- 11 Şubat 2016
- 338
- 82
- 18
- Konu Sahibi Dursuneeee
-
antibiyotikler etkileyebiliyor diye biliyorum...geçmiş olsun....Merhaba hanımlar idrar yolu enfeksiyonu gördüm antibiyotik tedavisi antiseptik ilaçlar kullandım bırakalı 4gün oldu dün adet olmam lazımdı olmadı akıntım fazla ve sol böbreğim ağrıyor hafif acaba enfeksiyon yüzündenmi adet olmadım? Karın ağrılarım da oluyor normal adetmişim gibi akıntım geliyor gidip bakıyorum ama sarı leke geliyor sadece bunun sebebi ne?
Sebebi omu yani?antibiyotikler etkileyebiliyor diye biliyorum...geçmiş olsun....
Ondanmı sizce ilk defa başıma geliyorTabii ki etkiler.
evet,antibiyotiklerin adet gecikmesi yaptığını çok duydum....Sebebi omu yani?
Sol böbreğim falanda ağrıyor anlamadım gittievet,antibiyotiklerin adet gecikmesi yaptığını çok duydum....
idrar yolu enfeksiyonlarında su içmek önerilir sanırım böbreğe yansıyor sıkıntı....Hamilelikten şüphe ediyormusun peki?Sol böbreğim falanda ağrıyor anlamadım gitti
Pek şüphem yok aslındaidrar yolu enfeksiyonlarında su içmek önerilir sanırım böbreğe yansıyor sıkıntı....Hamilelikten şüphe ediyormusun peki?
cevabından test yapman gerektiği hissi uyandı bendePek şüphem yok aslında
Bugün deniyceğim test yapcam ama istemiyorum gebelik kızım var zaten, böbrek ağrım çok ne olcak bakalımcevabından test yapman gerektiği hissi uyandı bende
Sebebi omu sizce? Doktora gidiceğim önce burda bi sormak iztedim sol böbreğim yine çok ağrıyor 3-4gündür yoktuAntibiyotikler de enfeksiyon da adet düzenini etkileyen şeyler.
Sebebi omu sizce? Doktora gidiceğim önce burda bi sormak iztedim sol böbreğim yine çok ağrıyor 3-4gündür yoktu
Anladım teşekkür ederimBöbreklerinizde de enfeksiyon vardır belki o da dökülürken çok ağrı yapar.
Bende adeti hiç etkilemedi antibiyotik . Gününüz geçtiyse test yapın.
Çok su içen birisyim zatenAntibiyotik kullanırken bol su içilmesi gerekiyor.
Böbrekler antibiyotiği çok zor süzüyormuş.
Susuz kalmış olabilir mi böbrekleriniz?
Çok su içen birisyim zaten
Bugün gideceğim teşekkürlerBelki de başka bir sorun vardır ve denk gelmiştir.
Sağlıklı bilgiyi dr verir size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?