- 28 Mart 2018
- 750
- 473
- 103
- 37
- Konu Sahibi Hiranur3434
-
Anladm cnm tesekker edrmBazı ernfeksiyon türleri gebeliğe engel olabiliyor onun için antibiotik kullanmak gerekiyor ama tüp bebek doktorunuzun kontrolünde olacağı için gerekeni yapar zaten sorun olmaz..
Neden gecmio cnm onun sebebki.yokmu solemedlermi bende gecio su an antbytk kulniom monodoxsla flagly senin neden gecmiomus ates basmasi yapiomu sendedeEngel mis bende de var enfeksiyon belası hemde gecmeyeninden
Ben antibiyotik ve fitil kullandım geçmemiş hatta artmış sonra sabah akşam beş gün Serum yedim geçmişti geçen gene tekrarladı gene serum yedim beş gün artık damarlarım mahvoldu doktorum tekrarlamaşı normal çoğu kadinda oluyo diyor tabi biz çocuk için sürekli gittiğimi için her şey cikiyo biliyoruz bende mide bulantısı ve karın ağrısı yapıyo du sanki yumurtaliklarima biri basıyor gibi ateş basması da oluyo aynı şekilde yani doktor direk engel demedi çocuk için ama spermin tuplerden geçişini zorluyor dediNeden gecmio cnm onun sebebki.yokmu solemedlermi bende gecio su an antbytk kulniom monodoxsla flagly senin neden gecmiomus ates basmasi yapiomu sendede
Bende de vardi enfeksiyon surekli tekrarliyodu ama hamile kalmistim enfeksiyon var diye kafaya takinca hamile kalamiyosun zaten her kadinda olan bisey bu sen de takma kafana Allah isteyince her seye ragmen olur bebek surekli ilac kullanmak da iyi degilBen antibiyotik ve fitil kullandım geçmemiş hatta artmış sonra sabah akşam beş gün Serum yedim geçmişti geçen gene tekrarladı gene serum yedim beş gün artık damarlarım mahvoldu doktorum tekrarlamaşı normal çoğu kadinda oluyo diyor tabi biz çocuk için sürekli gittiğimi için her şey cikiyo biliyoruz bende mide bulantısı ve karın ağrısı yapıyo du sanki yumurtaliklarima biri basıyor gibi ateş basması da oluyo aynı şekilde yani doktor direk engel demedi çocuk için ama spermin tuplerden geçişini zorluyor dedi
Zaten son serumu sırf rahim filmi için kabul ettim etki etsin filmi hemen çekileyim aradan çıksın diye filmden sonra zaten artık ilaç serum falan istemiyorum ne olacak sa olur nasipBende de vardi enfeksiyon surekli tekrarliyodu ama hamile kalmistim enfeksiyon var diye kafaya takinca hamile kalamiyosun zaten her kadinda olan bisey bu sen de takma kafana Allah isteyince her seye ragmen olur bebek surekli ilac kullanmak da iyi degil
Ah cnm oldurdu bni ates basmasi yaBen antibiyotik ve fitil kullandım geçmemiş hatta artmış sonra sabah akşam beş gün Serum yedim geçmişti geçen gene tekrarladı gene serum yedim beş gün artık damarlarım mahvoldu doktorum tekrarlamaşı normal çoğu kadinda oluyo diyor tabi biz çocuk için sürekli gittiğimi için her şey cikiyo biliyoruz bende mide bulantısı ve karın ağrısı yapıyo du sanki yumurtaliklarima biri basıyor gibi ateş basması da oluyo aynı şekilde yani doktor direk engel demedi çocuk için ama spermin tuplerden geçişini zorluyor dedi
E canm ilac kulanmasak nasil geccek : (Bende de vardi enfeksiyon surekli tekrarliyodu ama hamile kalmistim enfeksiyon var diye kafaya takinca hamile kalamiyosun zaten her kadinda olan bisey bu sen de takma kafana Allah isteyince her seye ragmen olur bebek surekli ilac kullanmak da iyi degil
Bayanlar dun ofis oldum hersy temz sadece enfeksyon varms antibiyotik verdi hamileligw engelmi yada tup bebege enfeksiyon?
Beni de mide bulantısı mahvetti. Valla kadınların çilesi bitmiyorAh cnm oldurdu bni ates basmasi ya
İlac kullansan da kullanmasan da tekrarliyo zaten ben artik akisina biraktim fitil kullandigim ay hamile kaldigim icin de bobos gebelik olduE canm ilac kulanmasak nasil geccek : (
Bnde ilk defa oldu.inanrmsn bu yasma.kdr bende sasdmİlac kullansan da kullanmasan da tekrarliyo zaten ben artik akisina biraktim fitil kullandigim ay hamile kaldigim icin de bobos gebelik oldu
Bende bi ara yapmsdm cnm gecen seneKızlar bende enfeksiyon için soğan kürü kullanıyorum bu ay 12. Günümdeyim kürün çok faydasını görenler oluyormuş bununla ilgili forumlar var bakarsanız iltihapı çok güzel temizliyor. Faydası var zararı Yok bu kürün
Btmez kuzum bitmez kadin olmak bi zor rabbim tabi gene.halimize bin sukurBeni de mide bulantısı mahvetti. Valla kadınların çilesi bitmiyor
Çok şükür tabi ki neler var insan başına geleni biliyor işteBtmez kuzum bitmez kadin olmak bi zor rabbim tabi gene.halimize bin sukur
Ya bende yapmak istiyorum da bazıları yazmış yaptım doktora gittim bir sürü kist oluşmuş dedi falan diye bende korkuyorum o yuzdenKızlar bende enfeksiyon için soğan kürü kullanıyorum bu ay 12. Günümdeyim kürün çok faydasını görenler oluyormuş bununla ilgili forumlar var bakarsanız iltihapı çok güzel temizliyor. Faydası var zararı Yok bu kürün
Ben yüzlerce sayfa abartmıyorum yorum okudum ama hiç böyle duymadım canım o başka sebebtendir bence içerken Bismillahirrahmanirrahim ya Şafi diyerek içiyorum şifa olsun diyerek neden kist olsun kiYa bende yapmak istiyorum da bazıları yazmış yaptım doktora gittim bir sürü kist oluşmuş dedi falan diye bende korkuyorum o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?