Enfeksiyon mu

Rumuzsuz53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2022
45
26
38
Iyi akşamlar. Geçen ay ilaçlı rahim filmi çektirdim. Bu sabah regl oldum . Açık pembe şekilde geliyordu. 3 aydır adetim sökülmekte güçlük oluyordu ilk gün peçeteye sildikçe gelirdi. Ikinci gün pede akmaya başlardı. Bugün hemen pede gelmeye de başladı. Kırmızıya dönmedi ve az önce yeşil renkte görünce korktum. Ilk defa yaşıyorum. Resim de ekleyeceğim açıklamalı olsun diye şimdiden özür dilerim. Başına gelen varsa yazsın lütfen.

Atmayın şunu ya lütfen artık alla alla ya yazabilirsiniz sonucda dimi? Uyarı felan gelsin

Resimli olduğu yazmıyor

Ya iğrençsiniz ya. Offf kadınız diye sizin her türlü şeyinizi görmeli miyiz?

Resim ekleyeceğimi belirtiyorum. Görüntülememe hakkınızı kullanabilirsiniz. Tepkinizi hiç yazmayıp bir daha görmeyerekte gösterebilirsiniz!
Yasak kardeşim yasssaaaaahkkk. Hiç mi utanmıyorsunuz şunu atarken

Ayıp ya sen başkasınınkini görmek istermisin
Bi de belirt bari resimli diye

Gece gece içim dışıma çıktı adet olmuşsun neyin kafası bu ya bi de enfeksiyon diyorsun

Resim ekleyeceğimi belirtiyorum. Görüntülememe hakkınızı kullanabilirsiniz. Tepkinizi hiç yazmayıp bir daha görmeyerekte gösterebilirsiniz!
Yazdığını oku gözden geçir senin adet kanının Görmeye meraklı değilim görmüyormusun tepki gösterecek insan bizleriz ayıp ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…