- 12 Nisan 2022
- 54
- 54
- 38
- Konu Sahibi Rumuzsuz53
-
Atmayın şunu ya lütfen artık alla alla ya yazabilirsiniz sonucda dimi? Uyarı felan gelsinIyi akşamlar. Geçen ay ilaçlı rahim filmi çektirdim. Bu sabah regl oldum . Açık pembe şekilde geliyordu. 3 aydır adetim sökülmekte güçlük oluyordu ilk gün peçeteye sildikçe gelirdi. Ikinci gün pede akmaya başlardı. Bugün hemen pede gelmeye de başladı. Kırmızıya dönmedi ve az önce yeşil renkte görünce korktum. Ilk defa yaşıyorum. Resim de ekleyeceğim açıklamalı olsun diye şimdiden özür dilerim. Başına gelen varsa yazsın lütfen.
Resim ekleyeceğimi belirtiyorum. Görüntülememe hakkınızı kullanabilirsiniz. Tepkinizi hiç yazmayıp bir daha görmeyerekte gösterebilirsiniz!Atmayın şunu ya lütfen artık alla alla ya yazabilirsiniz sonucda dimi? Uyarı felan gelsin
Resimli oldugu yazmıyor. Adet kanını niye paylasıyon sende hıc akıl yok. Adet olacak yaşa gelmıssın ama. Eline ne gectı kanı paylaResim ekleyeceğimi belirtiyorum. Görüntülememe hakkınızı kullanabilirsiniz. Tepkinizi hiç yazmayıp bir daha görmeyerekte gösterebilirsiniz!
Resimli olduğu yazmıyorIyi akşamlar. Geçen ay ilaçlı rahim filmi çektirdim. Bu sabah regl oldum . Açık pembe şekilde geliyordu. 3 aydır adetim sökülmekte güçlük oluyordu ilk gün peçeteye sildikçe gelirdi. Ikinci gün pede akmaya başlardı. Bugün hemen pede gelmeye de başladı. Kırmızıya dönmedi ve az önce yeşil renkte görünce korktum. Ilk defa yaşıyorum. Resim de ekleyeceğim açıklamalı olsun diye şimdiden özür dilerim. Başına gelen varsa yazsın lütfen.
Ya iğrençsiniz ya. Offf kadınız diye sizin her türlü şeyinizi görmeli miyiz?Iyi akşamlar. Geçen ay ilaçlı rahim filmi çektirdim. Bu sabah regl oldum . Açık pembe şekilde geliyordu. 3 aydır adetim sökülmekte güçlük oluyordu ilk gün peçeteye sildikçe gelirdi. Ikinci gün pede akmaya başlardı. Bugün hemen pede gelmeye de başladı. Kırmızıya dönmedi ve az önce yeşil renkte görünce korktum. Ilk defa yaşıyorum. Resim de ekleyeceğim açıklamalı olsun diye şimdiden özür dilerim. Başına gelen varsa yazsın lütfen.
Yasak kardeşim yasssaaaaahkkk. Hiç mi utanmıyorsunuz şunu atarkenResim ekleyeceğimi belirtiyorum. Görüntülememe hakkınızı kullanabilirsiniz. Tepkinizi hiç yazmayıp bir daha görmeyerekte gösterebilirsiniz!
Ayıp ya sen başkasınınkini görmek istermisinIyi akşamlar. Geçen ay ilaçlı rahim filmi çektirdim. Bu sabah regl oldum . Açık pembe şekilde geliyordu. 3 aydır adetim sökülmekte güçlük oluyordu ilk gün peçeteye sildikçe gelirdi. Ikinci gün pede akmaya başlardı. Bugün hemen pede gelmeye de başladı. Kırmızıya dönmedi ve az önce yeşil renkte görünce korktum. Ilk defa yaşıyorum. Resim de ekleyeceğim açıklamalı olsun diye şimdiden özür dilerim. Başına gelen varsa yazsın lütfen.
Yazdığını oku gözden geçir senin adet kanının Görmeye meraklı değilim görmüyormusun tepki gösterecek insan bizleriz ayıp yaResim ekleyeceğimi belirtiyorum. Görüntülememe hakkınızı kullanabilirsiniz. Tepkinizi hiç yazmayıp bir daha görmeyerekte gösterebilirsiniz!
Konuyla alakasız olacak ama boyun 2m miYazdığını oku gözden geçir senin adet kanının Görmeye meraklı değilim görmüyormusun tepki gösterecek insan bizleriz ayıp ya
Yok kiz Allah seni napmasınKonuyla alakasız olacak ama boyun 2m mimaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?