eziyet görüyo boş zamanım varsa o yatmak olmalı öyle yorgunum ki.. Antidepresan ilaç kullandığımda birazcık işe yaramıştı ama o da dengesizlik yaratıyo kimi gece hiç uyumayıp sonra o da olmicak zamanlarda uyku esneme yaptı ama sabaj enerjimi vermişti sanki.. Suan kullanmıyorum antidepresan... Hiçbişey yapmıyorum bu konuyla ilgili.. Bende tiroidlerime kanıma baktırdım bişey çıkmadı senin gibi

Ben çok fazla psikoloğa gittim ama bi faydasını göremedim.. Bu kendi kendime halletmem gereken bir sorun.. Genelde mutsuz olduğum dönemlerde halsizliğim çoğalır.. Mutluysam daha enerjik oluyorum :) Ama bu ara yine yerlerdeyim..