• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Enfeksiyon

ghostgirll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
866
Puanlar
73
Kızlar tüp bebek ile hamileyim 10+2 yim dün yapılan kan ve idrarda crp yüksek idrar yolu enfeksiyon çıktı doktor Monurol diye tek kullanımlık ilaç yazdı başınaböylr birşey gelip içen varmı ve nasıl kurtuldunuz bu enfeksiyondan bu arada kültür testi verdim 3 gün sonra çıkıcak sonuca göre antibiyotik başlanılacak

Kızlar tüp bebek ile hamileyim 10+2 yim dün yapılan kan ve idrarda crp yüksek idrar yolu enfeksiyon çıktı doktor Monurol diye tek kullanımlık ilaç yazdı başınaböylr birşey gelip içen varmı ve nasıl kurtuldunuz bu enfeksiyondan bu arada kültür testi verdim 3 gün sonra çıkıcak sonuca göre antibiyotik başlanılacak
sizi korkutmak istemem ama ben içmemiş bebeğimi de kaybetmiştim siz doktor kontrolünde ilerleyin mutlaka benim hatamı yapmayın. monurol de bayağı etkili faydalı bir ilaç bence

Ben defalarca içtim hamileyken.ben de hep idrar yolu enf var niye var bilmiyorum ama,bebeğime de çok şükür bişey olmadı.birçok doktora da sordum iç dedi.

Back
X